14.02.06, 23:41
witaj, jakis czas temu obiecałam Ci tytuły książek, przesyłam na priva
gazetowego (wybacz, że tak długo to trwało). Szukaj ich w GWP, Wydawnictwie
"Akuracik", na Allegro. I czytaj, czytaj, czytaj - przynosi ulgę i pomaga.
Trzymam kciuki, bo mam wrażenie że fajna z Ciebie kobieta big_grin.
Obserwuj wątek
    • ak70 Re: do ak70 : 15.02.06, 08:02
      Paula - bardzo, bardzo dziękuję!! A że czytać lubię to pewnie w wolnej chwili
      skorzystam... choc przyznam, że narazie mam bardzo mało wolnych chwil, bo tyle
      dzieje sie w moim życiu... ale jestem szczęśliwa i chyba to jest najważniejsze.
      Cieszę sie też z Twojego wrażenia smile) Ty też jesteś sympatyczną osobą...
      chciałabym Cię poznać bliżej (uups! jak to dwuznacznie zabrzmiało! wink
      Pozdrawiam i ściskam!
    • szarafela1 Re: do ak70 : 15.02.06, 08:06
      A moze podasz tytuły ksiązek na forum . Moze inni skorzystają? Ja też chętnie
      po nie sięgnę smile
      • paula63-63 Re: do ak70 : 15.02.06, 11:56
        ak - jestem otwarta smile

tytuły załączam:

"12 Kroków dla dorosłych dzieci (z uzależnionych i innych rodzin dysfunkcyjnych)"
        Filozoficzną podstawą tej książki jest program 12 kroków, dzięki któremu miliony
        osób zdrowieje z różnych uzależnień, zachowań kompulsywnych i obsesyjnych. Praca
        anonimowa

"Aby wybaczyć" Poradnik dla rodzin alkoholików. Ewa Woydyłło

"Co możesz zmienić a czego nie możesz" Ucząc się akceptować siebie. Poradnik
        skutecznego samodoskonalenia.

"Czyje to właściwie życie?" Kiedy tak bardzo angażujesz się w życie swoich
        bliskich,że zapominasz o swoim Nina Brown

"Dlaczego On nie kocha a Ona za Nim szaleje......" Jak wyzwolić się ze związku,
        który cię niszczy. Suzanne Forward

"Dorosłe dzieci alkoholików" Jest to książka poszerzająca wiedzę i ułatwiająca
        zrozumienie, co to znaczy być dzieckiem alkoholika i jak ten proces rozwija
        się w czasie. J. G. Woititz

"Kłamstwa w które wierzymy". Książka polecana dla osób współuzależnionych.
        (Itd.anon) Niemal wszystkie nasze życiowe nieszczęścia wynikają z błędnego
        pojmowania tego, co nas spotyka. Ważne, trudne problemy przedstawione są w
        sposób przystępny i uporządkowany, a duża doza humoru oraz autentyczność
        zaczerpniętych z życia przykładów sprawiają, że książkę tę czyta się jednym
        tchem. DrChris Thurman

"Kobiety, które kochają za bardzo" Książka pozwoli rozpoznać związek
        destrukcyjny i uwolnić się z niego. Robin Norwood

"Koniec współuzależnienia". Jak przestać kontrolować życie innych i zacząć
        troszczyć się o siebie. Melody Beattie
        • ak70 Re: do ak70 : 15.02.06, 14:38
          Napisałam do Ciebie na maila gazetowego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka