przedziwna1 05.04.07, 14:16 Dzieki, Stop_klatko, za zyczenia :) Ja rowniez zycze wszystkim slonecznych i cieplych Świat! Niech nam morze szumi, buczek gra wieczorami, mewy kołuja nad glowami...Zyczenia doleca do Was z morska bryza :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egraa Re: Wesołych Świąt!l 05.04.07, 15:32 Również ode mnie świąteczne życzenia dla wszystkich odwiedzających to forum! Odpowiedz Link Zgłoś
clif-norbert1 Re: Wesołych Świąt!l 05.04.07, 19:04 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącęj z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy ....wszystkim "Clif" Pozdrowienia dla Przedziwnej Odpowiedz Link Zgłoś
starbos Re: Wesołych Świąt!l 06.04.07, 07:03 Wesołych Świąt, mokrego dyngusa, smacznego jajeczka, rodzinnej atmosfery... Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Wesołych Świąt!l 06.04.07, 08:11 Wszystkiego najlepszego z dalekiego południa. Odpowiedz Link Zgłoś
muschel_ka Re: Wesołych Świąt!l 06.04.07, 18:37 pogodnych i wesołych świąt zyczy muszelka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorgaj1 Re: Wesołych Świąt!l 08.04.07, 16:43 Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się obali.Ksiądz za stołem już się buja - WESOŁEGO ALLELUJA. Odpowiedz Link Zgłoś