brzoza75 18.08.06, 09:13 Nie wiem czy ktoś z was widział wczoraj księżyc? nisko nad horyzontem rogalik w kolorze czerwonym... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdusia11 Re: Nastrojowo 18.08.06, 09:26 Ja niestety nier widziałam bo byłam b.długo w pracy a jak przyszłam do domku to tylko szybki prysznic i łóżeczko ale... od jutra mam zamiar razem z Małą upajać się zachodami słońca! Codziennie, aż do piątku... Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
magdusia11 ja też nad morzem... 18.08.06, 09:29 i już nie mogę się doczekać,Mała zresztą też Odpowiedz Link
brzoza75 Re: ja też nad morzem... 18.08.06, 09:33 o kurcze a gdzie jedziecie?my do Jastarni! Odpowiedz Link
magdusia11 Re: ja też nad morzem... 18.08.06, 09:37 My jedziemy do Karwii, planowałam do Władysławowa ale znalazłam ładny pokój w Karwii.. Mam nadzieję,ż etylko pogoda dopisze Odpowiedz Link
brzoza75 Re: ja też nad morzem... 18.08.06, 09:42 ja też mam nadzieję to wcale nie daleko... Odpowiedz Link
magdusia11 Re: Nastrojowo 18.08.06, 09:58 właśnie przed chwilką zadzwonił mój (jeszcze) mąż i zażyczył sobie aby Mała (3 latka i 8 miesięcy) "przysłała do tatusia kartkę znad morza"... Aż się we mnie zagotowało!!! Pozdrawiam życząc Tobie Brzoza i sobie słoneczka Magda Odpowiedz Link
libra22 Re: Nastrojowo 18.08.06, 13:06 Nad morzem codziennie (lub conocnie pada), ale ogólnie sam spacer nad nim koi nerwy. Życzę Wam pogody dobrej i wypoczynku Wracałam środową nocą z pogaduch u koleżanki i patrząc na księżyc myślałam, że choć znowu pojawia się smutek, że jestem sama, to jednak nie jest to już rozpacz aż do łez. I tak mnie to pozytywnie nawet nastroiło. Odpowiedz Link
scriptus Re: Nastrojowo 19.08.06, 16:44 Hehe, ciekawe, czy mała pamięta adres tego psychiatryka, numer korytarza i pokoju ?? Jak nie, to na pewno pomożesz córeczce ?? (( Odpowiedz Link