Dodaj do ulubionych

chcialbym osiedlic sie w sciu

IP: *.uznam.net.pl 19.08.11, 07:51
co polecacie bunkier czy tez plaze??
Obserwuj wątek
    • Gość: qwert Re: chcialbym osiedlic sie w sciu IP: *.250.136.smslowianin.pl 19.08.11, 09:53
      Na plaży raczej nie. Jeśli chodzi o bunkier, to popytaj na platanie, sporo mieszkań mają wolnych.
    • Gość: gosc Re: chcialbym osiedlic sie w sciu IP: *.uznam.net.pl 19.08.11, 16:43
      chyba cie pojeb..
      to wiocha zasrana a ludzie glupi i nudni.
      juz lepeij mieszkac w miedzyzdrojach nawet jesli troche drozej.
      • Gość: nw Re: chcialbym osiedlic sie w sciu IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 20.08.11, 10:12
        To ty jestes wizytówką tych Międzyzdrojów?
        • Gość: nieeee wpsolczuje tu mieszkac naprawde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 14:15
          zimno, leje w lecie.
          w zimie bardzo zimno poniewaz starszna wilgoc jest tutaj...
          nic nie ma.
          nudno.
          w zimie w sobote wieczorem puchy ...
          na zakupy do Szczecinia , tu brak sklepów
          istny koszmar, dobrze jest tylko dziadkom bo lubia
          cisze.
          • Gość: ewa Re: wpsolczuje tu mieszkac naprawde IP: *.uznam.net.pl 21.08.11, 01:01
            Nie słuchaj tych marud.Tu jest pięknie.Pakuj się i przyjeżdżaj
            • Gość: na nie Re: wpsolczuje tu mieszkac naprawde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 15:05
              gdzie jest pieknie ? co jest piekne?...
              zartujesz chyba ....
              • Gość: esso Re: wpsolczuje tu mieszkac naprawde IP: *.uznam.net.pl 28.08.11, 15:00
                Zgadzam się z kolegą. Przyjechać tu na tydzień-dwa latem OK. Ale osiedlać się tutaj to głupota. No chyba, ze ktoś ma 70 lat, jest na emeryturze i chce spokojnie i w miłym mikroklimacie dożyć swoich dni.
                • Gość: :)) Re: wpsolczuje tu mieszkac naprawde IP: *.uznam.net.pl 06.09.11, 04:36
                  Mam prawie tyle lat i chciałem spokoju i miłego klimatu. Sprowadziłem się tutaj rok temu i uciekam. Nie lubię śmieci, kup, pijaków sikających po bramach, śmieci, śmieci i śmieci. Świnoujście jest brudne. Pisałem już o śmieciach?
                  • Gość: xc, zastanawia mnie jedno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 08:38
                    Dlaczego tyle sie tu buduje jak i tak polowastoi pusta apartamentiow wlecie?
                    To nie ejst dobry interes przy takich latach jak mamy , a na bank beda gorsze...
                    deszczowe i zimne.
                  • Gość: jantar Re: wpsolczuje tu mieszkac naprawde IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 06.09.11, 08:42
                    Coś w tym jest. I ja po 5-letnim zamieszkaniu zwijam stąd
    • Gość: gosc Re: chcialbym osiedlic sie w sciu IP: *.uznam.net.pl 06.09.11, 10:23
      Uciekac stad! Ani kina,ani normalnych baletow,juz nie mowie o teatrze i t.d. Ludzie zaklamani ,sztuczni i jeszcze ci dupe obrabiaja. Na szczescie nie wszyscy. Uciekac !!!!
    • obcasy Re: chcialbym osiedlic sie w sciu 08.09.11, 14:57
      mój mąż pochodzący ze Swinoujścia ciągle mi suszy głowę, żebyśmy się tu przenieśli , ale wg mnie to fajne miasto tylko na wakacje, bo: nie ma tam żadnych atrakcji poza terenami do spacerowania i jeżdzenia rowerem, nie ma kina, restauracji ,sklepów, są za to: drożyzna (paliwo, art. spożywcze, nieruchomości) , promy, wilgoć i wiatry i w zdecydowanej większości - starośc na ulicach.Cienko z pracą a latem tłumy ludzi, jeszcze drożej i jak się tam mieszka to ma się ciągle rodzinkę na karku, która przypomina sobie o Świnoujściu mniej więcej pod koniec wiosny... Po szkole średniej młodzi wyjeżdżają na studia i nie wracają.Jesli to takie fajne miasto, to dlaczego?
      • Gość: Marta Re: chcialbym osiedlic sie w sciu IP: *.uznam.net.pl 08.09.11, 20:16
        Pomysł osiedlenia się w Świnoujściu, wybij mężowi z głowy – najlepiej obcasami. Tutaj nie ma nic, dosłownie nic. Dziura zabita dechami. Urodziłam się tutaj i nigdy nie wyprowadzę się stąd. Dla mnie, to najpiękniejsze miejsce.
        • Gość: krzysztof22 Re: chcialbym osiedlic sie w sciu IP: *.uznam.net.pl 08.09.11, 22:20
          Nie przeczysz sobie ? Czy jesteś aż tak bardzo sentymentalna ?
          • Gość: tomek Re: chcialbym osiedlic sie w sciu IP: *.uznam.net.pl 09.09.11, 12:48
            no ja tez uciekam ze scia 36 lat wystarczy,miasto dno stwierdzam po tylu latach zycia a ze turystow placic nie mam zamiaru-ceny wyzsze jak w wawie na centralnym
            • Gość: roma Re: chcialbym osiedlic sie w sciu IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 09.09.11, 13:56
              A do powyzszych komentarzy trzeba jeszcze dodac sluzbe zdrowia. Kiedy dopadnie cie chorobsko, pozostaje wyprawa do Szczecina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka