anja_pl 16.07.05, 01:30 cicho teraz jest na forum, wszyscy gdzieś się pochowali, nie ma jak tu zwołać kworum może spanie rozpoczęli? a ja w pracy sobie siedzę, i nadgodzin trochę zbieram, podgonię swoja robotę i będzie kasa na fryzjera )))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedroneczka33 Re: młoda pora 16.07.05, 01:47 pora skonczyc dzionek stary do lozeczka udac sie ze snem wziasc sie za bary do poduszki wtulic sie )))) Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: młoda pora 16.07.05, 01:56 Poduszeczka tuli mnie tak jak kiedys Twe ramiona jeszcze tylko otul snem juz nie bede tak steskniona na spotkanie namietnosci znow zabierzesz mnie bedzie cudnie i wspaniale nim obudze znowu sie rankiem zapach na poduszce przypomni znowu mi ze to nie byl tylko sen lecz wspomnienie wspolnych dni )) Odpowiedz Link
phokara Re: młoda pora 16.07.05, 02:12 Noc bezsenna - lecz nie boli czytam swoje stare wiersze i napelnia mnie spokojem mysl, ze zawsze jest cos pierwsze. Pierwsza milosc, pierwsza mlodosc pierwszy mokry pocalunek pierwszy dol na prostej drodze ... a po dole - pierwsza z gorek. Noc bezsenna i ja wreszcie oswojona z pustym mrokiem ksiezyc lsni... i to jest wieczne reszta sie po prostu toczy. Tesknie bardzo do... mnie samej do dziewczyny, ktora bylam ktora sie na nowo stane... i znow przyjdzie - pierwsza milosc. Odpowiedz Link
scriptus Re: młoda pora 16.07.05, 09:10 Tyle czasu sypiam już sam, Twój zapach już całkiem znikł. lecz pamiętam ciepły dołek w pościeli cudny zapach poduszek, szum wody w łazience radosne oczekiwanie .... i tak nie zaśniemy.... Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: młoda pora 16.07.05, 05:50 i tak nocka juz minela zaczal sie kolejny dzien teraz tylko juz na jawie moze byc o Tobie sen jak co rano promyk slonca pocalunki mi sle i z usmiechem na twarzy mowi : wstawaj juz jest nowy dzien Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: młoda pora 16.07.05, 05:55 zapach kawy o poranku piesci czule zmysly me czasu cofnac juz sie nie da bo kolejny jest juz dzien.. w usmiech stoje juz ubrana optymizmem tryskac chce wraz z slonkiem rozesmiana witam spiacy jeszcze dzien Odpowiedz Link
scriptus Re: młoda pora 16.07.05, 08:33 I tak dzisiaj już nie zasnę Bo samotny jestem właśnie Pracowałem w innym mieście Do domu wróciłem wreszcie Pusto w domu i ponuro, tak jak pod burzową chmurą. Nie chcę tutaj dłużej siedzieć co tu zrobić, dajcie wiedzieć... Dobrze było "w delegacji" Mili ludzie i kolacja. Zamiast mieszkać w pustym domu oddałbym swe serce komu ((((((((( Odpowiedz Link