gotyma 30.07.06, 22:04 poprostu jak bobr, widzialam ten film setki razy i zawsze rycze. dla mnie to najpiekniejszy film o milosci - miasto aniolow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirlen Re: i znow sie poryczalam 30.07.06, 22:37 A ja oglądałam go pierwszy raz. Nie wiem jak to się stało?! I też tak płakałam... Zastanawiałam się czy ktoś mnie jeszcze pokocha? Oczywiście nie tak anielsko. Tak zwyczajnie, po ludzku. Rozczuliłam się i już. Odpowiedz Link
f.l.y Re: i znow sie poryczalam 31.07.06, 11:36 nie żałuj sobie.... płaczę na wielu wzruszających filmach.... tak mam i już.... dobrze zrobiony film, to nie tylko ten z dobrymi efektami lub obsadą... dla mnie to taki film, który uruchomić potrafi emocje... Miasto Aniołów to ciepły film..... Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: i znow sie poryczalam 31.07.06, 12:14 akurat na Miasto Aniołów mam alergię (nie znoszę, mam uraz jeszcze z czasów przedrozwodowych). Wczoraj wieczorem puściłam sobie "Nigdy w życiu" - uwielbiam ten film. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: i znow sie poryczalam 31.07.06, 12:29 "Nigdy w życiu" oglądałam x razy za każdym razem smieje sie z scenek, ale fakt faktem dużo szcześcia miała kobita. Nie jest to film o normalnym prostym życiu, większość kobiet nie stac na wybudowanie domku, nie wszystkie maja cudowna prace i w sumie bezproblemowe dzieci, ktore zachwuja sie tak jak Tosia najpiekniejsz scena w sypialni jak sie przedstawia, Antonina jestem. Odpowiedz Link
gotyma Re: i znow sie poryczalam 31.07.06, 13:12 o tak! ta scena jest super tym bardziej, ze judyta tez reke wyciaga do corki Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: i znow sie poryczalam 31.07.06, 14:42 rewelacyjni są rodzice Judyty. Wczoraj i tak musiałam sobie obejrzeć "Nigdy w życiu", bo w sobotę oglądałam pierwszy raz "Ja wam pokażę", no i byłam totalnie rozczarowana. Ostatnio na DVD wyszedł jeszcze jeden film, pewnie dzisiaj sobie wypożyczę (połówka wzięła się za układanie puzzli i mam wolne wieczory - ostatnia wersja "Dumy i uprzedzenia", z rewelacyjną i doprowadzającą mnie do łez rodzinką Bennetów. Odpowiedz Link
maheda jakoś nie widziałam tego filmu... 31.07.06, 16:14 wczoraj przypadkowo trafiłam i wyłączyliśmy, nie powalał na kolana: te dłużyzny, on patrzy, ona patrzy, on nad miastem, ona na schodach... I jakoś zdecydowaliśmy o wyłączeniu tv. Odpowiedz Link
beata407 Re: jakoś nie widziałam tego filmu... 31.07.06, 18:10 a ja widziałam go wczoraj po raz n-ty, i zawsze doprowadzał mnie do łez, wczoraj oglądałam go z córką - 15 lat - i też mała miała łzy w oczach i jak to małolaty mają, zwiała z pokoju do sypialni i tam dooglądała w drugim telewizorku... Odpowiedz Link
z_mazur Re: jakoś nie widziałam tego filmu... 01.08.06, 10:12 A ja polecam "Między słowami". Nie jest aż tak przesłodzony jak "Miasto aniołów" a też porusza. Świetne są też "Bezdroża". Te dwa filmy i do tego jeszcze "Crash" ("Miasto gniewu") przywróciły mi wiarę w amerykańską kinematografię. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: jakoś nie widziałam tego filmu... 01.08.06, 12:33 Ja lubię mroczne fimiki, ostanio ogladnelam "Półmrok" z Demi Moor, świetny. Odpowiedz Link
julka1800 Re: jakoś nie widziałam tego filmu... 02.08.06, 08:26 wobec faktu braku dzieci w domu )) zanurze sie dzis wieczorem w "Półmroku" i zobaczymy Odpowiedz Link
tata_tomek E tam... 01.08.06, 14:21 gotyma napisała: > dla mnie to najpiekniejszy film o milosci - miasto aniolow E tam... Słabsza wersja "Nieba nad Berlinem"... Odpowiedz Link
delika1 Re: E tam... 08.08.06, 16:20 "Między słowami"...setki razy oglądałam...A "Nigdy w życiu" raz tylko i wystarczy. Ale to tylko moje zdanie) Odpowiedz Link
sinsi Re: i znow sie poryczalam 08.08.06, 16:29 z dawnych czasow pamietam ze ryczalam na "Co się wydarzyło w Medison County" no i na "Królu Lwie") Odpowiedz Link
374.4w Re: i znow sie poryczalam 08.08.06, 21:58 dorzucę"Hawaje Oslo", piękny, mądry, ciepły film Odpowiedz Link
czekolada72 Re: i znow sie poryczalam 09.08.06, 10:54 To teraz ja - ostatnio sie uryczałam nad "Niebezpiecznymi zwiazkami" Zas w ramach odsmuczaczy/zadumaczy - standard : - Pretty woman - Dirty dancing - Pokojówka ) chyba nowe kopie sobie musze sprawic Odpowiedz Link
czekolada72 Re: i znow sie poryczalam 10.08.06, 23:23 Ide sobie popłakac przy Łzach w deszczu - dzis mozliwe dla posiadaczy nagran własnych lub regionalnej 3 Odpowiedz Link
kangur241 Re: i znow sie poryczalam 11.08.06, 01:47 ja gdy mam okropny nastroj,gdy moje zycie wydaje mi sie beznadziejne i mam duzo problemow i ogolnie sobie nie radze to wlaczam cos do poogladania zeby sie wyryczec do filmu...ulzy mi i przynajmniej wiem ze do filmu plakalam a nie do swojego zycia. Potrafie plakac na najdziwniejszych filmach...niekoniecznie smutnych historiach milosnych... Odpowiedz Link
agash4 Re: i znow sie poryczalam 11.08.06, 02:41 a ja polecam UNFAITHFUL czyli "Niewierna" rez. Adrian Lane (graja Richard Gere i Diane Lane - piekna kobieta)chyba tylko na kasetach lub plytach Polecam tez "GRA" z Michaelem Douglasem, "American Beauty" - kapitalny, "Nigdy w zyciu" - wiele wiele razy widzialam i uwielbiam. Odpowiedz Link
z_mazur Re: i znow sie poryczalam 11.08.06, 09:34 A ja uwielbiam "Love actually" u nas to chyba leciało pod tytułem "To właśnie miłość" 10 opowieści o miłości, każda trochę inna, nie wszystkie z happy endem. Świetny film. Odpowiedz Link