betuana 08.02.07, 10:45 Wzywa się obywatela Misia do podzielenia sie zdjęciami z imprezy z resztą imprezowiczów!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoza75 Re: Kraków - impreza - zdjęcia 08.02.07, 10:52 Misiek wiesz nie podejrzewałam Cię, że zmienisz sie w sepa Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Kraków - impreza - zdjęcia 08.02.07, 10:53 tak Misiaczku czekamy, na zdjatka Odpowiedz Link
beata407 Re: Kraków - impreza - zdjęcia 08.02.07, 11:23 I żadne wytłumaczenia - np. wyczerpane baterie - nie będą przyjmowane... Odpowiedz Link
phimamdosc Re: Kraków - impreza - zdjęcia 08.02.07, 12:01 ale te baterie rzeczywiście się wyczerpały )) i zrobionych zostało jakieś... hm... 6-7 zdjęć? w tym 4 przedstawiające hojność Vertigo ))) ból ogromny, bo wsiadając do pociągu wiedziałam, że czegoś zapomniałam, jak zwykle. i jasnym się stało czego po przejechaniu kilkunastu kilometrów, kiedy to Miś wspomniał o potrzebie kupna nowych baterii... przez następne pół godziny Misiek trzymał mnie za fraki, cobym jednak z tego IC nie wyskakiwała... ok, ok, omińcie ostatni akapit, omiotajcie go wzrokiem nie zwracając uwagi )) Odpowiedz Link
betuana Re: Kraków - impreza - zdjęcia 08.02.07, 12:38 Wiem, że było zdjęcie, na którym jestem z Misiem. A co do baterii to nieśmiało zauważę, że można takowy produkt nabyć w każdym kiosku, nawet w Krakowie Odpowiedz Link