Dodaj do ulubionych

Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą

IP: *.hsd1.wa.comcast.net 18.01.06, 03:35
takie pieprzone przekrety sa mozliwe tylko w polsce. inwestor musi miec
nazwisko, adres i pesel. i ze swoic zyskow placic podatki. prokuratuje musi
zdjac tych debilkow rznacych " przedstawiecieli". niewykluczone ze sldowskie
bydlo robi przekrety sprzedajac sobie nawzajem akcje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotruś Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.aster.pl 18.01.06, 03:51
      Elżbieta Habit.
      • noelkabat Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą 18.01.06, 04:06
        Bananowa republika w srodku Europy, z bananowa gielda !
        Kaczki-"telegrafisci" i Wodnicy (wasermany)lubia plywac w metnej wodzie -
        najlepszym srodowisku dla roznego rodzaju kombinatorow. Bedzie jeszcze
        weselej gdy zbuduje sie dyktatorska IV RP z Jarkiem jako fiurerem.
        • Gość: torquemada1975 Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.chello.pl 18.01.06, 07:13
          Zbyt wcześnie wstałeś i w rezultacie nie wyspałeś się:))))
          • Gość: mixer P. E. Sjoblom + p. R. Karkosik = GPW IP: *.icpnet.pl 18.01.06, 08:46
            A całą resztę można śmiało wysłać na CETO.
          • vinogradoff Gielda rzadzi chaos i przypadek 20.01.06, 21:00
            Powazni ludzie unikaja gieldy podobnie jak hazardu gdzie tez czasami ktos
            wygrywa. Okazalo sie , ze aby odnosic sukcesy na gieldzie nie trzeba posiadac
            jakiejs szczegolnej wiedzy ekonomicznej a wystarczy w zupelnosci doswiadczenie
            zyciowe i intuicja technika odziezowego.
        • Gość: BBB Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:47
          Nie pleć głupstw.Ta sytuacja na giełdzie trwa już wiele lat.A właśnie teraz
          jest szansa że dobiorą sie im do dupy.
          • vinogradoff A kto trzesie pania Elzbieta Sjöblom? 20.01.06, 21:03
            Wszelkie prognozy uczonych specjalistow gieldowych najczesciej sie nie
            sprawdzaja. Czyzby wiecej profesjonalizmu od tych specjalistow wykazywala pani
            Elzbieta?
        • btb Diabeł się ubrał w ornat 18.01.06, 08:56
          noelkabat napisał:

> (...)
          > Kaczki-"telegrafisci" i Wodnicy (wasermany)lubia plywac w metnej wodzie -
          > najlepszym srodowisku dla roznego rodzaju kombinatorow.(...)

Akurat nie należę do miłośników Kaczek, ale co one mają wspólnego z pojawieniem
          się Sjoblem? Kto to wtedy rządził? Twój wrzask to typowe dla SLDUP-y "łapaj
          złodzieja".
          • Gość: zgrzyt SLD to złodzieje IP: *.acn.waw.pl 18.01.06, 16:01
            SLD to złodzieje, zawsze kradli pod różnymi szyldami, a teraz udają świętych
        • Gość: CAlineczka a NOELKABAT PISZE BZDURY IP: *.onlink.net 18.01.06, 16:30
          moze ty wolisz Firera Tuska albo firera Bokite? Bo ja naprawde nie wiem z kim
          PiS mialby pojsc w uklady.LPR skretyniala banda fanatykow, ktora mowi,ze bedzie
          kroic, ciac,rznac slabosc mnie ogarnia na sama mysl coby to bylo gdyby dorwali
          sie do wladzy. Samoobrona, ktora na kolanach chce blagac Rosje o przyjecie nas
          w poczet nowych republik rosyjskich. Wieje groza kiedy pomysle, ze 50 lat
          bylismy pod panowaniem sierpa i mlota a kiedy peta spadly w sposob zupelnie
          bezkrwawy jeden cymbal chce zbroczyc krwia Polske na nowo. A moze PO tobie
          odpowiada wraz z parasolem ochronnym nad klika zlodzieji, oszustow,
          cwaniakow,bandytow? Znowu do lask dojda ludzie prezia typu Miller,
          Jakubowska,Rywin, Kulczyk ....... wyliczac dalej czy wystarczy? Widzisz inne
          wyjscie ? Bo ja nie. Mnie odpowiada PiS tylko trzeba dac im czas i
          szanse.Napewno beda trzymac tych cwaniaczkow na odleglosc kija.
          • Gość: Drops Re: a NOELKABAT PISZE BZDURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:43
            A gó..!!!
            • Gość: Drops Re: a NOELKABAT PISZE BZDURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:45
              To było do calineczki!
          • Gość: kleczkowski_ignac Jaruś K. właśnie zaapelował o 180 dni spokoju :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:45
            to tak jak kiedyś wojtek gienierał
      • parazyd Uwaga na Hobbity! 18.01.06, 08:26
        Są piekelnie złośliwe. Zwłaszcza Hobbity w habitach.
        • parazyd P.S. Widziałem tę panią 18.01.06, 12:45
          Na głowie kwietny ma wianek, w ręku zielony badylek, przed nią bieży baranek, a
          nad nią leci motylek. Pozdrowienia, zwłaszcza dla baranków :-)
      • Gość: NotocożezeSzfecji Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:26
        Thats a bad habit
    • Gość: KR$ Zasrancy... IP: *.eranet.pl 18.01.06, 04:37
      wymyslili makowa panienke i mysla ze cala reszta durna... A ten 'zarzad'
      Prochnika skladajacy sie z mlodych 'fachowcow' to juz na 100% jest w krecki
      zamieszany.
    • Gość: eurofanatik Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.06, 05:58
      Nie wiem jak jest i nie dokonuje tu zadnych osadow bo sie na sprawach gieldowych nie znam ale skad wiesz, ze ta kobieta nie ma peselu i adresu? Przeciez nie bedzie go ujawniac publicznie. Ja sam jestem w stanie zrozumiec to, ze ktos ceni sobie prywatnosc. Ale oczywiscie nic nie wiem.
      • Gość: IV RP Analityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 06:33
        Coś mi sie wydaje że z IVRP zostanie czwarty ale ROZBIÓR RP!! :(

Podziękowania dla wyborców frajerów -Pisuaru.
        • afiag Re: Analityk 18.01.06, 14:12
          ale ta Pani ELa funkcjonuje juz od kilku lat!!! IV rozbiór rozpoczął się już za
          rządów twoich pupilków - kimkolwiek by nie byli.
    • larsen1 Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą 18.01.06, 07:21
      Nie wiem w sumie o czym i po co jest ten artykul.
      Nic przeciez nie wyjasnia. No to jest ta Elzbieta
      czy jej nie ma? NIe mozna tego porzadnie sprawdzic,
      umowic sie z nia na spotkanie? Przeprowadzic sledztwa?
      Czy moze jest to ostrzezenie: "wiemy chlopcy jak sie
      bawicie, przeniknelismy wasze gierki, Sjoeblom
      to Gruppenfuehrer Wolf! Nie z nami te brudne numery"?
    • mrlusiek już połowa polaków żyje w ubustwie 18.01.06, 07:22
      i procent ten stale rośnie w przeciwieństwie do innych krajów europy
      • Gość: imw Re: już połowa polaków żyje w ubustwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 07:46
        to jak o biednych walczy lewica ?

walczy tak aby ich nie ubywało :(
        • Gość: oki Re: już połowa polaków żyje w ubustwie IP: *.itc.pw.edu.pl 18.01.06, 07:55
          tia...
          ciekawe branże:
          - budownictwo;
          - biżuteria/wyroby złote i podobne;
          - odzież w tym ekskluzywne kolekcje.
          Napiszę inaczej.
          Gdybym sam budował spółdzielnię pralniczą z odpowiednim rozmachem robiłbym
          podobnie.
          Zasyłam ukłony dla drobnych ciułaczy.
          Ale nie robię - z paru powodów...
          • jan583 LSD- pierze pieniądze 18.01.06, 08:16
            Pali się grunt pod nogami ,to piorą aż furczy to co nakradli.
          • agma-am Czy to jakiś zbiorowy obłęd ??? 18.01.06, 08:52
            Ludzie gdzie nam przyszło żyć. Ja trafiłam niewypłacalnego klienta i Urząd
            Skabowy razem z ZUS zżera mnie powoli na deser a tu proszę .... afera jak byk
            pod nosem i co ???? Jak zwykle nic. My drobni ciułacze jesteśmy przetrzepani do
            ostatniej złotówki a wielkie i jeszcze większe afery mają się w Polsce coraz
            lepiej. Gdzie Ci krzyczący przed wyborami że zrobią porządki??? Biedny jest
            głupi bo przełknie wszystko.
            • Gość: Tomek Re: Czy to jakiś zbiorowy obłęd ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:54
              No wlasnie. Zbiorowy obled ogarnal niektorych z dyskutantow. Kazdemu wolno
              kupowac i sprzedawac akcje. Po to jestesmy w unii. Po to jest gielda i tyle. Nie
              rozumie co to ma do krzyczenia
              o rozkradaniu Polski i przekretach.
            • vinogradoff Re: Czy to jakiś zbiorowy obłęd ??? 20.01.06, 21:10
              Zeby zrobic porzadki w Polsce trzeba osobowosci typu Stalin, Adolf, Pinochet,
              Beria a takze odpowiedniego klimatu spolecznego. Dzis nie jest to juz realne,
              jestesmy w UE , ktora nie akceptuje extremalnych dzialan w celu ostatecznego
              rozwiazania kwestii korupcji, kara glowna jest zniesiona, sprytni adwokaci
              zrobia wezel nie do rozwiazania dla wymiaru sprawiedliwosci. Znaczy sie
              wyjdzie dokladnie tak jak zawsze wychodzilo czyli nijak.
          • Gość: mixer A ponad połowa ma problemy z ortografią IP: *.icpnet.pl 18.01.06, 08:53
            I nikt nie bije na alarm. To mnie przeraża.
            • btb Władze oświatowe mają proste usprawiedliwienie 18.01.06, 09:04
              Jeszcze nie wynaleziono szczepionki na dysortografię. Za małe dotacje na
              badania - na razie doktoraty za sam pomysł.
      • Gość: Marek Re: już połowa polaków żyje w ubustwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:32
        Winą ubustwa jest zła edókacja.
      • Gość: etylkapl Re: już połowa polaków żyje w ubustwie IP: 213.77.42.* 18.01.06, 10:26
        mrlusiek napisał:

> i procent ten stale rośnie w przeciwieństwie do innych krajów europy

lusiek zapamiętaj matole ubóstwo bo ubogi, to wie nawet przedszkolak!!
      • Gość: tytyty Re: już połowa polaków żyje w ubustwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:36
        Może nie chciało im się uczyć ortografii w szkole i dlatego teraz żyją w "ubustwie".
      • vinogradoff Re: już połowa polaków żyje w ubustwie 20.01.06, 21:14
        Mylisz sie w przypadku tych innych krajow. W kazdym z krajow UE stale rosnie
        procent osob zyjacych w ubostwie przy jednoczesnym stalym bardzo dynamicznym
        wzroscie liczby miliarderow i milionerow przy czym wzrost liczby bogaczy jest
        szybszy niz nedzarzy ( nie dotyczy Polski). Zjawisko to w rozwinietych
        gospodarkach wolnorynkowych jest logiczna prawidlowoscia.
    • Gość: Brunner To sie nazywa "pump and dump" IP: 12.196.53.* 18.01.06, 08:40
      Hochsztapler sztucznie pompuje cene ("pump"), debile rzucaja sie na akcje,
      hochsztapler sprzedaje akcje z zyskiem ("dump") a debile traca forse. Jak firma
      jest do du..y, to jest du..y.
      • Gość: gość Re: To sie nazywa "pump and dump" IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.01.06, 08:45
        Mój mąż na początku naszych zmian ustrojowych (ok.15lat temu) mówił, że łobuzy i
        bandyci pierwsi zrobią duze pieniądze. Teraz mówi , że ci sami bandyci i
        łobuzeria ze swoimi pieniędzmi sięgnęła po władzę (wszędzie gdzie się da).
        • Gość: hehe a kim jest twoj maz, ze ma takie dobre informacje? IP: *.ip.fastwebnet.it 18.01.06, 17:32
          moze jednym z opisywanych przez siebie??
      • Gość: zoltek "pump and dump" - niby masz racje ale nie do konca IP: *.ip.fastwebnet.it 18.01.06, 11:46
        przynajmniej o tych rzucajacych sie - takimi ostatnimi debilami to nie sa - oni
        chca pojechac razem z tym co winduje cene (ride the bubble -klasyczna rzecz) -
        przewiduja taki obrot rzeczy, i dokladaja sie do "balonika" - wydaje im sie ze
        zdaza sie w pore wycofac, realizujac spory zysk.... niektorym zapewne sie
        udaje, a niektorzy zostaja z reka w nocniku....
      • Gość: Gie Uda Re: To sie nazywa "pump and dump" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:33
        Podpinasz się w trakcie pampu i sprzedajesz na samym początku dampu. I za darmo
        jesteś 100-300% do przodu. Nie kradnąc i nie zabijając nikogo. Płacisz od tego
        podatek "belkowy" i jest OK.
    • Gość: jaxa Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: IP: *.acn.waw.pl 18.01.06, 08:44
      www.kontorsvaruhuset.com/vasternorrland/html/elisabeth_s.html
      :-)
      • Gość: kmani Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: IP: *.prz-rzeszow.pl 18.01.06, 08:54
        No i rozwiałeś całą tajemnice:)
        • Gość: Niezly Gosc A tu jej telefony IP: *.telia.com 18.01.06, 23:46
          www.hitta.se/SearchWhite.aspx?SearchType=4&UCSB%3aWflWhite=1a1b&UCSB%3aWflPink=4a&UCSB%3aTextBoxWho=elzbieta+sj%f6blom&UCSB%3aTextBoxWhere=
      • btb Świetnie się trzyma jak na 50-55-latkę 18.01.06, 09:08
        Nasza geriatria powinna się wzorować na szwedzkiej, której dorównać jest w
        stanie chyba tylko szwajcarska. Może teraz Swissmed?
        • Gość: rupi Re: Świetnie się trzyma jak na 50-55-latkę IP: *.aster.pl 18.01.06, 09:29
          Jeśli twoim zdaniem 50-latkowie powinni być pod opieką geriatrów to w takim
          razie lekarz jakiej specjalności powinien zająć się tobą?
      • Gość: DOKTOR MUREK Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: IP: *.sofrecom.pl 18.01.06, 10:12
        o czym jest ta strona?
      • etylkapl Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: 18.01.06, 10:32
        Gość portalu: jaxa napisał(a):

> www.kontorsvaruhuset.com/vasternorrland/html/elisabeth_s.html
        > :-)

--------------------------------------------------------------------------------
        GW - a może tak sprawdzić, napisać artykuł na poziomie, a nie brać
        od "wierszówki", co to za dziennikarstwo???
      • Gość: lamer Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 18.01.06, 10:51
        obawiam się że zginęła w czasie tsunami w azji rok temu i teraz grupa
        cwaniaczków się pod nią podszywa :
        www.aftonbladet.se/vss/special/namnlistor/asienkatastrofen/visa/0,5798,306,00.html
      • borrus Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: 18.01.06, 12:22
        No Jaxa, nie rżnij głupa...ta koza to nawet majtek nie umiała by sprzedać..
        Nie interesuje nas rybka, tylko ci co trzymają za wędkę..
        • Gość: jaxa Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: IP: *.crowley.pl 18.01.06, 14:57
          borrus napisał:

> No Jaxa, nie rżnij głupa...ta koza to nawet majtek nie umiała by sprzedać..
          > Nie interesuje nas rybka, tylko ci co trzymają za wędkę..

:-))))

Ależ oczywiście to żart i po to był uśmieszek w poście "Oto Elżbieta S...". Nie jest żartem natomiast, że
          nazwisko jest dosyć rzadkie, w zestawieniu z imieniem to w ogóle w Szwecji jest z pięć osób, wystarczy
          podzwonić, żeby ustalić, która z nich to jest. Może nawet ta panienka z mojego linku by wiedziała, o
          kogo chodzi, skoro się tak samo nazywa.

Inna sprawa, że to nazwisko występuje też w Finlandii, no ale mowa tu o konieczności obdzwonienia w
          sumie może z 15 osób, przy czym już trzecia czy czwarta powinna wiedzieć coś o takiej pani. Skoro
          noszą to samo rzadkie nazwisko, to szansa natrafienia na rodzinę jest spora.

Jeśli po tych 15 telefonach nie natrafi się na tę osobę, to można założyć, że to lipa. Ja zakładam, że to
          lipa, ale sprawdzenie nie jest skomplikowane, może by dwóch researcherów z Gazety podzwoniło?
          • Gość: krzysiekp Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 19.01.06, 00:25
            Można wiedzieć skąd te informacje o 5 czy 15 osobach z takim nazwiskiem? Z
            ciekawości, jest jakiś spis ludności w sieci, książka telefoniczna?
      • Gość: raca Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: IP: *.proxyplus.cz / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.01.06, 12:32
        widziałem, wygląda jak Marta Kielczyk
      • Gość: piSda Re: Oto Elżbieta S. i jej zdjęcie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:27
        mama macka n. tak nie wyglada
    • toja3003 to kiepska ta nasza giełda skoro 18.01.06, 08:53
      jakaś pojedyncza pani może nią "trząść".
    • Gość: opium Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:01
      Jak na mój gust to nie jet zdjęcie p. Sjoblom. Tak się składa, że wiem gdzie
      jej szukać, a nawet ją widziałem. Nie jest to żadna fikcyjna ani mityczna
      postać, tylko kobieta z krwi i kości. Co do wyglądu pani na zdjęciu
      zamieszczonym w jednym z komentarzy, to zapewniam, że pani Elżbieta mimo swoich
      ponad pięćdziesięciu lat wcale nie wyglada gorzej, a nawet lepiej! To bardzo
      zadbana i elegancka kobieta. Wielu z tych wszystkich akcjonariuszy, prezesów i
      analityków giełdowych byłoby bardzo zdziwionych, gdzie ją mozna spotkać i czym
      się zajmuje na co dzień.
      Ale ciekawsze są postacie, które ją otaczają! Szczególnie p. Maciej
      Niebrzydowski - facet z kryminalna przeszłością. Są ludzie i miasta w Polsce,
      gdzie można na temat tych postaci wiele powiedzieć. Gdyby Gazeta chciała za to
      zapłacić wiedzieli byście więcej. A na zakończenie powiem krótko: Próchnikowi i
      innym firmom, którymi ma zarządzać pan Niebrzydowski nie daję szans na sukces.
      Z nim wielu z Was nie odważyłoby się wejść w ciemny zaułek (i to już z samego
      wyglądu). najzabawniejsze jest to, że to on mówi o wcześniejszym rozkradaniu
      tej firmy... heee heee hee.......
      • Gość: mosad Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 10:35
        powiem krótko nauczcie się grac na giełdzie a nie wylewajcie pomyj na ludzi
        którzy dają wam zarobić pare groszy giełda to nie bajka ktoś musi stracić żeby
        ktoś mógł zyskać a jak patrze na tych darmozjadów analityków i ich wykresiki
        ianalizy techniczne to aż żal w dupie ściska zaco oni birą kase .jeleni
        giełdowych nie brakuje a mądrych ludzi jest mało giełda to jest hazard ktoś
        traci ktoś zyska.panowie do roboty a nie do biadolenia w najblizszym czasie
        pokarze wam co warta jest wasza gielda iwasze analizy techniczne /teraz
        nfi /papagolaski bez przyszłości.
        • Gość: mario Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.net-partner.pl 18.01.06, 10:41
          Brawo.Niech żyje mosad.בבני אדם שתפקידו למצוא את היעילות והבטיחות שבשימוש
          בטיפול רפואי מסוים. הטיפול יכול להיות תרופה, שילוב של תרופות, מכשור רפואי,
          פרוצדורה כירורגית, טיפול רדיותרפי, או כל טיפול אחר. חשיבותו של הניסוי הקליני
          היא בכך שהוא מונע שימוש בתרופות ובטיפולים חסרי יעילות או בעלי תופעות לוואי
          המסכנות את המטופל.shalom,Mario
          • Gość: qrwal Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:57
            cos czuje, ze to wieksza sprawa, a artykul to tylko wierzcholek gory lodowej
            Moze trzeba zapytac kogos ze Skierniewic
            pzdr
            • Gość: mosad Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 11:08
              sprawa będzie duża jelenie wyjdą na rykowisko i zaczną ryć że nic nie zarobiły
              i będą zastanawiać się który ma zgasić światło he,he,he.
            • Gość: mario Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.net-partner.pl 18.01.06, 11:29
              Czy masz na myśli artykuł z 3 sierpnia 2001r.w Dzienniku Łódzkim.? Mario
          • Gość: gość Re: W Polsce taniej prać forsę IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 17:32
            A nie mówiłam że to Alkaida i sam Bin Ladin pierze pieniądze w Polsce.
            Spójrzcie na te heroglify.
      • Gość: nik Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:31
        też jestem z tego miasta stary i mam to samo zdanie a nawet więcej z jednym się
        nie zgadzam że żyjąca sjoblom jest bardziej zadbana od tej ze zdjęcia to
        nieprawda
    • Gość: Opium Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:23
      Widzę, że "mosad" uznał już p. Sjoblom za objawienie i prawdziwy geniusz
      giełdowy, którego inni niepotrzebnie się czepiają :-)
      Kidyś tak samo myslano o Grobelnym, Bagsiku, Gąsiorowskim, Gawroniku i paru
      innych.
      Jak sie dużo wie to wcale to nie wygląda tak genialnie...
      Zgadzam się jednak z tym, że przy okazji mozna trochę zarobić :-)
      • Gość: nexus Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.server.ntli.net 18.01.06, 11:32
        Ci co byli pewni ze zostana milionerami dzieki gieldzie obudza sie z reka
        w nocniku.
        Ciekawe jak to wszystko wytlumacza ci wszystowiedzacy analitycy
        • gtere Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą 18.01.06, 11:37
          Powiedzą, że to wszystko było do przywidzenia. Długa hosssa, niesprzyjające
          wydarzenai w kraju, czyli wybory, i na świecie, czyli ropa.
          • Gość: mosad Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 11:59
            ja na bagsiku igąsiorowskim zarobiłem pare groszy z jednym małym aleoni to
            odsiedzieli/bagsik/ ja nie.ci co liczą na giłde i nic więcej nie robią w
            nocniku już dawno się umoczyli .trzeba korzystać zokazij .a nasi analitycy
            wezmą jak zwykle swoje pewne pienjązki ipojadą poszaleć na nartach.
    • Gość: jacio Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.chello.pl 18.01.06, 12:11
      Elżbieta, to naprawdę Jolanta K.
    • hernandez A co z panem Karkosikiem i jego balonami???:) 18.01.06, 12:11
      Alchemia,Hutmen,Skotan,Boryszew,Impexmetal - wszystkie spolki maja swoje akcje;
      albo balon peknie z hukiem albo jedna z tych spolek da sie na pozarcie:)
    • Gość: gość Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 12:43
      Guzik prawda, to samo robią w Szwecji i potem uciekają do Izraela jak im się
      grunt pali.
      • Gość: mosad Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 12:46
        no wreszcie dotarło do was kto na świecie ma kase.
    • Gość: sewqi Kiedy Sjöblom ucieknie do Israela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:13
      Jak zwykle banda żydowskich spekulantów robi kolejne przekręty na "emerging
      markets". Tyle jest jeszcze przekrętów, sprawdzonych juz dawno w jednych
      krajach, a jeszcze do sprawdzenia w innych.
      • Gość: mosad Re: Kiedy Sjöblom ucieknie do Israela? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 13:18
        nikt ci nie broni robic to samo co oni /zazdrosc jest zlym doradcom /
        • Gość: fff Re: Kiedy Sjöblom ucieknie do Israela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:34
          "doradcą"
    • Gość: gość Re: odpowiedź dla scierwo IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 13:20
      dziwnym zbiegiem okoliczności inwestor nie musi mieć
      nazwiska, adresu i peselu gdy osoba jest z pochodzenia pewnej narodowości,
      której każdy Europejczyk boi się wymieniać żeby nie być posądzonym o rasizm.
    • Gość: dzem ha ha ha - pesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:21
      taaaa, ale jezeli jest szwedka polskiego pochodzenia i juz nie ma polskiego
      obywatelsktwa to nie ma tez numeru pesel. poza tym to to nie wszystkie kraje
      maja takie cus jak pesel!
      • Gość: gość Re: po co pesel? IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 14:24
        W Szwecji jest lepszy numer niż pesel. I nie możesz robić interesów w Europie
        bez tego numeru bo to przestępstwo.
        • Gość: mosad Re: po co pesel? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 14:51
          w polsce 90 procent ludzi z listy najbogatszych to zlodzieje to oni dyktują tu
          warunki mają swojch politykow i ustalają kto tu ma rządzic w sejmie zasiadają
          ludzie co to w ameryce mają zone i są po rozwodzie a w polsce w oswiadczeniu
          piszą ze są kawalerami i legitymują się polskim dowodem osobistym .to o jakim
          ty prawie my tu rozmawiamy. gielda to jest istne eldorado dla nich czyszczą
          malych az gwizdze.przestan rozmyslac o prawie tylko sie do nich podlanczaj i
          niebadz pazerny i zaczni zarabiac bo gielda zbliza sie ku koncowi nastempna
          taka okazja dlugo sie nie powtuzy tajne sluzby i przepisy zostaw wspokoju bo na
          nich nieda sie zarobic takie numery jakie odchodza wpolsce nie spotyka sie na
          swiecie
          • Gość: marcin Re: po co pesel? IP: *.chello.pl 18.01.06, 16:26
            A rodzice wiedzą, że zamiast w szkole na lekcjach ortografii, przesiadujesz
            przed komputerem?
    • Gość: wiem Re: Jak dostanę dobrą nagrodę to ją znajdę... IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 13:28
      bo wiem jak to się robi, mam krewnych w Szwecji co potrafią szukać. Ale chce za
      to min. 1 mlj zł.
      • Gość: mosad Re: Jak dostanę dobrą nagrodę to ją znajdę... IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 13:36
        bingo juz mnie znalazłeś .po nagrode zglos sie na plac pigal haslo /najleprze
        kasztany rosną na placu pigal/ odzew znasz.
        • Gość: wiem Re: Re: odpowiedź dla mosad IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 13:53
          Ty mosad się nie śmiej bo wiesz że ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Chyba
          nie ogląłeś teatru "Kobra"? W Szwcji jest taki organ co się
          nazywa "Sk........et"( wolę nie wymieniać całej nazwy). Możesz być pewny że
          znajdzie cię wszędzie nawet pod ziemią.
          • Gość: mosad Re: Re: odpowiedź dla mosad IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 14:01
            w izraelu to ten twoj organ to mnie moze w pupe pocalowac .
            • Gość: wiem Re: Re: odpowiedź dla mosad IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 14:11
              Nic z tego nawet Izrael nie pomoże. Jednego takiego co się nazywa Posener nawet
              tam szukają i dopadną.
              • Gość: mosad Re: Re: odpowiedź dla mosad IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 14:16
                pomarzyc dobra rzecz.jak potrząslem /pc guard/ to prezio malo pampersa nie
                zgubil
    • Gość: prawnik Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:36
      To jest smieszne a co na to wielki prezes Rozłucki?Jak to możliwe-kto gra?
      • Gość: mosad Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.01.06, 13:41
        prezio polknol lapowke i trzyma morde krutko .reakcja bedzie po czasie jak to w
        polsce bywa .
        • Gość: biggie Elżbieta Sjöblom = MAFIA WARSZAWSKA IP: *.versanet.de 18.01.06, 14:51
          Elżbieta Sjöblom = MAFIA WARSZAWSKA
          pralka pieniedzy. koniec.
          • Gość: gość Re: A może to teroryści z Alkaidy IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 16:20
            To nie żarty!
    • Gość: CAlineczka Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.onlink.net 18.01.06, 16:14
      idiotyzmem natomiast jest mowienie, ze inwestor musi brac udzial w zyciu
      publicznym bo rodzi to spekulacje.A niech sobie rodzi. Inwestor jak kazdy
      czlowiek ma prawo do prywatnosci i nie musi pokazywac sie w swietle lamp
      blyskowych i jupiterow jesli na to nie ma ochoty. W koncu to tylko inwestor a
      nie gwiazda filmowa czy polityk z PO czy LPR.
    • ubu_roy Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą 18.01.06, 16:30
      "Czy ona wogole istnieje?" >
      www.kontorsvaruhuset.com/vasternorrland/html/elisabeth_s.html
      ISTNIEJE I NAWET NAPISAC DO NIEJ MOZNA. Ech ! LAMERZY.
      • Gość: gość Re: ubu_roy ty palancie IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 16:39
        co za adres podkładasz Elisabeth to nie to co Elżbieta. Elżbiety bój się jak
        ognia bo to bestia bezwzględna a nie taki baranek jak ta kobitka na zdjęciu.
      • Gość: pawel Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.ltblekinge.se 18.01.06, 20:59
        A to sie zdziwisz-to ona jest na liscie ofiar tsunami.Mozesz sobie pisac do
        woli.
    • Gość: Opium Wiem gdzie ona żyje i co robi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:05
      Mam ubaw po pachy czytając kolejne teorie spisku odsłaniane na forum, a
      dotyczące Elżbiety Sjoblom :-)
      Jeszcze raz powtarzam, to kobieta z krwi i kości i wiem gdzie ją spotkać!
      A to zdjęcie prezentowane na forum to niech sobie Ci prezentujący w buty włożą.
      Nie róbcie z niej agenta ani aferzysty, ale też nie róbcie speca od giełdy. Tak
      naprawdę ona to tylko figura. Warto się lepiej przyjrzeć ludziom z jej
      otoczenia. I tyle z teorii spisku :-)
      • Gość: bombastic iś wajś niśt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:11
        dajcie mi temat a znajdę złodzieja

p.s. i pijaka, bo każdy złodziej to pijak
      • Gość: gość Re: Lepiej żeby jej się przyjrzały... IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.01.06, 17:21
        szwedzkie władze podatkowe, one tam już wiedzą jak naprowadzić zagubionych i
        bez twarzy. Aż dziw że jeszcze jej nie wyniuchały. Cwana sztuka lepsza niż sam
        Ingvar Kamprad, właściciel Ikea co musiał do Szwajcarii się przeprowadzić.
    • Gość: hm Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:26
      Z tego co wiem o giełdzie NIE ma przymusu kupowania akcji podejrzanych spółek,
      których roczne obroty wynoszą 100tys zł a "niby" wartość giełdowa 100mln.

To tak jak z seksem z prostytutką bułgarską - wiadomo w co można się wpakować,
      i dopóki takie Sjoblomy będą znajdować jeleni to zabronić im tego chyba nie
      mozna
    • Gość: 123 Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:30
      Ale sie zebralo tu stado dyletantow. Czy ktos komus KAZE kupowac akcje ?
      Jak ktos chce to kupuje. Jak ktos chcial to kupil Gant po 1,70 ile chcial i
      sprzedal po np 35, ale zawisc zaslepia wiekszosc rodakow niestety...
      Aha, nie mam i nie mialem zadnej akcji z tych smieci, ale jak ktos sobie na nich
      tlucze kase, to gratuluje, a nie zawistnie zerkam jak typowy Polak.
    • Gość: spec Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.01.06, 19:03
      Pierze brudną forsę jak 2x2=4 !!!!!!!!
      • Gość: guska Re: Elżbieta Sjöblom trzęsie warszawską giełdą IP: 195.116.1.* 18.01.06, 19:32
        no wiesz ja ci udowodnie ze 2x2=0...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka