Dodaj do ulubionych

Naprawdę mało?

28.03.06, 21:36
Czy lekarze na prawde za malo zarabiaja w Polsce?Czy nie powinno byc tak,ze
zarabiac powinni wg swojej wiedzy i lat pracy?Bo dobry lekarz to taki ,który
zdobedzie zapewne doswiadczenie wpraktyce...Dlaczego tak musi byc,ze trzeba
dawac łapówki za przyspieszenie operacji,czy zmniejszenie czasu oczekiwania ?
Na pewno nie jest tak wszedzie...ale czy to w porzadku ,ze lekarz sie lepiej
postara jak pacjent takze...
Obserwuj wątek
    • carmelaxxx Re: Naprawdę mało? 28.03.06, 21:55
      lekarz powinien zarabiac stosownie do odpowiedzialnosci jaka na nim ciazy
      podczas wykonywania pracy.
      • jusytka Re: Naprawdę mało? 28.03.06, 22:44
        Kiedyś znajoma lekarka (zaraz po studiach) zdziwiła się, kiedy okazało się, ze
        sprzątaczka zarobiła wiecej, na jej pytanie - dlaczego? - odpowiedziano, że ...
        miała nadgodziny ;)
        • Gość: Robert Re: Naprawdę mało? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.03.06, 00:22
          Mówisz o prehistorii - teraz lekarki same sprzątają. Niekiedy ładnie napiszesz, a niekiedy nie potrafię Cię zrozumieć. Mam wrażenie, że czasami głupiejesz nie co 28 dni, a co 14. Tylko nie obrażaj się.
          • jusytka Re: Naprawdę mało? 29.03.06, 09:33
            Ja na forum staram sie nikogo nie obrażać, napisałam tylko to co słyszałam od
            znajomej lekarki. Moze przyjrzysz się sprawności własnego myślenia? Wypowiadać
            się wypada wtedy, kiedy się posiada jakąkolwiek wiedzę na dany temat ...
            Od kiedy to w szpitalu lekarki same sprzątają?
            • Gość: Robert Re: Naprawdę mało? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.03.06, 21:13
              Dlaczego jesteś taka agresywna? Daleki jestem od ubliżania - mam pogodny charakter. Niektóre, Twe wypowiedzi przeczą sobie - mam wrażenie, że piszesz po to, aby pisać. Ten zwrot już kiedyś użyłaś - "Moze przyjrzysz się sprawności własnego myślenia". Rzuć cekawy temat - dołączę się.
              • decitos Re: Naprawdę mało? 29.03.06, 23:01
                Nie kłócić się! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka