india8 18.01.06, 20:57 Dowodami w co trzeciej sprawie rozwodowej Polaków są SMS-y. Stąd pomysł na nowe hasło reklamowe Heyah: "Zdrabniamy związeczki - tylko 68 grosików za numerek poza domuniem". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gotyma Re: hej indio! 18.01.06, 23:55 TY WSTRENTNA MALPO!!!! GDZIES TY BYLA? JAK JA SIE ZA TOBA STESKNILAM!!! PISZE DO CIEBIE E-MAILA NA PRIV, ODBIERZ! Odpowiedz Link
bezecnymen Re: hej indio! 19.01.06, 00:39 filip z konopii wyskoczył albo królik z kapelusza a to ci niespodzianka mnie rozwód smsowy nie grozi komórkę mam bowiem do rozmów z bliskimi a stacjonarny do służbowo/zawodowo/obojętnych zresztą jestem po rozwodzie a do rozwodu komórki nie miałem hmmmm mam w spisie dwuliterowe imię.... może by zadzwonić i zapytać co słychać? a kysz! paszoł ty w tundru! masz rację Gotymo:p wstrętna jest a jużci Odpowiedz Link
vertigo5 Re: coś śmiesznego - z pozdrowieniami :) 19.01.06, 08:09 India !!! Gdzie byłaś jak Cię nie było ??? Odpowiedz Link
julka1800 Re: coś śmiesznego - z pozdrowieniami :) 19.01.06, 08:56 no proszę prosze witamy pomownie moze Indio jakies wieści nowe nam przekażesz?? ) Odpowiedz Link