jarkoni 13.04.05, 19:52 Bezecny poproszę o odezwanie się na GG... Jakis ordnung muss sein...Pogadajmy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezecnymen Re: Bezecny.... 13.04.05, 20:55 sie odezwałem na gg a ty juz sie gdzies szlajasz zapewne... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Bezecny.... 13.04.05, 20:55 aha mecz juve z czerwonymi diabłami z Enfield Road Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Bezecny.... 13.04.05, 22:01 co za róznica??? i tak po angielsku nie umiem... Odpowiedz Link
scrivo Re: Bezecny.... 13.04.05, 22:18 RUDE????? I'm not rude, I'm just trying to educate, quite basically however, our dear football fan. Anyway, my hair is dark, not "rude". DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
jarkoni Re: Bezecny.... 13.04.05, 23:15 Scrivo walmy po włosku, ten makaron i sos czeka... Odpowiedz Link
jarkoni Re: Bezecny.... 13.04.05, 23:26 Scrivo to my sppik ingleeze? Das ist eine platforma zum porozumienie, znaczit możem by kakoj to consensus najti...Ja pa polski tiepier, mai forszlag ist sztoby my wmiestie i zusammen i tugeder (może się pisze tógeder) eto italjanskij beee jakoś prepare and eat bez kłótni czy innych dziwnych missuderstandings..Wollen Sie? Grazie..PS ani słowa o suahili, nie znam... Scrivo wali mi przed jutrem i BRGDS Odpowiedz Link
jarkoni Re: po włosku 13.04.05, 23:37 He też myślałem żeby włosek po włosku...Ale niby czemu włosek po włosku a nie nie np po niemiecku albo angielsku...Dlatego poszedłem na całość ) Odpowiedz Link
jarkoni Re: po włosku 14.04.05, 00:18 Nie ściemniaj, zobaczyłas topik z tytułem "bezecny" rzuciłas wszystko, kotlety się smazyły i paliły, zupa gotowała, listonosz dzwoni, nieważne ile razy...telefon dzwoni,wiatr wywiewa firanki,doniczka na ziemi, bałagan max...Ale hmmmmm temat "bezecny" )))) Hehehe bezecny ale masz fanki )) Odpowiedz Link