13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 12:55 brzoza75 napisała: > jak my o kims myslimy i wspominamy to zaraz sie pojawi > zakład? A kysz! A kysz!!!! Spluń przez lewe ramię tylko nikogo nie opluj!!! Precz z przywoływaniem zjaw! Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 12:59 no, na szefa to lepiej nie pluj, ale gdzieś na boczku, na wszelki wypadek. Żeby w andrzejki uroki odczynić Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 12:59 brzoza75 napisała: > bo to sa tematy sksowe Ty wiesz, co ja przeczytałam zamiast tego, co napisałaś???? Wiesz??? Odpowiedz Link
z_mazur Re: Brzózko... 30.11.06, 13:01 brzoza75 napisała: > chlopaku ja Ci ten sok posle, kurierem wiesz? Koniecznie, bo po moich tekstach widać, że mnie gorączka trawi (zgodnie z zaleceniem Monique) i bredzę w malignie. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:04 brzoza75 napisała: > Wiem, co miałeś na myśli - trzeba tu wreszcie zaprowadzić jakiś porządek. > > moralny brrrr Brzoza, ja Ciebie proszę..! same takie jakiesbrutalne skojarzenia masz... w Toruniu jesteś w delegacji? Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:06 brzoza75 napisała: > wiem ! ale pasuje jak ulał ! My naprawde jesteśmy zdeprawowane doszczętnie - wykluczam definicję Panów w tej materii Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Brzózko... 30.11.06, 13:09 brzoza75 napisała: > tylko przykrywka piękna ???? a wnętrze ? a osobowość ?? a charakter ?? > > znowu o mnie ? > Vertigo , drecza Cie pewne pytania zauwazylam , na ktore niestety nie umiem Ci > odpowiedziec , fakt ze jestem rozwodka i zdeprawowana powinien wystarczyc, > zdecydowanie Brzózko - nic mnie nie dręczy ! ten etap zycia mam za sobą. Teraz na zyciowym horyzoncie - tylko nirwana ))) Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Brzózko... 30.11.06, 13:15 Miałem gdzieś pod ręką tasak... Rozejrzę się. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Brzózko... 30.11.06, 13:17 Stringi i tasak?????? Łoo matko, co Ty chcesz sobie zrobić????? Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Brzózko... 30.11.06, 13:19 Mężczyzna bezradny ucieka się do przemocy. Dowcip tygodnia - ogłoszenie z gazety: "Cnotliwą rozwódkę poznam." Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:16 brzoza75 napisała: > nie, dlaczego? > siedze sobie i bzdury pisze w malym offisiku w centralnej polsce No bo a to mohery, a to moralność!!! No wiesz... a co w temacie znaku rozpoznawcze dla Panów? Bo mi się wyobraźnia rozruszała... )) Odpowiedz Link
z_mazur Re: Brzózko... 30.11.06, 13:19 > a co w temacie znaku rozpoznawcze dla Panów? Bo mi się wyobraźnia rozruszała... > )) No mnie też. Była mowa o beretach, a co myślicie o nakryciu, ale innej główki?? Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Brzózko... 30.11.06, 13:18 hmmmmm, miałem do końca zycia byc powazny, takie miałem postanowienie Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:22 vertigo5 napisał: > hmmmmm, miałem do końca zycia byc powazny, takie miałem postanowienie To krótkie to byłoby życie... i wahałabym się je w ten sposób nazwać Ale chyba w dodatku wchodząc na ten wątek (ja go założyłam, więc trzeba było być ostrożnym) nie miałeś zamiaru tej powagi zachować, prawda? Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Brzózko... 30.11.06, 13:26 13monique_n napisała: > Ale chyba w dodatku wchodząc na ten wątek (ja go założyłam, więc trzeba było byćo strożnym) nie miałeś zamiaru tej powagi zachować, prawda? Miałem zamiar !!! Chciałem "wyprostować" chociaz ten wątek - sprawić, żeby wpisy były stonowane i poważne, aby figlarna atmosfera ustapiła miejsca powadze i dostojeństwu. A tu nic z tego ! Najwyraźniej osobnikiem słabego charakteru jestem i nie potrafię wprowadzać w czyn swych postanowień ! Ech...))) To przez Was dziewczęta )) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:29 vertigo5 napisał: > 13monique_n napisała: > > > > Ale chyba w dodatku wchodząc na ten wątek (ja go założyłam, więc trzeba b > yło > byćo strożnym) nie miałeś zamiaru tej powagi zachować, prawda? > > Miałem zamiar !!! Vertigo! No przeciez naprostować to nie mnie... no coś Ty! Ode mnie nawet mąż uciekł, bo po kilkunastu latach uznał mnie za przypadek beznaddziejny, nie do naprostowania hahahaha (ukradłam to wyrażenie papie jedenj z foremek i stosuję, jak własne) DDD >Najwyraźniej osobnikiem słabego charakteru > jestem i nie potrafię wprowadzać w czyn swych postanowień ! > Ech...))) To przez Was dziewczęta )) No, przecież wcześniej czytałeś moją autocharakterystykę... i dalej brnąłeś w sprawę beznadziejną??? Kamikadze - boski wiatr - nie ma przebacz, jak mawiał osioł w Shreku 1 Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:20 brzoza75 napisała: > Monique oni nie miewaja głupawek Nie miewają???! To smutne > i dlatego maja problem z interpretacja hehehe i nie tylko z interpretacją. Chyba, ze banana przywołamy I kotka (może byc moherowy, ale musi być mięciutki) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:24 brzoza75 napisała: > z_mazur napisał: > > > Stringi i tasak?????? > > > > Łoo matko, co Ty chcesz sobie zrobić????? Nic sobie nie róbcie, mogłoby być w sumie szkoda > > > prosze.......... > > tego nie robic... > > a moherowe stringi ktos widzial? Koronkowe tak, w znaczeniu - koniakowskie koronki (czyli ze sznurka w sumie) Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Brzózko... 30.11.06, 13:26 > > a moherowe stringi ktos widzial? > Koronkowe tak, w znaczeniu - koniakowskie koronki (czyli ze sznurka w sumie) Eee, to nie dla mnie. W moherowo-koronkowych stringach nie umiałbym być szczęśliwym facetem. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:31 marek_gazeta napisał: > > > a moherowe stringi ktos widzial? > > Koronkowe tak, w znaczeniu - koniakowskie koronki (czyli ze sznurka w sum > ie) > Eee, to nie dla mnie. W moherowo-koronkowych stringach nie umiałbym być szczęśl > iwym facetem. A próbowałeś? PS A w jakich byś umiał? (i dlaczego koniecznie w stringach?) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:26 brzoza75 napisała: > ale zeby od razu z tasakiem na niewiasty białogłowe.... > > cnotliwe w dodatku.... Anja ma sekator! Duży! WSZYSTKO tnie DD FSZYSTKO PPP Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 13:30 brzoza75 napisała: > bo ja np. to jestem bardzo łatwowierna i do tego zdeprawowana > co nie idzie w parze i moze sie pomylic jak np. nastolatce O! O! Jak nastolatce! haha to ja też siędopisuję do tego wyjasnienia (mogę Brzózko?) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:33 brzoza75 napisała: > hehehe i nie tylko z interpretacją. Chyba, ze banana przywołamy I kotka > > (może byc moherowy, ale musi być mięciutki) > > nie inaczej..... Mówisz?????? Jakieś sugestie? (tak na wabia) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 13:35 brzoza75 napisała: > milosc czy wszystko wy ba czyyyyyyyyyyyy, ???????????????????????????????? > mozesz a nawet musisz, w kupie sila To się przyłączam, ale jakoś się musimy zakamuflować trochę Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:37 brzoza75 napisała: > widzialam banana moherowego serio........ Gdzie widziałaś???? > tego sie nie da zapomniec No ja myślę... (o boshhhh skojarzenia suną jak lawina) > w sklepie widzialam W Warszawie? W stolicy koczogrodu? A wice premier edukacji zaspał był i przeoczył??? Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 13:41 brzoza75 napisała: > To się przyłączam, ale jakoś się musimy zakamuflować trochę > Monique ze strachem mysle jak my sie spotkamy co bedzie ... Ojjjj, bedzie bardzo bardzo ciekawie Ja tam ostatnio znalazłam swoje stare fotki (nastolatki) w lasku brzozowym koło Ostrowca Świętokrzyskiego zrobione. Ciągoty takie miałam > te kółeczka wzajemnej adoracji, a jak Vertigo zdobedzie wladze z Markiem i z > tasakiem beda nas rozdzielac, na sile? brrrr Hehehehe, myślisz, że dadzą radę? Wzrokiem ich okiełznamy, ze wspomne o dodatkowym argumencie w postaci sekatora w łapkach. Moim zdaniem - nie zaryzykują chłopaki. PPP Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Vertigo! 30.11.06, 13:42 Jeżeli jest to rzeczywiście sekator wszystkotnący, sprawy się zaczynają komplikować... Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 13:43 marek_gazeta napisał: > Jeżeli jest to rzeczywiście sekator wszystkotnący, sprawy się zaczynają komplik > ować... Tak czułam w Tobie praktycznego racjonalistę. "Zaoszczędzone" 40 dychy na piwo bądź inny trunek nie na darmo przeznaczyłeś, głosząc ten fakt publicznie Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:42 brzoza75 napisała: > no ktos mu zrobi prezent na Mikolajki jestem pewna) Redakcja GW niech mu zrobi!!!! Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 13:47 brzoza75 napisała: >w lasku brzozowym > > Ciągoty takie miałam > > do lasek brzozowych? Do lasków brzozowych (polskie czcionki świadomie piszę!!! Bo właśnie do mnie dotarła wieloznaczność i nikt mi nie uwierzy, że wyję ze śmiechu przy przygotowywaniu prezentacji) >czy do właścicieli takich lasek..? Pominę to pytanie milczeniem, bo ... lepiej tak bedzie (może moherowy banan jest lepszy?) > > Mysle ze dzis zrobili wstepna selekcje i zostalysmy nominowane Do czego???? (zamilkli wszyscy, więc obawiam się, że typowo męskie - słomiany zapał) > charakterysyke mi zrobili ....i Tobie tez ehhh I wyciągną wnioski? Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 13:48 brzoza75 napisała: > Jeżeli jest to rzeczywiście sekator wszystkotnący, sprawy się zaczynają komplik > > ować... > bardzo nawet bo jest wiekszosc kobiet na forum > przewaga ... No pewnie, że przewaga. Znacząca. A sekator - wszystkotnący - to jeszcze nie pełny opis naszego uzbrojenia Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzózko... 30.11.06, 13:50 brzoza75 napisała: > ale ty wiesz ze nas teraz czytaja miliony? Wiem DD Widziałam Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 13:52 brzoza75 napisała: > I wyciągną wnioski? > > wiesz co oni moga wyciagnac? wiesz? > nogi przed telewizorem Brzoza!!!!! Jesteś potworem!!!!!! Wiesz???!!!!! > > Monique musze wracac do pracy buzia wielka Uffff, jest wobec tego szansa, że ja powoli skończę prezentację > a tego maila to mi przeslij na sluzbowy @ zaraz piszę i coś ciekawego Ci podeślę. Buźka > > Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Vertigo! 30.11.06, 13:54 Oooo, wypraszam sobie! W telewizorze oglądam wyłącznie soccer i "Archiwum X". Do tego serialu mam słabość (do serialu, *nie* do Duchovnego). Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 14:00 marek_gazeta napisał: > Oooo, wypraszam sobie! W telewizorze oglądam wyłącznie soccer i "Archiwum X". D > o tego serialu mam słabość (do serialu, *nie* do Duchovnego). Nie rozumiem oburzenia... nogi przed telewizorem - hahaha poza tym, teraz siatkówka jest bardziej na czasie - męska siatkówka - dodam w formie zachęty dla foremek Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Vertigo! 30.11.06, 14:05 Kiedyś jakiś facet powiedział: piłka to nie jest najważniejszy sport. Piłka to jedyny sport. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 14:07 marek_gazeta napisał: > Kiedyś jakiś facet powiedział: piłka to nie jest najważniejszy sport. Piłka to > jedyny sport. A siatkówka to przepraszam czym się posługuje? Kijem do baseball'a????? Czy kijem hokejowym w wydaniu NHL? PS Czekam na wiosenną część LM Odpowiedz Link
13monique_n Re: Vertigo! 30.11.06, 14:13 Taaaaaaaaaaaak? Na przykład bieganie z tasakiem? Odpowiedz Link