scriptus 20.06.06, 05:25 Pisanie w Waszym towarzystwie, to przyjemność Jarkoni, szykuj tego szampana, Anja, szykuj sie na honorowy klik w 40000, bo to chyba dzisiaj będzie !!! DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1madzia Re: 40000 20.06.06, 08:05 To ja też przyłożę paluch do jubileuszu. Kochani, jak dobrze, że jesteście!!!!!!!! I żeby wszystkich życie mile zaskoczyło, przynosząc Wam to, co będzie dla Was dobre i da Wam poczucie szczęścia! )))))))))) Odpowiedz Link
vertigo5 Re: 40000 20.06.06, 09:50 Przypomniała mi się bajka z dzieciństwa z TV o Guliwerze. Leciała chyba w niedziele w porze wieczorynki. Tam była taka - jak to się dzisiaj mówi - kultowa postać jakiegoś skrzata pesymisty który każdy pomysł kwitował zdaniem "i tak się nie uuuda" uroczo rozciagając ostatnie słowo To miałem na myśli Wróbelku Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: 40000 20.06.06, 13:08 Też sie dokładam, i najchętniej jeszcze bym sie załapała na kieliszeczek szampana, bo miłe towarzystwo juz jest. Odpowiedz Link
13monique_n Jednak ... 20.06.06, 13:11 ... chronologicznie to najpierw byl Guliwer, Smerfy potem. Mnie w pamieci utkwila scena ucieczki na tratwie przed krokodylami. I ten tekst wtedy "i tak sie nie uuuuuda" mnie zabil DDD Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Jednak ... 20.06.06, 13:16 Masz rację ! To z Guliwera oczywiście, Smurfy to zupełnie inna bajka, a postawy malkontenckie bywają częste, nawet w bajkach Odpowiedz Link
13monique_n Re: Jednak ... 20.06.06, 13:35 ale temu malkontentowi zawdzieczam jedno - ugruntowanie mnie na "mur oporowy" w przekonaniu, ze urodzilam sie optymistka i taka umre. Ten tekst mnie w tamty czasie zabil, a potem, w roznych zawirowaniach losu z siostra sobie to powtarzalysmy jako wstep do:"A wlasssssnie, ze NIE!!! Wlasnie, ze sie uda" DD pozdrawiam Odpowiedz Link
samosia75 Bardzo lubie takie okrągłe liczby.. 20.06.06, 14:22 ..poprzednia była Tricoloura, a jeszcze poprzednia moja! Może dziś też się uda? Odpowiedz Link
scriptus Re: Bardzo lubie takie okrągłe liczby.. 20.06.06, 14:39 Gdzie Anja ?? Gdzie Jarkoni ?? Jak to tak, bez nich taki jubileusz ?? Anjaaaa!! Jarkooooniii!! to jeszcze tylko 9 klików, gdzie jesteście, Tri już rozplątuje druciki na szampanie, Jak to tak, bez Twojej szarlotki, Aniu i bez mowy Ojca Założyciela... Trudno, Samosiu, klikaj Odpowiedz Link
samosia75 Re: Bardzo lubie takie okrągłe liczby.. 20.06.06, 14:47 "Gdzie Anja ?? Gdzie Jarkoni ?? > Jak to tak, bez nich taki jubileusz ??" Poczekamy jeszcze chwile może? Może Bezecny sie pojawi, który w ubiegłym roku z okazji podobnej wsadzał panie na stół, aby tańczyły? Co się dzieję ze starą ekipą forum tak z ciekawości? Pozakladali szczęśliwe stadła rodzinne? Dawno mnie tu nie było.. Odpowiedz Link
ak70 Re: Bardzo lubie takie okrągłe liczby.. 20.06.06, 14:54 A skad bedzie wiadomo komu przypadlo 4000? Mnie sie nie wyswietla numer postu - mam zle ustawienia czy to jest niemozliwe? Ale - oczywiscie przylaczam sie do jubileuszu - choc nie jestem stara ekipą... jeśli pozwolicie: toast za szczęśliwe życie! Samodzielne czy w związku - ale szczęśliwe No to siup!!! DDDD Odpowiedz Link
maheda Re: Bardzo lubie takie okrągłe liczby.. 20.06.06, 14:55 Witaj Liczba postów wyświetla się przy nazwie forum, tam, gdzie jest lista wszystkich wątków. Ale nie wiem, czy coś to nam daje Odpowiedz Link
scriptus Re: Bardzo lubie takie okrągłe liczby.. 20.06.06, 14:59 Maheda, 40000 jest Twoje ))))) Tri, gdzie ten szampan ?? Odpowiedz Link
scriptus Re: A data też fajna: 2006.2006:) 20.06.06, 15:04 fakt, data też fajna zdrowia życzę, i żeby się nam wszystkim poukładało <szampan> Odpowiedz Link