Dodaj do ulubionych

Niespodzianka, następne spotkanie w Krakowie

12.09.06, 07:45
Moze sie okazać że wcześniej niż myślelismy, a to dlatego że w sobote do
Krakowa przyjeżdza grupa ze Śląska. Idziemy do Teatru Bagatela na
sztuke "Testosteron" o godzinie 16, później gdzieś chcą usiąść, bedzie to
mniej wiecej 19:15. Myślałam o Maladze, ale chce to ustalic jeszcze z
organizatorem przyjazdu do Krakowa z_mazurem.
Obserwuj wątek
    • kruszynka301 Re: Niespodzianka, następne spotkanie w Krakowie 12.09.06, 08:47
      nie wiem, czy mnie rodzinka wypuści z domu (chociaż samochód od wczoraj mamy naprawiony), jednak gdyby Ak chciała przyjechać, to jestem jak najbardziej chętna na spotkanie (i na przenocowanie koleżankiwink.
      • jupiter11 Re: Niespodzianka, następne spotkanie w Krakowie 12.09.06, 08:54
        Dień dobry jaki piękny dzień dziś mamy nieprawdaż miłe Panie ?!! ( ale
        gzrzecznie mi wyszło Hejki dziewczyny widzę że spotkania w Krakowie chyba wejdą
        jako stały punkt weekendowy w Krakowskich cafejkach) Pozdrawiam
        • ladyhawke12 Re: Niespodzianka, następne spotkanie w Krakowie 12.09.06, 09:03
          Z_mazur już sie cieszy tak mi napisał, jestem za Malagą z Śląska przyjedzie w
          sumie trzy ososby, a i Madzia pisała ze może jej sie uda.
    • z_mazur Re: Niespodzianka, następne spotkanie w Krakowie 12.09.06, 09:20
      No właśnie, już się cieszę. wink

A w sumie to oczywiście jak zwykle o wszystkim decydują małe zbiegi
      okolicznosci. Ten spektakl był ostatnio u nas gościnnie w Chorzowie niestety
      tylko jedno przedstawienie i dostanie biletów było praktycznie niemożliwe. Ale
      nabrałem apetytu no i trzeba było poszukać sposobu na jego zaspokojenie. Padło
      na Kraków i stąd pomysł, że skoro jest okazja się spotkać, to czemu by nie.
      Zatem zaraszamy zainteresowanych forumowym międzyregionalnym spotkaniem
      Krakowskim.
      Ekipa ze Śląska nie będzie może zbyt liczna, ale ja zawsze przedkładałem jakość
      nad ilość. smile
    • ladyhawke12 Malaga 12.09.06, 11:25
      Dziewczyny i chłopaki jak ktos ma ochotę, to my po teatrze klapniemy
      w "Maladze", z tego co ostanio widziałam jeszcze sa na bramie rusztowania, ale
      dziewczyny wiedza gdzie to jest a chlopaki maga dopytać. Od 19 w dól
      • jupiter11 Re: Malaga 12.09.06, 11:35
        Fajnie Super wszystko OK ale ja znowu mam wyjazd a myślałem że uda mi się być (
        tz. zdecyduję i odważę sie przyjść na kolejny zlot rozbitków życiowych w sobotę
        o 19 będe juz mam taką nadzieje w słonecznej ITALII chociarz mi sie strasznie
        nie chce)Pozdrowionkai miłej zabawy.
        • andy322 testosteron.. 12.09.06, 11:38
          super sztuka... polecam i zazdroszczę... bawcie się dobrze.. zresztą na tej
          sztuce nie da sie nudzic, smucic itd. rewelacja
        • z_mazur Re: Malaga 12.09.06, 11:43
          Hej jupiter

Trudno. Ale widząc dynamikę z jaką rozwija się życie towarzyskie forum to
          okazja do spotkanie na pewno jeszcze będzie. Może jak spędzisz jeszcze trochę
          czasu na forum to pozbędziesz się resztki oporów przed spotkaniem.

A, jeszcze odnosnie dynamiki życia towarzyszkiego. Jeszcze trochę i na forum
          będa królowały głównie propozycje spotkań w realu. smile
          • jupiter11 Re: Malaga 12.09.06, 11:52
            Panowie I Panie bez przesady przeciaż nie możemy musimy sie schować do swoich
            norwe nie udzielać toarzysko nie pokazywać na oczy ludziom a w szczegółności
            tym w mocherowych beretach co chodzą z radyjkiem tranzystorowym przy uchu i są
            przez to radyjo sterowani wedłóg nich jesteśmy straceni dla społeczeństaw ba
            żeby tylko dla społeczeństwa dla wieczniści i na wieczniść, dla nich jesteśmy
            jak te usmolone diabełki. A Wy chcecie wychodzić do światła do słoneczka grzać
            się w jego blasku i żyć stadnie. tak wię c do swoich samotni i myślenia o
            przeszłości i przyszłości che, che che....
            • z_mazur Re: Malaga 12.09.06, 12:44
              Jupiter to nie o to chodziło.
              Pierwsza rada jaką dostaje prawie każdy zrozpaczony perspektywą rozwodu
              trafiający na to forum, to "wyjdź do ludzi, nie siedź sam w domu".

W moim poście chodziło mi o to, że zaczyna kwitnąć forumowe życie towarzyskie.
              A to spotykają się Krakowiacy, a to Ślązacy, a to Warszawiacy.
              To fajne i mnie osobiście bardzo się podoba.
              Myślę, że w miarę rozrastania się forum (a widać, że się rozrasta ostatnie
              10.000 postów przybyło błyskawicznie mimo sezonu urlopowego) będzie to coraz
              częstsze.
              • jupiter11 Re: Malaga 12.09.06, 12:54
                E tam Z_mazur nie czujesz sarkazmu w mojej wypowiedzi pewnie że lepiej wyjść do
                ludzi a nie kisić się we włanej norce z myślami (czasami bardzo głupimi) w
                zeszłym tygodni miałem doła ( jak czytaliście ) a kontakt z wami wszystkimi
                bardzo mi pomógł. Każdy z nas jest istota stadna poto jest tutaj samemu źle w
                około szaro lodowato, myśli, przemyślenia, problemy ciężka droga pod górę. A tu
                Wy wszyscy z podobnymi problemami jedni daleko w przodzie na tej drodze inni
                dopiero ja zaczynaja i nie bardzo wiedzą jak szybko iść i na co zwracać uwagę.
                Jeżeli się odważą odezwać otrzymują od was akceptacja, kilka rad i i ciepłych
                słów i to bardzo bardzo pomaga. Dziękuję Wam wszystkim że jesteście i troche
                rozumiecie ( może nawet nie troche). Pozdrowienia dla wszystkich.
                • beata407 Re: Malaga 12.09.06, 20:04
                  BUUUUU, ja się tak nie bawię, ja mam urlop, ja będę daleko stąd...Lasy, grzyby,
                  przebarwiające się buki, wiewiórki, jednym słowem Bieszczady. Zapomniałam dodać
                  - misie
                  • misbaskerwill Re: Malaga 12.09.06, 20:08
                    > przebarwiające się buki, wiewiórki, jednym słowem Bieszczady. Zapomniałam dodać
                    > - misie

Dziękuję za pamięć. Ja niestety w tym okresie będę straszył w stolicy, może
                    nawet zajrzę do sądu po "mjut"smile
                    • ladyhawke12 Madzia moze sie okazac ze bedzie dla Ciebie bilet 13.09.06, 09:34
                      Madzia dam znac moja Aga moaja z nami isc a tu moze sie okazac ze nie da rady,
                      ma zajecia na uczelni. Jesli sie piszesz na to to daj znac.
                      • ladyhawke12 I jak 14.09.06, 08:51
                        Dziewczyny i Chłopaki czy jest szansa żeby ktos przyszedła na ta 19 do Malagi na
                        spotkanie Ślazaków?
                        • czekolada72 Re: I jak 14.09.06, 09:04
                          Rany, wstyd sie przyznac - konkretnie gdzie??
                          • ladyhawke12 Re: I jak 14.09.06, 09:09
                            To jest na lini Grodzka- Sienna, bliżej wejscia na Grodzka na kamienicy bylo
                            jeszcze w poniedzialek rusztowanie ( widac nad Brama wejsciową napis Malaga),
                            obok jest sklep hexalajnu ( jakiś taki, trzeba wejsc w brame, i po lewej stronie
                            jest wejscie do knajpki w podowrku.
                            • jupiter11 Re: I jak 14.09.06, 12:16
                              Przykro mi Lady jak już pisałem wyjeżdżam rano, ale mam nadzieję że znowu
                              zbierze się fajne towarzystwo i będzie miło liczę na sprawozdanie. Przyjemnej
                              posiadówy. Pozdrawiam
                              • czekolada72 Re: I jak 14.09.06, 12:49
                                O rany, ale Ci zazdroszcze tej slonecznej Italii!!
                                • mamba234 Ekipa ze Śląska 14.09.06, 12:59
                                  Witam,

strasznie się cieszę na sobotnie spotkanie.
                                  Mam tylko dylemat, czy zabrać auto wink

Pozdrawiam
                                  Mamba ze Śląska wink
                            • a.niech.to Re: I jak 14.09.06, 13:54
                              Jeśli chodzi o mnie, na pewno bym trafiła.
                              • ladyhawke12 Mamba 15.09.06, 06:58
                                Nie biez samochodu, w Krakowie w centrum trudno gdzies zaparkowac,a jak
                                znadziesz parking to drogo. Wcentrum mozna wszedzie dojsc na piechote a juz
                                pisalam z_mazurowi ze po was wyjde na dworzec, jak tylko dacie znac o ktorej
                                przyjezdzacie.
                                • a.niech.to Re: Mamba 15.09.06, 08:09
                                  Od pewnego czasu obserwuję zmasowane podpinanie się pod moje posty. Ale niech
                                  tam, to problem GW nie mój.
                                  A tak na marginesie podzielę się jedną uwagą, że życie w metropoliach musi być
                                  bardzo uciążliwe. Ciągnie wącior spotkania Warszawa i Kraków, a w moim
                                  zapyziałym Pcimiu wszystko bardzo proste: klasztorow dziesięć, bram cztery
                                  ułomki i gdzieniegdzie mosty. Jakby co, zapraszam na prowincję. Tu nie można
                                  się nie spotkać, wręcz na siebie wpaść. Najbliżej do mnie miałby Tri i Jarkoni,
                                  Scriptus, reszty nie pamiętam. Dopuszczam pomyłkę. Inna rzecz, komu by się
                                  chciało tak zwyczajnie, po prostu, bez żadnych atrakcji. Może jaka baba
                                  forumowa?
                                  • ladyhawke12 a.niech.to 15.09.06, 08:11
                                    Kurcze juz myslałam że to Pcim pod Krakowem, ten troche znam.
                                    • a.niech.to Re: a.niech.to 15.09.06, 08:32
                                      Jeśli już...to Kraków leży wedle Pcimia.
                                      • ladyhawke12 Re: a.niech.to 15.09.06, 08:36
                                        Tia
    • kasiar74 Re: Niespodzianka, następne spotkanie w Krakowie 15.09.06, 16:26
      ja niestety odpadłam, za dużo spraw się zwaliło na głowę, ale mam nadzieję że
      będziecie się dobrze bawić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka