absorb 15.12.03, 15:55 Uprzejmnie proszę o podanie mi cech banku 'off shore'. Co to dokładnie jest i ile trzeba zarabiać żeby założyć sobie w takim miejscu konto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Bank OFF SHORE - co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:09 bank off shore jest super rzecza sluzy generalnie do prania pieniedzy przyklad: otwierasz konto w banku na kajmanach i bermudach na kajmany wplacasz pieniadze niewiadomego pochodzenia (np. z narkotykow) w ten sposob pojawiaja sie w legalnym obiegu z kajmanow przelewasz ja na bermudy i tu juz sa w 100% legalne i czyste a stamtad przesylasz je juz zupelnie spokojnie np. do luksemburgam\ skad trafiaja do polski albo ni genialna rzecz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absorb Re: Bank OFF SHORE - co to? 18.12.03, 07:05 Gość portalu: hehe napisał(a): > bank off shore jest super rzecza > sluzy generalnie do prania pieniedzy > przyklad: > > otwierasz konto w banku na kajmanach > i bermudach > na kajmany wplacasz pieniadze niewiadomego pochodzenia (np. z narkotykow) > w ten sposob pojawiaja sie w legalnym obiegu > z kajmanow przelewasz ja na bermudy > i tu juz sa w 100% legalne i czyste > a stamtad przesylasz je juz zupelnie spokojnie np. do luksemburgam\ > skad trafiaja do polski albo ni > genialna rzecz ;-) Heh, no tak. Sęk w tym, że trzeba wpakować wszystko w walizę i lecieć na Kajmany. Celnik może się zainteresować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Bank OFF SHORE - co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 08:02 np co ty ? celnik jest u ciebie na payrollu Odpowiedz Link Zgłoś