Gość: trzemesnia@o2.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:35 Najpierw proponują kartę debetową na "OŚWIADCZENIE", a potem prześwietlają - żądają najpierw wyciągów z banku,apotem jeszcze na dodatek dzwonią do pracodawcy - to jakieś kuriozum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: Alior się ośmiesza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:53 Zakładałem konto w Aliorze przez internet ,za dwa dni przyszła umowa kurierem , po podpisaniu i odesłaniu po dwuch dniach przszła karta debetowa. Bez żadnych oświadczeń czy prześwietlania, alb telefonów do pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Alior się ośmiesza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:58 Zakładałem konto w Aliorze mam karetę debetową i nic takiego nie żadali Twój przypadek jest jakiś specyficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmarszczony fred Re: Alior się ośmiesza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:47 Bo jest z Trzemeszna... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mugambo A ja nie dostalem nawet na legitymacjem ZHP !!! IP: *.dsl.bell.ca 08.06.09, 16:32 Co za czasy?! Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: Alior się ośmiesza! 05.06.09, 22:44 Gość portalu: trzemesnia@o2.pl napisał(a): > Najpierw proponują kartę debetową na "OŚWIADCZENIE", a potem prześwietlają - pomyiles/las debetową z kredytowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzemesnia@o2.pl Jasne, że kredytową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:41 pomyłka była aż nadto widoczna - dziwię się, że tak ciężko spostrzegalna - a obawiam się,że taką jak u mnie procedurę zastosowano,to jest standardowa! Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Alior się ośmiesza! 06.06.09, 08:55 Widocznie maja watpliwosci.Zastanow sie , dlaczego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Alior się ośmiesza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 09:03 Teraz jest tyle banków, które dadzą Ci co chcesz, a Ty się uczepiłeś tego Aliora? www.aukcjekredytowe.pl/program-partnerski/rec/1/288 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mugambo Re: Alior się ośmiesza! IP: *.dsl.bell.ca 09.06.09, 14:42 A moze jest zbyt duzo bankow? Odpowiedz Link Zgłoś