jarkoni 26.07.05, 14:50 kanikuła jest, sezon ogórkowy, potwór z Loch Ness, kosmici kręgi w zbożu robią,temat drogiej benzyny na topie i jak się żrą politycy...To skąd taka aktywność na forum? Się opalać proszę i zwiedzać inne landy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eevita Re: Ludzieeeee... 26.07.05, 14:52 no własnie..sezon ogórkowy..w pracy też...to co tu robic z tym czasem? ile mozna grac w snookera albo scrabble?))albo rozmawiac z przyjaciółką przez tel? Odpowiedz Link
new.yorker-ka Re: Ludzieeeee... 26.07.05, 14:53 Ja urlop zaczynam dopiero od poniedziałku, więc teraz muszę się "naforumować" na zapas. A tak btw to już dziś po pracy jestem. I będę konsumowac kalafiora Odpowiedz Link
jarkoni Re: Ludzieeeee... 26.07.05, 15:18 a wiesz że wyjątkowo interesuje mnie temat kalafiora? Możesz coś bliżej???? Odpowiedz Link
jarkoni Re: Ludzieeeee... 26.07.05, 15:18 a wiesz że wyjątkowo interesuje mnie temat kalafiora? Możesz coś bliżej???? Odpowiedz Link
jarkoni Re: Ludzieeeee... 27.07.05, 02:44 kurczę,czyżby moje wątki były wyjątkowo idiotyczne, że tak nikt nie odpowiada? Będę się starał bardziej, bo chyba robię z siebie pośmiewisko... Odpowiedz Link
e.mes Re: Ludzieeeee... 28.07.05, 11:51 jarkoni napisał: > kurczę,czyżby moje wątki były wyjątkowo idiotyczne, że tak nikt nie odpowiada? > Będę się starał bardziej, bo chyba robię z siebie pośmiewisko... Nie przejmuj się, jarkoni. Patrz, ile dobrych rad uzyskałeś w sprawie upichcenia kalafiora. Odpowiedz Link