Dodaj do ulubionych

Alior się ośmiesza!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:35
Najpierw proponują kartę debetową na "OŚWIADCZENIE", a potem prześwietlają -
żądają najpierw wyciągów z banku,apotem jeszcze na dodatek dzwonią do
pracodawcy - to jakieś kuriozum!
Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: Alior się ośmiesza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:53
      Zakładałem konto w Aliorze przez internet ,za dwa dni przyszła umowa kurierem , po podpisaniu i odesłaniu po dwuch dniach przszła karta debetowa. Bez żadnych oświadczeń czy prześwietlania, alb telefonów do pracodawcy
    • Gość: edi Re: Alior się ośmiesza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:58
      Zakładałem konto w Aliorze mam karetę debetową i nic takiego nie żadali Twój przypadek jest jakiś specyficzny.
      • Gość: zmarszczony fred Re: Alior się ośmiesza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:47
        Bo jest z Trzemeszna... :-((
        • Gość: Mugambo A ja nie dostalem nawet na legitymacjem ZHP !!! IP: *.dsl.bell.ca 08.06.09, 16:32
          Co za czasy?!
    • bbastek13 Re: Alior się ośmiesza! 05.06.09, 22:44
      Gość portalu: trzemesnia@o2.pl napisał(a):

> Najpierw proponują kartę debetową na "OŚWIADCZENIE", a potem
      prześwietlają -

pomyiles/las debetową z kredytowa
      • Gość: trzemesnia@o2.pl Jasne, że kredytową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:41
        pomyłka była aż nadto widoczna - dziwię się, że tak ciężko spostrzegalna - a
        obawiam się,że taką jak u mnie procedurę zastosowano,to jest standardowa!
    • lola211 Re: Alior się ośmiesza! 06.06.09, 08:55
      Widocznie maja watpliwosci.Zastanow sie , dlaczego?
      :)
    • Gość: miko Re: Alior się ośmiesza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 09:03
      Teraz jest tyle banków, które dadzą Ci co chcesz, a Ty się uczepiłeś tego Aliora?

www.aukcjekredytowe.pl/program-partnerski/rec/1/288
      • Gość: Mugambo Re: Alior się ośmiesza! IP: *.dsl.bell.ca 09.06.09, 14:42
        A moze jest zbyt duzo bankow?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka