anja_pl 12.01.07, 12:13 proponuję spotkanie 20 stycznia, chętnych proszę o kontakt na forum lub na @, zapraszamy wszystkich, nie tylko Wrocław Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julinka601 Re: Wrocław - spotkanie 12.01.07, 12:21 Czy sa jakieś ograniczenia wiekowe? Odpowiedz Link
rafanetka Re: Wrocław - spotkanie 12.01.07, 13:54 Jako, że od pół godziny jestem rozwódką to chętnie sie piszę na spotkanie. Odpowiedz Link
alexolo Re: Wrocław - spotkanie GRATULACJE 12.01.07, 14:58 A MOŻE SIE RUSZE I SPOTKAM SIE Z WAMI NA ZYWCA... CO ROBICIE NA TAKICH SPOTKANIACH!!!??? POZDRAWIAM Odpowiedz Link
13monique_n Re: Wrocław - spotkanie GRATULACJE 12.01.07, 15:25 mówimy małymi literami! PPP wątły ten żarcik pod adresem adminki, alexolo, naprawdę. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Wrocław - spotkanie GRATULACJE 12.01.07, 16:33 ciąć czy nie ciąć ? oto jest pytanie.... może 13 monique odpowie na nie? ;p;p;p Odpowiedz Link
13monique_n Re: Wrocław - spotkanie GRATULACJE 12.01.07, 19:01 Ania, pytasz, czy mego posta ciąć??? Tnij!!!! Jak trzeba... bo to eweidentnie wycieczka osobista z mojej strony, niskie pobudki mną kierowały.... a fe..! I w dodatku nie załuję. Trwam w tym Tnij Odpowiedz Link
anja_pl Re: Wrocław - spotkanie GRATULACJE 12.01.07, 20:22 hmm, nie tnę, należytą skróchę wykazałaś ))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Wrocław - spotkanie GRATULACJE 13.01.07, 11:24 Ania, ja wiem, że my się znamy, ale trzeba było ciąć! Ja skruchy ani grama nie wykazałam DDDD Słowo daję DDD Odpowiedz Link
anja_pl Re: Wrocław - 13.01.07, 23:34 monique nie psuj mojego image'u jaki mi tri zrobił: jestem herod baba i żadnych sentymentów i żadnego kumpoterstwa )) ja widziałm skruchę i chęć poprawy !!!!!!!!!!!! )))))))))0 Odpowiedz Link
13monique_n Re: Wrocław - 15.01.07, 13:51 Wiesz Anju, ja ostatnio nic tylko "psuje image" ewentualnie "reputację rujnuję", więc mam wprawę. Szukam wolnego stolika w Novoicainie, tak jak chciałaś )) Dam znać. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Wrocław - 15.01.07, 20:10 Dzięki monique, bo tego na "B" nadal nie pamiętam.. ))) Odpowiedz Link
alexolo Re: Wrocław - spotkanie GRATULACJE 12.01.07, 22:26 za duze litery przeoraszam ...ale zupełnie nie wiem o co chodzi z zarcikiem!!!!??? chciałam zapytać czy zwykle spotkania sa w przytulnej knajpce przy piwku ..????? nigdy nie byłam a znam was tylko z " widzenia" hihih z waszych tekstów!!! Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Wrocław - spotkanie 12.01.07, 21:15 Uczynię wszystko by na spotkanie przybyć ) Ogonkiem radosnie pomerdam , uszkami postrzygę... Czekam na blizsze informacje. Odpowiedz Link
der1974 Re: Wrocław - spotkanie 14.01.07, 07:04 OK ja się wstępnie też piszę na spotkanie. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Wrocław - spotkanie 16.01.07, 21:28 Hej Dolnoślązacy. Wybieram się do was na to spotkanie w towarzystwie dwóch foremek. Sprawa jest już przesądzona i nieodwołalna. Skoro zaliczyłem już Kraków i Warszawę to myślę, że wizyta we Wrocławiu jest jak najbardziej na miejscu. Mam tylko pytanko. Posiadam wprawdzie we Wrocławiu rodzinkę, ale nie mam z nią na bieżąco kontaktu. Trochę mi głupio po kilku latach nieodzywania się, nagle wprosić się z wizytą. Poza tym spotkanie nie wiadomo o której się skończy. Zapytam więc wprost, czy znalazłby się nocleg dla 3 osób, dwóch pań i jednego pana???? O ile oczywiście w ogóle sen jest w planach. Może we Wrocławiu baluje się do białego rana???? Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Wrocław - spotkanie 16.01.07, 21:55 choćby sie wali i pali to BEDE))))))))))))))))))) już się ciesze ze jedziemy) bilet juz kupiony Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Wrocław - spotkanie 19.01.07, 09:14 w świetle dzisiejszej pogody i zerwanych trakcji moje stwierdzenie brzmi iście komicznie)) mam nadzieje że do jutra sie uspokoi ten wiatr!!! Odpowiedz Link
z_mazur Re: Wrocław - spotkanie 19.01.07, 09:44 Ja bym powiedział, że to zabrzmiało proroczo. Czyżbyśmy mieli wieszczkę na forum...???? Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Wrocław - spotkanie 19.01.07, 10:17 bilet jest, wałówka jest teraz tylko trzeba poczekac az przestanei wiac kurde chyba czarnym prorokiem zostałam Odpowiedz Link
mamba234 Re: Wrocław - nocleg 17.01.07, 11:27 anja_pl napisała: > macie nocleg > Dziękuję za propozycję. Mam nadzieję, że tym razem spotkanie wypali. Ostatnio dziecko mi się rozłożyło ;-((( Ale mamy z Kasią bardzo silną motywację - ona juz ma bilet, ja jutro kupuję. Będziemy we Wrocławiu o godzinie 18.03. Szczegóły dogadamy przez komórkę. Pozdrawiam ciepło Mamba Odpowiedz Link
anja_pl Re: Wrocław - spotkanie 16.01.07, 23:28 we Wrocławiu na Rynku mamy lodowisko, jakby byli chętni, to mogą sobie o tym pomyśleć ))) Odpowiedz Link
alexolo hej no to gdzie sie spotykamy????? 17.01.07, 00:41 i o której i jakie plany...czy cos przynosimy...ja wtej kwestii świeżynka!! Odpowiedz Link
tricolour A na spotkaniu... 17.01.07, 00:48 ... będziesz używała seryjnych wykrzykników i znaków zapytania? Bo ja proszę o pojedyncze - takie zwyczajne... P Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: A na spotkaniu... 17.01.07, 00:55 Oj Tri.... Dziewczyna ekspresyjna jest i tyle Sama pisała , że na codzień to cicha myszka. Zobaczymy... Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Tak jak ja... 17.01.07, 01:10 I pewnie tak będzie jako rzekłeś Mistrzu Yoda tfu... Mistrzu Tri! Odpowiedz Link
alexolo ponawiam pytanie 17.01.07, 02:20 czy w tym watku stoi gdzieś ..kiedy i gdzie sie spotykamy? io jakie plany? musze rodzine ulokować gdzieś!! Odpowiedz Link
rafanetka Re: ponawiam pytanie 17.01.07, 11:11 No właśnie 20 tuż, tuż. A ja chętnie zaliczę odskocznie od tego co mi się kotłuje na razie w głowie. Odpowiedz Link
wiona11 Re: Wrocław - spotkanie 18.01.07, 17:14 Jestem tu nowa. Pierwszy raz zaglądam i widzę, że rozwód, to nie tylko moja sprawa, ale we Wrocławiu jest jeszcze parę osób przeżywających to samo, choć pewnie inaczej. Witam wszystkich. Widzę, że społeczność jest mocna a nawet zorganizowana. Gdzie i kiedy się spotykacie? Wiem, że 20-go, ale o której? Pewnie tym razem się jeszcze nie odważę, ale tak się składa, że mam wolny wieczór, więc - kto wie? Odpowiedz Link