Dodaj do ulubionych

BPH to z ł o d z i e j , okrada swoich klientów

26.03.09, 13:25
Spłacasz, spłacałeś kredyt w BPH? albo wpłacasz, wpłacałeś pieniądze na
rachunek oszczędnościowy? Może Ty też zostałeś okradziony? Bank stosował
sposób podobny do OSCYLATORA BA... KA, otóż np. wpłacałeś ratę kredytu,
dostałeś potwierdzenie wpłaty, jednak pieniądze zaksięgowane zostały dopiero
dnia następnego, albo też jeżeli robiłeś to w piątek, znajdą się na Twoim
koncie dopiero w poniedziałek. Za te dni, niezaksięgowane, nalicza Ci BPH
odsetki karne. Analogicznie jest z wpłatą na konto oszczędnościowe. w tym
wypadku przez dni nie zaksięgowane Twoje pieniądze nie zarabiają dla Ciebie.
Są to nie duże kwoty liczące do kilkuset złotych, ale przeliczając na liczbę
klientów , rocznie uzyskuje w ten sposób miliony złotych. Za OSCYLATOR BA>>>K
odsiedział swoje , ten Bank jest chroniony przez KNB. Mam na to dowody w
postaci historii moich spłat. Właśnie kończy się moja sprawa przed Sądem w
Warszawie przeciwko BPH. Ukazuje ona , jak prymitywny jest ten Bank, i w jaki
sposób wykańcza klientów, okrada i robi z nich bezdomnych. TY nie musisz nim
zostać.
Obserwuj wątek
    • Gość: SFr Re: BPH to z ł o d z i e j , okrada swoich klient IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.09, 21:48
      BPH Hipoteczny obecnie PEKAO SA tez stsosuje zawyzony kurs frank do
      spłat a w innych tranzakcjach kurs jest niższy,może UOKIK kiedyś na
      to też zwróci uwagę
      • lepar www.stracilem-z-bph.pl 07.10.09, 15:22
        Wejdźcie na tą stronę www.stracilem-z-bph.pl zobaczycie jak działa BPH oraz
        wszystkie dokumenty potwierdzające zarzuty.
        • Gość: Paweł Bańka Straciłem z BPH IP: 81.219.208.* 07.09.10, 14:52
          Przeczytajcie artykuły na www.stracilem-z-bph.pl . Niemożliwe co ten Bank wyprawia ze swoim klientem.
          • r.mro Re: Straciłem z BPH 17.03.11, 22:44
            Wystrzegajcie się BPH. W Media Markt kupiłem na kredyt sprzęt. Kilka razy przysłali aktualne rozliczenie z blankietem na wpłatę. Teraz jest cisza. Sam wypełniam blankiety wpłat i nie wiem w którym momencie spłacę całość po 3 latach.
            Tragedia. Pisze do nich i nie odpowiadają.
            • r.mro Wystrzegajcie się BPH 17.03.11, 22:56
              Wziąłem sprzęt w markecie na kredyt. Parę razy przysłali podsumowanie konta i blankiety na wpłaty, ale teraz -cisza. Mam spłacać przez 3 lata i nie wiem kiedy się skończy. Piszę kilkakrotnie maile na adres: pytanie@ge.com – dla Klientów Indywidualnych i nic nie odpowiadają -tragedia.
              • jan-w Re: Wystrzegajcie się BPH 17.03.11, 23:01
                Gdyby udzielali informacji o sprawach finansowych klientów e-mailem, popełnialiby przestępstwo.
                O tym ile masz do spłacenia możesz dowiedzieć się z twojej umowy.
              • paragraf.ltd SKOK-i po mediach 17.03.11, 23:31
                Szanowni państwo, przeczytałem ten felieton z duszą na ramieniu, ale tylko dlatego, że co to będzie, gdy te SKOK-i zrobią sobie państwo SKOK w państwie RP, gdyż tak należy postrzegać zachowanie SKOK-ów oraz osób reprezentujących SKOK-i publicznie. Mianowicie zdarzyło mi się spotkać z "uczciwością" SKOK-ów i ich personelu, tj. też i tego pomocniczego ajencyjnego. Proszę sobie wyobrazić, że też publicznie oferwano emerytce konkurencyjnie oprocentowaną pożyczkę gotówkową w kwocie 1000-złotych, lecz w chwili podpisywania umowy tej pożyczki, to zażądano podpisania 3-weksli po 1000-złotych, a miało stanowić zabezpieczenie minimum formalności, polegające na złożeniu tylko podpisu na umowie według tej oferty dyskontowej. Ale niestety dopiero po podpisaniu umowy ta emerytka otrzymala pocztą tę pożyczkę, ale już tylko kwotę 500-złotych, bo reszta to podobno koszty pobrane z góry, zaś potrzebowała całą tę kwotę 1000-złotych, a więc chciała zrezygnować w celu skorzystania z innej oferty. Jednak tę zawartą umowę przysłano jej dopiero po potwierdzeniu uiszeczenia już 3-raty tej pożyczki, zaś za zerwanie umowy zażądano natychmiastowej spłaty całej tej nieotrzymanej pożyczki w kwocie 1000-złotych, oraz całości należnych korzyści które SKOK rzekomo utracił. Więc ja się zabrałem do roboty i pokazałem w Sądzie super SKOK-om gdzie jest należne im miejsce, bo to była podstępna i ochydna kradzież, w sposób dość znany, lecz ludzie ufają w ich prawość, ja nie wierzę w ich prawość, gdyż najpodlejsi złodzieje jakich spotykałem, powolywali sie na swój patriotyzm i uczciwość. Lecz to nie koniec historyjki, gdyż Sąd skazał tych specjalistów od okradania emerytów, to po upływie jakiegoś czasu te SKOK-i ponownie zaczęły dochodzić roszczenia za posrednictwem Komornika ("umoczonego"), a Sąd nie mógł z jakichś przyczyn uzyskać potwierdzenia oddalenia tego ich roszczenia przez Sąd z powodu przestępstwa w/w oszustwa, a więc znowu pomogłem, gdyż ja lubię im dokopać, tj. zwłaszcza takim, co są tak uczciwi, że aż lśnią tą ich uczciwością i rzetelnością jak np. B. Madoff, który to przed Sądem zapomniał wspomnieć, że tu w Polsce cała ta bankowość działa według schematu Ponziego, zaś te sukcesywnie powstające braki, to rekompensuje się windykacją z tychże najsłabszych finansowo i prawnie osób prywatnych, tj. tym pozyskiem z emerytów i rencistów. Gdyby tym SKOK-om przyśniło się pozwanie mnie, to ja nadmieniam, że jeszcze żaden Bank ze mną nie wygrał w Sądzie, bo ja się na tym wlaśnie znam. Wykończyłem BPH-SA, a teraz zamierzam wykończyć PKO-SA, bo to podobno też Polski Bank,- ale od kiedy? Jednakże istota sprawy nie polega na tym kto jest ich włascicielem, ale kto kradnie moją kasę, ponieważ ja złodzieji nie toleruję bez względu na to w co wierzą, gdyż ja wierzę tylko w siebie, chociaż ja nie jestem komunistą, bo ja się tam nie nadawałem ze względu na te moje poglądy, bo jak bym tak np. na zjeździe partii trafił na posła Czarneckiego, to też chyba coś bym mu obił za tę jego super ofertę kredytową tego jego Getin Banku, ale wówczas ujawniłoby się, że wszystkie te pseudo polskie Banki tak "robią" - no cóż szanowni państwo,- to przecież za Waszą zgodą.

• Gość: law Re: Wystrzegajcie się BPH IP: *.krak.tke.pl 22.03.11, 00:14
                Wstyd nawet nie umiesz przeczytać umowy: polecam to co napisałem przed chwilą: forum.gazeta.pl/forum/w,769,106491944,123477323,Re_czytanie_ma_przyszlosc.html?wv.x=2

jeżeli bank nie wysyła zestawień to masz do dyspozycji stronę www.ge24.pl trzeba się zarejestrować i możesz pobierać zestawienia.
                Nie lamentuj bo jest też infolinia 801889889 583007500 wciskasz 0 potem 1 i się dowiadujesz co i jak. Boli?
                • Gość: law Re: Wystrzegajcie się BPH IP: *.krak.tke.pl 22.03.11, 00:17
                  sorki nie ge24 tylko www.gem24.pl
    • Gość: Michał Re: BPH to z ł o d z i e j , okrada swoich klient IP: 77.236.1.* 26.03.09, 23:59
      jak już to przez KNF - KNB nie ma od 1.01.2008 kiedy weszła w życie nowelizacja
      Ustawy Prawo Bankowe.
      • lucky19 Re: BPH to z ł o d z i e j , okrada swoich klient 27.03.09, 00:02
        ale przeciez panu zakladajacemu post nie chodzi i sprawiedliwosc, tylko o
        oczernienie konkurencji
        • lepar Re: BPH to z ł o d z i e j , okrada swoich klient 27.03.09, 08:42
          Jakie oczernienie konkurencji? Proszę wejść w moją wizytówkę i przeczytać o co
          chodzi. Byłem klientem i przez osiem lat i przed Sądem wyszło na jaw jaki to
          Bank, oszust i złodziej. Zapraszam na rozprawę na
          7 maja 2009 r. godz. 10.30 s. 451 w Warszawie to Pan/Pani się przekona.
    • Gość: GośćAgmar Re: BPH to z ł o d z i e j , okrada swoich klient IP: 81.219.208.* 03.04.09, 13:49
      Mieliśmy z mężem do czynienia z tym bankiem i wszytko się zgadza. Dopóki masz
      pieniądze to mało Cie w D.. nie pocałują, ale kiedy zrobią coś nie tak i
      stracisz przez nich to chcą Cię wykończyć , a najlepiej to jak byś walnął sobie
      w łeb to by mieli z Tobą święty spokój.
      Popieram w całej roaciągłości
    • Gość: Gość DeDe Re: BPH to z ł o d z i e j , okrada swoich klient IP: 81.219.208.* 22.07.09, 10:16
      Ten bank jest najgorszym bankiem na polskim rynku. Takiego bezprawia jeszcze nie
      widziałam. Mama go na czarnej liście od lat.
      • fajny-fakir BPH to z ł o d z i e j , okrada swoich klient 23.07.09, 15:21
        najgorszym bankiem jest eurobank, a nie bph. to dopiero swiry. wystarczy
        poszukac na forum, co tam sie wyprawia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka