Dodaj do ulubionych

Serwis komputerowy

IP: *.uznam.net.pl 01.09.10, 09:43
Ktory serwis komputerowy polecacie drodzy forumowicze w naszym miescie?Chodzi
mi o odmulenie laptopa,formatowanie i zrobienie z nim generalnego porzadku.
Dziekuje z góry za porady
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Serwis komputerowy IP: *.uznam.net.pl 01.09.10, 18:52
      GPkomputery
      ul. Sosnowa 7
      72-602 Świnoujście - Warszów
      tel.: +48 (91) 887 53 13
      e-mail: biuro@gpkomputery.pl
      e-mail: serwis@gpkomputery.pl

Grzegorz Paczwa
      tel. kom.: +48 604 085 074

Przemysław Gąsiewski
      tel. kom.: +48 660 420 101
    • mr_ryba Re: Serwis komputerowy 01.09.10, 21:35
      Nie lepiej byłoby dać ogłoszenie do któregoś z liceów o poszukiwaniu speca od
      kompów? Z pewnością wyszłoby taniej i nagrodziłoby się przedsiębiorczość licealisty.
      • Gość: Gosc Re: Serwis komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 21:57
        Potrzebuje doswiadczonego fachowca
    • mr_ryba Re: Serwis komputerowy 01.09.10, 22:32
      Gość portalu: Gosc napisał(a):
      Chodzi
      > mi o odmulenie laptopa,formatowanie i zrobienie z nim generalnego porzadku.

Moim zdaniem hackera do tego nie potrzeba ale oczywiście każdy robi, co uważa za
      właściwe. Pozdrawiam
      • Gość: ogórek Re: Serwis komputerowy IP: 188.33.31.* 13.09.10, 21:55
        hmm co by tu powiedziec
    • mandala2 Re: Serwis komputerowy 14.09.10, 09:32
      Do autora tekstu - nr telefonu-603789074.
      • Gość: Gosc Re: Serwis komputerowy IP: *.uznam.net.pl 14.09.10, 13:41
        Wiele mi to nie mówi,mozna cos bliżej?
    • Gość: Dorota Re: Serwis komputerowy IP: 217.97.193.* 14.09.10, 15:12
      Ja zadowolona jestem bardzo z usług panów Waszkiewicz, przy ul. Konstytucji 3-Maja 57.
      • Gość: Gosc Re: Serwis komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 15:20
        a ten na Kołłątaja El-net,korzystal ktos z Was?
        • Gość: mmm Re: Serwis komputerowy IP: *.ds5.zut.edu.pl 14.10.10, 17:42
          w świnoujściu nie ma profesjonalnych informatyków... są "profesjonalni", tyle w temacie.
          poszukaj lepiej studenta informatyki czy coś w tym stylu, uwierz, że ma o wiele większą wiedzę od tych panów co robili kursy 2 tygodniowe z zakresu wiedzy o pakietach microsoft office lub panów po studiach kierunków takich jak "biznes"
          • Gość: zawiedziony Re: Serwis komputerowy IP: *.uznam.net.pl 20.10.10, 20:38
            ten kto podal nr.tel.na poczatku watkow tzn chyba trzy nr. to kpina, dzis potrzebowalem jednego z 3-ch wymienionych nawet nazwiskami i nie odbieraja WCALE TELEFONU przez pare godz.,to jakas podpucha, jak tak sie reklamuja i maja w nosie klienta to i tak ich praca wyglada tych znawcow netu,ja juz ich mam w nosie..
            • Gość: Klient Re: Serwis komputerowy IP: *.slowianin.pl 26.10.10, 08:17
              Witam, ja korzystam z usług GPkomputery i jestem bardzo zadowolony. Naprawili mi komputer którego nikt nie chciał dotknąć a do tego cena była OK.
            • Gość: Monia Re: Serwis komputerowy IP: *.slowianin.pl 26.10.10, 08:30
              Nie wiem jak Pan "zawiedziony" ale ja jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Córka zalała mi laptopa, którego jeden serwis z ul. Boh. Września skazał na stratę (nie uruchamiał się i niby płyta główna do wymiany, dla mnie za duże koszta). Jak się dowiedziałam od kolegi że oni takie rzeczy naprawiają, zgłosiłam się i po ok. tygodniu byłam bardzo zaskoczona. Komputer pracował jak marzenie. Przy okazji trochę porządków w nim zrobili i jak się okazało chodzi lepiej niż przed zalaniem. Bardzo polecam!

PS. Na początku miesiąca przenieśli się na Okólną 15 do Centrum Kształcenia Zawodowego.
            • Gość: dana Re: Serwis komputerowy IP: *.uznam.net.pl 26.10.10, 12:05
              chlopcy z GPkomputery czesto pracuja w terenie.
              pewnie stad brak kontaktu.
              korzystalam z uslug serwisu - wszystko przebiegalo pozytywnie.
              nie ma tam nachalnosci i narzucania, tak jak ma to miejsce przy ul. Kollataja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka