Dodaj do ulubionych

Tautschinsky

27.10.12, 21:58
Ty to mnie ewidentnie nie trawiszwink hm spróbuję przebolećsmile
Obserwuj wątek
    • ro35 Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:01
      czyżby po alcoholu ? takie odawżne wyznanie...
      • inna_nowa_ja Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:06
        a tak, chociaż 2 piwa nie kwalifikują mnie (bynajmniej w moim odczuciu) do bycia alkoholiczką.
        Wreszcie mogę się napićwink
      • lampka_witoszowska Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:07
        niektórzy ludzie są odważni tak po prostu, będąc sobą, a nie dopiero po alkoholu (jak większość superhirołs z kreskówki pt. życie)

ps. animusz - kurczę, męska rzecz big_grin
        • inna_nowa_ja Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:16
          to tak jak z powiedzeniem, że co po trzeźwemu pomyślisz po alkoholu powieszwink
          Eks ostatnio dzwonił nawalony z trasy i mówił że kocha nad życie i czemu chcę takie kur.. a alimenty, ło matko
    • inna_nowa_ja Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:19
      jeny nie piję, wątek raz znika raz się pojawia albo mam omamy.
      Co prawda już wiem, że jestem wariatką i powinnam się leczyć ale zwidów to do tej pory nie miewałam (ha ha)
    • zabelina Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:27
      inna_nowa_ja napisała:

> Ty to mnie ewidentnie nie trawiszwink hm spróbuję przebolećsmile

Dziewczyno, gdyby mnie Tauczyński nie trawił potraktowałabym to jako komplement...
      • ro35 Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:32
        jak to było ?
        kto sie czubi ten sie lubi,
        ...wyluzuj kobieto w sobotni wieczór
        • magda_nr_34 Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:34
          a właśnie co porabiacie w sobotni wieczór? Cholera u mnie zasypało a miała do kina się wybrać, oglądaliście Jestem Bogiem? Warto?
          • magda_nr_34 Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:35
            nie przelogowałam się żeby była jasność z poczty, magda to inna i na odwrót.
            • zabelina Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:40
              magda_nr_34 napisała:

> nie przelogowałam się żeby była jasność z poczty, magda to inna i na odwrót.

Podobno warto, tym bardziej, że bardzo lubiłam Paktofonikę...
              Oglądam "Przystanek Alaskę"...smile)) Jakoś tak bardziej przystaje do mojego nastrojubig_grin
        • zabelina Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:37
          ro35 napisał:

> jak to było ?
          > kto sie czubi ten sie lubi,
          > ...wyluzuj kobieto w sobotni wieczór

Zdziwiłbyś się jak jestem wyluzowanabig_grin To raczej pan Tauczynsky ma problem z wyluzowaniem Kochaniutki;DDDD
      • magda_nr_34 Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:32
        może mnie nie trawić i nie rozpaczam z tego powodu, poniekąd to taka prowokacja, jak to bywa po alkoholuwink
    • mola1971 Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:41
      inna_nowa_ja napisała:
      > Ty to mnie ewidentnie nie trawiszwink

A to jest jakaś kobieta, którą ón trawi??? shock
      Jeśli tak, to szczerze jej współczuję uncertain

• inna_nowa_ja Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:47
        Mola, ale na moje wpisy reaguje od razu ripostą i mam wrażenie że ma o mnie mylne wrażenie.
        W każdym bądź razie gnam teraz do tesco na rowerze po LM. Jak nie wrócę to:
        a) zabiłam się na rowerze w tym śniegu
        b) dokupiłam piwo i piję
        • mola1971 Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:53
          Inna, po piwie na rowerze??? Ani mi się waż! Pieszo zasuwaj, bo zgodnie z polskim chorym prawem za jazdę po alkoholu na rowerze możesz dostać więcej niż pewna Katarzyna W. za zabicie dziecka!

Co do pana T. to wrzuć na luz, on po prostu lubi dokopywać słabszym od siebie. Tak już ma i tyle. Gdyby nie to forum, to nawet bym nie wiedziała, że takie indywidua po tym świecie chodzą.
          • inna_nowa_ja Re: Tautschinsky 27.10.12, 22:59
            Molka, Tesco mam blisko, dałam radę obrócić, choć kuźwa koleiny już się porobiły a śnieg zasuwał mi w gały i nic nie widziałam, kask jak na motor muszę sobie kupić.
            Na szczęście w mojej wiosce mało patroli więc moze i za jazdę na rowerze pod wpływem jakoś by darowali. Ale masz rację, zamykają rowerzystów, doprowadzają do więzienia w nocy samotną matke za dług w wys. 2 300 pln a celebrytka Kasia W i celebrytka druga Kasia P chodzą sobie na wolności.
            • zofiulina1971 Re: Tautschinsky 28.10.12, 10:47
              No i radzę rzucić palenie smile
              • blue_ania37 Re: Tautschinsky 28.10.12, 14:30
                Inna!
                Podstawowa zasada samotnych mam, nigdy po alkoholu jakimkolwiek na rower, w samochód itp...
                Zatrzymają cię po tym piwie, i dzieci trafią do pogotowia opiekuńczego, jeśli pan tata nie odbierze tel. nie masz jeszcze rozwodu, nie wolno robić takich numerów!
                A
                • inna_nowa_ja Re: Tautschinsky 28.10.12, 21:47
                  Ania, ja wiem, i jak wychodzę z domu to proszę babcię aby z nimi chwilę została, nie zostawiłabym śpiących samych nawet jak to ma być tylko Tesco, bo licho nie śpi.
          • tautschinsky Re: Tautschinsky 28.10.12, 20:42
            mola1971 napisała:

> Co do pana T. Gdyby nie to forum, to nawet bym nie wiedziała, że takie ind
            > ywidua po tym świecie chodzą.

No wiesz.... taka przykrość... Nie wiem co napisać... indifferent
            • mola1971 Re: Tautschinsky 28.10.12, 22:25
              Przykrość? Ojej, to nawet Ty masz uczucia i można Cię zranić? Niebywałe! tongue_out
              A tak całkowicie poważnie to tę odrobinę sympatii, którą mimo wszystko do Ciebie miałam, straciłam po tym Twoim poście. I żeby nie było, problem mnie osobiście w żaden sposób nie dotyczy. Zniesmaczyło mnie to, że walnąłeś coś takiego w wątku kobiety, która sama napisała, że sobie nie radzi ze zdradą męża. Ty doskonale wyczuwasz ludzie (kobiece) słabości i niemal jak snajper celnie uderzasz w najczulszy punkt. A to fajne nie jest.
              • noname2002 Re: Tautschinsky 29.10.12, 10:18
                Mnie zniesmaczyły wypowiedzi Tau w wątku, gdzie kobieta jest bita przez męża.
            • natalia-ok6 Re: Tautschinsky 04.11.12, 14:49
              Tautschinsky jestes super,ustawiasz te głupie baby do pionu.Uwielbiam twoje spojrzenie na swiat. Panie natym forum przepełnia nienawisc i złość do mężczyznNigdy nie zrozumieja Twojego punktu widzenia.Pozdrawiam,trzymaj sie.
              • mayenna Re: Tautschinsky 04.11.12, 14:54
                natalia-ok6 napisała:

> Tautschinsky jestes super,ustawiasz te głupie baby do pionu.Uwielbiam twoje spo
                > jrzenie na swiat. Panie natym forum przepełnia nienawisc i złość do mężczyznNig
                > dy nie zrozumieja Twojego punktu widzenia.Pozdrawiam,trzymaj sie.
                Tau jest do wzięcia. Skor tak ci przypadł do gustu to do dzieła!smile
                • natalia-ok6 Re: Tautschinsky 04.11.12, 14:58
                  mayenna napisała:

> natalia-ok6 napisała:
                  >
                  > > Tautschinsky jestes super,ustawiasz te głupie baby do pionu.Uwielbiam two
                  > je spo
                  > > jrzenie na swiat. Panie natym forum przepełnia nienawisc i złość do mężcz
                  > yznNig
                  > > dy nie zrozumieja Twojego punktu widzenia.Pozdrawiam,trzymaj sie.
                  > Tau jest do wzięcia. Skor tak ci przypadł do gustu to do dzieła!smile

Jestem w szczęsliwym związku. Widzę,ze jestes jedną z tych dam,które nie moga zapomniec o ex mężu i nie możesz ułozyc sobie zycia na nowo.Zamiast wypisywac tu swoje "mądrości"-zastosuj je w zyciu.Powodzenia.
                  • zegnaj_kotku Re: Tautschinsky 04.11.12, 15:05
                    natalia-ok6 napisała:

> Jestem w szczęsliwym związku.

Ojtam, Ojtam! zawsze możesz być w szczęśliwszym! Do dzieła big_grin
                  • mayenna Re: Tautschinsky 04.11.12, 15:14
                    A kwity na partnera już zaczęłaś zbierać?
                    Poza tym czyż nie fajnie mieć jeszcze kochanka? Moze ciebie i Tau połączy prawdziwa miłość? Nie często spotyka się kogo takiego jak Tau.
                    • natalia-ok6 Re: Tautschinsky 04.11.12, 15:24
                      mayenna napisała:

> A kwity na partnera już zaczęłaś zbierać?
                      > Poza tym czyż nie fajnie mieć jeszcze kochanka? Moze ciebie i Tau połączy prawd
                      > ziwa miłość? Nie często spotyka się kogo takiego jak Tau.

Tu widac twój niski poziom jaki reprezentujesz. Nienawisc i złośc przesłania zdolność prawidłowego myslenia. Nie kazda kobieta jest tak podła i nie kazda zbiera kwity.Nie mierz wszystkich własna miarka. Ile masz dzieci ze swoim ex mężem?Jezeli jedno to rozumiem ,ale dwoje czy troje to chyba juz za duzo z takim"bydlakiem".Wiecej kasy mozna wyrwać ,co?
                      • mayenna Re: Tautschinsky 04.11.12, 15:51
                        natalia-ok6 napisała:

> Tu widac twój niski poziom jaki reprezentujesz. Nienawisc i złośc przesłania z
                        > dolność prawidłowego myslenia. Nie kazda kobieta jest tak podła i nie kazda zbi
                        > era kwity.
                        Znaczy nie skorzystasz z porad detektywa, którego polecasz?
                        Moja droga, jak mniemam, nie masz dzieci ani nie jesteś po rozwodzie, skoro tkwisz w przekonaniu, że polskie sądy dają więcej kasy na wierszą ilość dziecismile
                        A nick bawochwalec juz ci zbrzydł, czy zapomniałaś hasło do kąta?
    • sonia_30 Re: Tautschinsky 27.10.12, 23:13
      Eeee myslałam że będzie jakaś krwista odezwa do Pana Tau, a tu lajtowy wątek wink
      Co by nie mówić, Tautschinsky ma ważną zaletę: jest stały w uczuciach ;-P
      • inna_nowa_ja Re: Tautschinsky 27.10.12, 23:18
        no, zapowiadało się, oj zapowiadałowink A tu takie babskie pogadanki, oj przepraszam, babsko-męskie bo jeden Pan się udziala w wątku.
        • cozzycie_80 Re: Tautschinsky 27.10.12, 23:32
          Film oglądałam mnie rozczarował, ale co kto lubi... smile
          A "Obławę" z Panem Dorocińskim i Maciejem Stuhrem ktoś widział? wink
          A zgadzam się z Molą, ten Pan to chyba w ogóle Pań nie lubi big_grin
          • logicman Re: Tautschinsky 28.10.12, 00:46
            cozzycie_80 napisała:

> A zgadzam się z Molą, ten Pan to chyba w ogóle Pań nie lubi big_grin

Zapewne ma ku temu konkretne powody. Wcale mu się nie dziwię. Jestem tez przekonany, że nie dotyczy to wszystkich Pań. Poza tym, nie zauważyłem (czytając forum) by jego stosunek do Magdy był szczególnie negatywny (na tle innych tutaj).

BTW. Z tym karaniem za jazdę po pijaku na rowerze to nie przesada niestety. Sam znam człowieka, który za coś takiego (po kilku piwkach wracał z działki drogą osiedlową) ledwie się wywinął od paki (dostał 3 m-ce w zawiasach i stracił prawo jazdy, zatrzymali go, bo doniósł "życzliwy", sporo wydał na prawników). Chore to ale lepiej uważać.
    • triss_merigold6 Re: Tautschinsky 28.10.12, 00:18
      OMG, gdyby lubił to dopiero należałoby się bać.
      • anbale Re: Tautschinsky 28.10.12, 01:14
        Ja tam cenię czasem takie mocne uderzenia a la Tautschinsky; to takie jakby spojrzenie z drugiej strony lustra, skrajne, irytujące, na granicy chamstwa, ale posiada pewnie walory poznawcze- że i tak niektórzy patrzą na jakąś tam sprawę, i trudno ten aspekt pominąć...
    • zofiulina1971 Re: Tautschinsky trawi tylko pieniążki n/t 28.10.12, 10:34
    • tautschinsky Re: Tautschinsky 28.10.12, 20:50
      inna_nowa_ja napisała:

> Ty to mnie ewidentnie nie trawiszwink hm spróbuję przebolećsmile

A tak prawdę mówiąc nie kojarzę cię w ogóle, nie wiem, gdzie cośkolwiek
      pisałem w odniesieniu do 'inna_nowa_ja', bo mnie interesuje tylko temat, nie zaś osoba, więc nie kieruję się osobistą żądzą dokopania komuś, a tym bardziej nie jest tak, że kogoś nie trawię (no, może za paroma osobami tutaj nie przepadam, ale trudno byłoby kogoś kochać, kiedy swego czasu wylewały lub wylewają na mnie pomyje oraz prezentują, to jest najważniejsze dla mnie, postrzeganie określonych spraw w ten a nie inny sposób - wrogi mnie jako mężczyźnie czyli pośrednio skierowany przeciw mnie). Jeśli któraś pisze, że faceta należy puścić w skarpetkach, bo to gnida i niech zdycha pod mostem, bo jego psim obowiązkiem jest utrzymywanie jej i dzieci, trudno przechodzić obok takich słów obojętnie, równie trudno byłoby kobiecie zachowywać obojętność wobec słów mężczyzny głoszącemu, że kobita to takie coś, co trzeba lać aż spuchnie i że jest dobra do jednego.
      • inna_nowa_ja Re: Tautschinsky 28.10.12, 21:44
        jak to mnie nie kojarzysz, no wieszwink
      • anbale Re: Tautschinsky 28.10.12, 21:54
        Myślę, że może częściej powinieneś brać pod uwagę czynnik emocjonalny w wypowiedziach niektórych kobiet, to wtedy nabrałbyś więcej dystansu. Trudno jest wymagać od kogoś wzgardzonego i porzuconego by emanował miłością galaktyczną. Tym bardziej jeśli jest się kopniętym w zad razem z potomstwem, to wtedy furia i chęć zemsty się nasila.
        Owszem, bywają przypadki betonowe, toksyczne baby, które wypisują straszliwe rzeczy- ale często mamy tu przypadek, że komuś ulał się żal ogromny, i wtedy niepotrzebnie dokopujesz. tak sądzę.
        • noname2002 Re: Tautschinsky 29.10.12, 10:31
          Owszem, bywają przypadki betonowe, toksyczne baby, które wypisują straszliwe rz
          > eczy

Tylko kobiety w większości przytomnieją i zaczynają widzieć, że mężczyźni też ludzie i nie wszyscy są tacy jak ten co je skrzywdził. A Tau i kilku innych mężczyzn starannie pielęgnują swoje frustracje i są coraz bardziej okrutni i chamscy.
    • czerwony.melon Re: Tautschinsky 03.11.12, 23:37
      Niektórzy czyja się skrzywdzeni przez jakąś kobietę i wyzywają się na innych.
      • tautschinsky Re: Tautschinsky 03.11.12, 23:43
        czerwony.melon napisała:

> Niektórzy czyja się skrzywdzeni przez jakąś kobietę i wyzywają się na innych.

I odwrotnie. Niektóre skrzywdzi (często tylko w ich mniemaniu jakiś mężczyzna) i sieją swoją misję zemsty w życiu i na takich forach jak to w nadziei, że może swojemu "prześladowcy" już nie odwdzięczą, to może jakiś inny przedstawiciel znienawidzonej płci zapłaci za ich krzywdy.
        • czerwony.melon Re: Tautschinsky 03.11.12, 23:48
          Oj biedny jesteś, wszystkie tu (co widać po tym wątku) "sieją misję zemsty" (BTW, co to za sformułowanie) akurat do Ciebie.
    • malgolkab Re: Tautschinsky 04.11.12, 18:08
      Nie bardzo rozumiem sens zakładania takich wątków. Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka