Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 17:16 szukam doradcy który posredniczy w udzielaniu kredytów przez bank mikołowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: bank mikołowski IP: *.chello.pl 06.11.08, 18:59 ten www.mbs.mikolow.pl ? google sporo znalazło napisz do nich i zapytaj o pośrednika najbliżej twojego miejsca zamieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musiolek Re: bank mikołowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 01:59 Jeśli weźmiesz u pośrednika tego banku kredyt to na podane przez Ciebie konto wpłynie kwota kredytu pomniejszona o kwotę prowizji dla pośrednika, którą pobierze z góry bank i przekaże owemu pośrednikowi. W moim przypadku było to około 200-300zł dla kredytu na kwotę 3000zł. Oczywiście nie czytałem 15 stron umowy kredytu pisanej drobnym druczkiem, a pośrednik nie poinformował mnie, że zapłacę prowizje i to był mój błąd. Nadmienię, że działo się to około 7-8 lat temu kiedy jeszcze nie było możliwości zrezygnowania z kredytu przez kredytobiorcę w ciągu bodajże 2 dni od jego przyznania. Żałosne, ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś