22.12.11, 13:17
Kogo przypominacie w rzeczywistości?, jak to sie mowi, lepiej sie rozmawia z kimś , gdy wiemy jak wygląda. Zabawa zaciągnięta z innego forum. Prosze o potraktowanie tematu poł zartem poł serio.

Mi dużo osób mówi, ze podobna jestem do Goldie Hawn. Niewielkiego wzrostu, drobna blodynka, żabie oczy big_grin
Obserwuj wątek
    • nowel1 Re: Rozrywka 22.12.11, 13:41
      To pasujemy do siebie, bo całkiem niedawno zostałam porównana do Meryl Streep wink)))
      • tiresias Re: Rozrywka 22.12.11, 14:08
        wszyscy mówią do mnie Dżordż, chociaz na imie mam inaczej. skromnie udaję, że nie wiem dlaczego. poniżej link z adekwatnym artykułem i (prawie) moim zdjęciem. serdeczne papatki.
        kobieta.interia.pl/gwiazdy/news-george-clooney-nigdy-wiecej-malzenstwa,nId,409760
        • errormix Re: Rozrywka 22.12.11, 17:16
          Ja wyglądam jak Brad Pitt.
          • mola1971 Re: Rozrywka 23.12.11, 00:43
            errormix napisał:
            > Ja wyglądam jak Brad Pitt.

Chyba z krawata big_grin
            A ja jestem podobna do mamy. A charakterek mam mojej kochanej (niestety nieżyjącej już) Babci Sabinki tongue_out
        • panda_zielona Re: Rozrywka 22.12.11, 17:23
          Mi ktoś kiedyś powiedział, że do Ewy Bem podobna jestem smile
        • lampka_witoszowska Re: Rozrywka 23.12.11, 00:15
          o, pacz! ja też jestem podobna do niego smile
    • zmeczona100 Re: Rozrywka 22.12.11, 17:29
      A ja wyglądam na bliźniaczkę jednojajową Anny Grodzkiej tongue_out
    • ewela1_1 Re: Rozrywka 22.12.11, 17:34

Mnie kilka osób, dokładnie 3 smile, mówiło, ze podobna jestem do Kingi (Ilona Wrońska) z serialu "Na wspólnej", gdy ta ma dłuższe włosy. Hmmm, no nie wiem, nie wiem mejbi little.

A całkiem niedawno w pracy usłyszałam, ze mam wzrok jak Rene Russo, nie wiem co to znaczy big_grin.

-------------
      "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa
      • ekscytujacemaleliterki Re: Rozrywka 22.12.11, 18:04
        Ewela,
        było powiedzieć, że po polsku to kurwiki w oczach wink
        • ewela1_1 Re: Rozrywka 22.12.11, 18:42

E, skoro tak- to tani chwyt. Nie porównuje się kobiet do innychsmile.
          -------------
          "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa
    • ekscytujacemaleliterki Re: Rozrywka 22.12.11, 18:05
      Najbardziej to do siebie ale zawsze chciałam wyglądać jak Hally Beery big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka