Dodaj do ulubionych

SPEED DATING DIVORCE POLAND

04.02.12, 22:26
jak w temaciesmile jak sądzicie może wypalić taki pomysł?
hehehehh czekam na wasze opinie, oczywiście tylko poważne heheheh

wyobraziłem to sobie smile cała masa połamańców życiowych, boxy, jakaś mega hala albo stadion, przedziały wiekowe smile, kurde pomysł mi sie krystalizuje smile
Obserwuj wątek
    • i.backspace Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 22:29
      pomyśl tylko... to nagłośnienie, media itp.
      no i oczywiście kasa szerokim strumieniem płynąca... najpierw Polska, potem Europa i Światwink

• rozpieprzonypolatach Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 22:38
        heheheh, kurde dawno się tak nie uśmiałem przed kompem hehe
        sponsorzy, portale, zwierzenia i wystąpienia gwiazd, które przemawiają na scenie, wszystko rzucane na telebimie...wiem przez co przechodzicie (APLAUZ!!!) miałem to samo (APLAUZ) ale teraz zaczniecie odnowa...dzięki SDDP (APLAUZ YEAHHHHH!!!), S D D P 2012 uważam za otwarte!!!! do boxów i 40 tysięcy ludzi gna umawiać się na randki hehehe

kurde ja to zrobie!!! smile
        • kobieta-000 Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 07.01.13, 11:50
          ..kwiaty, wizyty w zakładach pracy..smile)
    • mola1971 Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 22:37
      To zależy jaką kto naturę ma. Dla niektórych to świetny pomysł (odreagowanie po latach niewoli małżeńskiej tongue_out) a dla innych kanał.
      • rozpieprzonypolatach Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 22:44
        mola nie podcinaj nam skrzydeł smile dopiero się rozkręcamy smile
        propozycje prowadzących pierwszą edycję jakieś macie?
        ja takie:
        1. K.Ibisz
        2. Bachleda córuś
        3. ten z feela, mógłby śpiewać potem podczas trwania eventu
        • i.backspace Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 23:04
          prowadzący? duet Cichopek&Ibisz. the best smile
          muzyka... feel, dobra propozycjawink ale sam nie da radysmile może Doda?
          • rozpieprzonypolatach Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 23:09
            heheheh Cichopek&Ibisz hehehe, bierzemy, oczywiście wystąpią bez honorarium, impreza takiego formatu...to się rozumie samo przez się...
            feel&doda bedzie na rozgrzewke, potem madonna, nawet podobno juz cos nowego skomponowała na ta okoliczność, utwor nazywa sie - like a divorce
            • rozpieprzonypolatach Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 23:13
              ide spac bekspejsik, przed zasnieciem sprobuje podejsc do tematu projektowo smile, jutro dam znac co wyknułem smile
            • i.backspace Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 23:21
              będzie problem z wyboremwink czuję że odwołają Euro2012. w to miejsce będzie Divorce2012 albo Reborn2012 smile
        • mola1971 Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 23:17
          Buuu, to ja odpadam w przedbiegach sad Bo mnie tak, bez poznania osobiście, to tylko Leszek Kołakowski kręci. A on już nie żyje sad Zatem jest to tzw. miłość niemożliwa sad
          Ale Wy bawcie się dobrze smile
    • kobieta306 Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 23:15
      to muszą poprowadzić jacys celebryci rozowdnicy. Ibisz sie nadaje, bo rozwiedziony.
      • mola1971 Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 23:18
        Wśród celebrytów, to chyba łatwiej powiedzieć, kto nie jest rozwiedziony big_grin
    • kobieta306 Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 04.02.12, 23:18
      gdzies juz o tym slyszalam spidzie datingu wink jakis film byl czy cus.
      • eeela Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 05.02.12, 10:18
        Speed dating ma sie dobrze w krajach tak zwanych rozwinietych, ale w tym biznesie na medialny show nie ma co liczyc. Korzystanie z tej uslugi jest dla zdecydowanej wiekszosci ludzi kwestia troche wstydliwa i nie mieliby oni ochoty na nadmierne afiszowanie sie na imprezach medialnych u dostarczyciela uslug wink
    • zakochany4u Re: SPEED DATING DIVORCE POLAND 16.12.12, 22:48
      Ogólnie to zajebista zabawa, mi się zajebiście podoba i trzeba wspierać takie inicjatywy smile
      Ja nawet miałem fart i poznałem swoją dziewczynę na wedate.pl, gdyby ktoś był w stolicy to polecam. Warto też wejść na speeddatewarszawa.pl i poczytać na czym to wszystko polega.
      Życzę dobrej zabawy i efektów takich jak ja mam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka