kasiar74 08.02.07, 11:37 w piatek 16 lutego spotykamy się w Katowicach ok. godz. 17 z honorowym gościem Crazzyrabit zapraszamy chętnych, świeży dopływ krwii bardzo wskazany Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyhawke12 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 11:46 Ale fajnie, bedziecie miec kroliczka na spotkaniu, chetnie bym sie wybrala do was na śląsk Odpowiedz Link
kasiar74 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:03 to zapraszamy Lady, kanjpka Pizzeria na 3 maja praktycznie 50 m od dworca Odpowiedz Link
betuana Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:47 na razie nie chcę nic obiecywać, ale może bym sie wybrała - wtedy mogę zabrać trójkę Krakusów Odpowiedz Link
kasiar74 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 13:44 chłopaków znaczy się? Odpowiedz Link
betuana Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 14:36 toć napisałam trójkę, co by dyskryminacji płciowej nie uskuteczniać, a tu zarzuty jakoweś, że płeć męską preferuję. Ale żeby rozwiać wątpliwości: w razie podjęcia decyzji uczestnictwa w imprezie mogę zabrać z Krakowa trzy sztuki ludzkie płci dowolnej Odpowiedz Link
brzoza75 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:17 a można z niezrzeszonymi? Odpowiedz Link
phimamdosc Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:18 też o tym pomyślałam ) mam bardzo fajnego kolegę w okolicy Odpowiedz Link
brzoza75 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:22 też o tym pomyślałam ) mam bardzo fajnego kolegę w okolicy ja też , bosze coraz więcej nas łączy Odpowiedz Link
phimamdosc Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:29 zaczynam się bać tylko broń Boże, nie obcinaj włosów cholera, co ja mam taką ochotę dzisiaj na wszystko co koncerwowe.. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:38 tylko broń Boże, nie obcinaj włosów za późno Odpowiedz Link
phimamdosc Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:46 ))) ok, to ja idę po to afro ) przecież my już jak bliźniaczki wyglądamy... zakładaj soczewki, raz raz.. cholera, ja trochę przytyję, Ty trochę schudniesz... a nie, odwrotnie.. a nie, poczekaj... pomyślę.. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:33 ze względu na snieg zapewne Odpowiedz Link
kasiar74 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:23 jasne że z niezrzeszonymi tez można Phi przyjedź , slyszałam o Tobie same dobre rzeczy)) może zarezerwuję stolik???? Odpowiedz Link
phimamdosc Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:31 o mnie same dobre rzeczy? niemożliwością to jest ) dzięki, jako kronikarz powinnam się [w]stawić. jeśli tylko możliwości pozwolą - będę p.s. poza tym znamy się troszeczku z Bisa, zdaje się? Odpowiedz Link
z_mazur Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 12:31 Myślę, że będę. Może będzie można się już napić za mój rozwód. Zawsze to jakaś okazja. Odpowiedz Link
phimamdosc właśnie! 08.02.07, 12:37 toż ja jeszcze nawet swojego rozwodu nie opijałam oooo... co za niedopatrzenie.... fstyt. Mazur, będziemy opijać, co? ale nie sami - dokoptujemy Miśka jeszcze, mamy to już przećwiczone - wspólne picie Odpowiedz Link
z_mazur Re: właśnie! 08.02.07, 12:39 Hmmm, to jak się zapowiada jakaś większa ilość osób to trzaby pomyśleć o innym lokalu. Ale na to jest jeszcze czas. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: właśnie! 08.02.07, 12:44 Czas ostatek może być problem. Ale wierzę w Mambę i Kasię że znajda coś fajnego Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 13:51 Ja będę ale najprawdopodobniej trochę później, tak między 18:30 a 19:00. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 13:57 musisz koniecznie przyjść!!!! zbaczysz jacy jesteśmy fajni Odpowiedz Link
z_mazur Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 14:01 kasiar74 napisała: > musisz koniecznie przyjść!!!! zbaczysz jacy jesteśmy fajni Hmmm, cóż za skromność. )) Ale potwierdzam, jesteśmy fajni. ))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 14:29 Kasieńka w lutym nie ma możliwości żebym przyjechała, dzieki za zaproszenie, szkoda że nie byłas w Krakowie, mam nadzieję że uda nam się spotkać przy jakiejs kolejnej okazji. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 19:38 myslę że będzie jeszcze nie jedna okazja żeby się spotakc Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 08.02.07, 17:34 kurczę, a ja mam szkolenie w Katowicach 15-ego.... No cóż, nie byłam w Krakowie, więc może teraz się zjawię (ale nieśmiało zaznaczam, że mogę być z obstawą, bo ze względu na gabaryty już mnie niechętnie samą z domu puszczają. Niezbyt dobrze znam Katowice, jeżdzę zazwyczaj do Heliosu, ale jak zaparkuję obok empiku, to chyba będzie blisko? Odpowiedz Link
phimamdosc zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 17:39 się szykuje odbyła się pogadanka międzymiastowa i czekamy na wyniki poszukiwań katowickiego lokalu z muzyką taneczną oby owocne i jak policzyłam to potrzebna nam rezerwacja na około 13-15 osób buźka Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 17:45 no nie, a już się cieszyłam, że tym razem bez szaleństw nocnych)) Odpowiedz Link
kasiar74 Re: zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 19:38 Kruszynko!!!! rewelacja, musisz byc, bez 2 zdań Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 18:00 Lokal ma być z muzyką? To mam propozycję. Zadzwonię do Mamby i przedyskutujemy pomysł Tylko, że tam muzyka (na zywo) pojawia się dopiero o 21:00 a wczesniej puszczają coś z płytek. Odpowiedz Link
phimamdosc Re: zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 18:46 Kruszynka, nie marudź będzie lokal taki, że pogadamy, w tle muzykę mając, a jednocześnie z parkietem gdzieś niżej, coby i nogi rozprostować i mówię Ci, kobieto, Miśka na tany wyciągaj, bo warto Sonrisa, dyskutujcie Mazurek też próbuje coś załatwić. może wspólnymi siłami się uda i pozdrów Mambę, zakochanam w Niej a ja w tym tygodniu na Pańskiej tańcuję Odpowiedz Link
kasiar74 Re: zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 19:39 Ty tez jesteś zakochana w mambie?Bo ja tez Odpowiedz Link
phimamdosc Re: zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 19:57 kasiar74 napisała: > Ty tez jesteś zakochana w mambie?Bo ja tez ja miłościom niezmiennom. a Ty? p.s. cholera, zawsze jakaś konkurencja. tak to jest, jak się za wysoko mierzy... buuuuuu...... Odpowiedz Link
kasiar74 Re: zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 20:01 ja też) z tą konkurencją to masz rację, gdzie by sie nie obejrzeć i gdzie nie spojrzeć Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: zmiana lokalu troszeńkę 08.02.07, 20:38 Dobrze, że to spotkanie nie jest w ten piątek, bo hmmm, do poniedziałku na antybiotyku jestem Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: zmiana lokalu troszeńkę 09.02.07, 01:22 Moi znajomi lekarze zawsze twierdzą , że przy antybiotykach mozna pić napoje z C2H5OH , bo ten zakaz to jakiś ponoć przesąd jest ) To tak na wszelki wypadek , jakby się nie daj Bóg ktos jeszcze pochorował Odpowiedz Link
z_mazur Re: zmiana lokalu troszeńkę 09.02.07, 07:34 > Moi znajomi lekarze zawsze twierdzą , że przy antybiotykach mozna pić napoje z > C2H5OH , bo ten zakaz to jakiś ponoć przesąd jest ) No właśnie zawsze zastanawiałem się jak to jest z tymi antybiotykami. Są leki w których na ulotce wyraźnie pisze, że niewskazane jest spożywanie alkoholu podczas ich zażywania (np. antydepresanty), a na żadnym antybiotyku takiego ostrzeżenia nie znalazłem. Ludzie sobie jednak to zawsze powtarzają. Wychodziłoby, że to jednak jakiś spisek wiadomych sił. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: zmiana lokalu troszeńkę 09.02.07, 16:55 He, he, pamiętam z czasów studiów jak przyszedł do mojego pokoju kolega z roku w chwili kiedy rozkręcała się jakaś kilkuosobowa impreza. Byliśmy gościnni więc zaproponowaliśmy mu współudział w spożywaniu spirytualiów. Popatrzył z żalem na butelki i powiedział stanowczo: "nie mogę, zażywam antybiotyki". My impezowaliśmy dalej, a on siedział i popijał soczek. Po pół godzinie zapytał: "słuchajcie,ja ten antybiotyk zażyłem ze dwie godziny temu, więc chyba mogę pić już alkohol ?". No i spożywał potem z nami, że hej ))) Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: zmiana lokalu troszeńkę 09.02.07, 18:03 No i proszę jaka ładna farmaceutyczno- wódeczna dyskusja się wywiązała po tym, jak się pożaliłam, że łykam antybiotyk Na szczęście w piątek już będę PO więc dylematy czy napić się jakiegoś grzanego piwka lub wina czy nie, mnie ominą Tak rzadko mam ostatnio okazję poćwiczyć ten zacny sport,który mój kolega nazywa "podnoszeniem ciężarów" (i to jeszcze w takim fajnym towarzystwie) że chyba bym antybiotyk odstawiła;-D Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: zmiana lokalu troszeńkę 09.02.07, 09:07 phimamdosc napisała: > Kruszynka, nie marudź będzie lokal taki, że pogadamy, w tle muzykę mając, Bo ja już w siódmym miesiącu jestem - ruszać się ruszam, ale skakać no to już nie potrafię))). Ale przyjdę, pewnie z ochroną osobistą. Odpowiedz Link
phimamdosc 7 m-c? :)))) 09.02.07, 09:26 cudnie )) muszę sobie przypomnieć, jak to było ) a teraz idę po patisony buziak w czółko Odpowiedz Link
z_mazur Lokal zabukowany - 3 Poziom 08.02.07, 21:24 Zarezerwowałem wstępnie stolik na kilkanaście osób. www.poziom3.pl/main.html Klub sprawdzony i pewny. Posiada 3 poziomy, na jednym się siedzi, a na innym tańczy. Spokojnie więc da się pogadać, czyli każdy może wpaść, nie tylko zwolennicy baletów. Muzyka czarna r'n'b, funky (w sumie to może rzeczywiście sie przyda odmiana po tych złotych przebojach). Jeśli ktoś ma jakieś inne pomysły to dokonałem tylko wstępnej rezerwacji i muszę ją potwierdzić na początku przyszłego tygodnia, więc gdyby były jakieś inne pomysły to spoko. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Lokal zabukowany - 3 Poziom 09.02.07, 07:35 super!! i mam blisko na uczelnie Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Lokal zabukowany - 3 Poziom 14.02.07, 21:27 Sonrisa da się potańczyć , w tym wątku masz opis + link do klubu Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 09.02.07, 00:09 Boszzzzzz.... Jam teraz dopiero do neta weszła... A tu macie - impreza się szykuje juz nie lokalna ale ogólnopolska! I to ja jako gość honorowy (tu: łezka wzruszenia kapie na klawiaturę)... Dzięki Kasiarku W tak dobranym towarzystwie zabawa musi być udana )) Już chyba w domu tańce swawolne potrenuję Odpowiedz Link
ladyhawke12 fan klub mamby 09.02.07, 10:05 dołączam, tez ja kocham i wiem ze nie jestem jedyna, ale mnie to wcale nie przszkadza. Odpowiedz Link
mamba234 Re: fan klub mamby 09.02.07, 13:58 Siedzę od rana w pracy nad sprawozdaniem do urzędu skarbowego z potworną anginą. Ledwo żyję ;-((( Wchodzę na moje ukochane forum i od razu mi lepiej Dzięki za ciepłe słowa. Wiecie, że ja Was też strasznie lubię ( szukam nawet mieszkania w rejonach Kasiar74 Lista "moich dziewczyn" byłaby dłuuuuuuuugaśna. Bo i Śląsk, i Kraków i Warszawa, no i Wrocław oczywiście. Ściskam wszystkich mocno i cieszę się na piątkowe spotkanko Mamba P.S. Warszawa i Kraków - macie u mnie zaklepany nocleg w piątek. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: fan klub mamby 09.02.07, 20:27 Mambi uprzejmie donosze iż my jesteśmy z tych niesypiających )) I love you too Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: fan klub mamby 10.02.07, 20:56 Dużo zdrówka Ci zyczę, co byś do piątku juz zdrowiem tryskała. Buźka Odpowiedz Link
kasiar74 Re: fan klub mamby 11.02.07, 11:00 mamba już lepiej to mnie wzieło ale do piątku skończe antybiotyk Odpowiedz Link
brzoza75 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 13.02.07, 22:29 dla Sonrisy > w piatek 16 lutego spotykamy się w Katowicach ok. godz. 17 z honorowym > gościem Crazzyrabit > zapraszamy chętnych, świeży dopływ krwii bardzo wskazany Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 13.02.07, 22:38 A dziekuję bardzo Brzózko za takie indywidualne zaproszenie Już zapowiedziałam, że na spotkaniu będę. Dziecię będzie u dziadka, bo ferie, więc mama może bezstresowo spędzić trochę czasu w fajnym towarzystwie Odpowiedz Link
brzoza75 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 13.02.07, 22:40 myślałam że nie zauwazyłaś ))))) wybacz > A dziekuję bardzo Brzózko za takie indywidualne zaproszenie > Już zapowiedziałam, że na spotkaniu będę. Dziecię będzie u dziadka, bo ferie, > więc mama może bezstresowo spędzić trochę czasu w fajnym towarzystwie Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 13.02.07, 23:06 Zauważyłam, pewnie, że zauważyłam. W tamtym wątku zastanawiałam się tylko czy jest jeszcze ktoś z samych Katowic, bo wygląda na to, że ja będę miała na nasze spotkanie najbliżej A w ogóle to miło mi się zrobiło po Twoim wpisie Odpowiedz Link
brzoza75 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 13.02.07, 23:46 A widzisz bo ciągle zapominam że to kilka miast... > Zauważyłam, pewnie, że zauważyłam. > W tamtym wątku zastanawiałam się tylko czy jest jeszcze ktoś z samych Katowic, > bo wygląda na to, że ja będę miała na nasze spotkanie najbliżej > A w ogóle to miło mi się zrobiło po Twoim wpisie Odpowiedz Link
betuana Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 07:44 Jako osoba zmotoryzowana uprzejmie proszę o wskazówki gdzie jest ul. 1-go Maja i gdzie mogłabym zaparkować. Zaznaczam, że w Katowicach umiem dojechać do dworca PKP Odpowiedz Link
ak70 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 08:42 Betuana wejdż na stronkę klubu i kliknij "dojazd". Droga od dworca PKP prosta jak strzelił ) Odpowiedz Link
z_mazur Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 10:31 Ak70 ma rację, w poście "Lokal zabukowany", jest link do stronki klubu i tam jest mapka dojazdowa uwzględniająca dworzec PKP. Jeśli znacie trochę Katowice to 1-go maja to jedna z głównych ulic w Katowicach, w centrum przechodzi w Warszawską, która zaczyna się przy Teatrze Wyspiańskiego w samym centrum Katowic. Można tez jechać Roździeńskiego od Ronda i Spodka i skręcić za Novotelem w prawo też dojeżdżając do 1-go Maja. Odpowiedz Link
betuana Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 10:41 W Katowicach umiem dotrzeć w dwa miejsca, z których jednym jest parking strzeżony przy dworcu PKP. Z ostatnich pobytów pamiętam, że widziałam napis "ul. 1-go Maja" na takich żółtych tablicach pokazujących objazdy. Zastanawiam się, czy jeśli zostawię pojazd na tym parkingu, to daleko będziemy miały do lokalu. Na mapkę patrzyłam, ale nie jestem do końca przekonana... Odpowiedz Link
z_mazur Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 10:53 A to drugie miejsce? Z tego parkingu jest myślę ok 1 km. Ale myślę, że każdy mieszkaniec Katowic Ci wytłumaczy z tamtego miejsca jak dojechać. Opisywanie na forum mogłoby być kłopotliwe. Wieczorem ulice w Katowicach nie są mocno zatłoczone. Odpowiedz Link
betuana Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 11:04 To drugie miejsce niestety odpada. Trafić to ja trafię, bo nie w takie fajne miejsca trafiałam. Nie lubie tylko sie stresować szukając miejsca do parkowania i nigdy nie obsługiwałam parkomatu Odpowiedz Link
z_mazur Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 11:09 Acha w Katowicach już nie ma parkomatów, a po 18 parkowanie w całym mieście jest bezpłatne. Przed samym klubem też jest trochę miejsca do parkowania i zdarzało mi się tam parkować, najbliższy parking strzeżony jest koło Novotelu. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 10:58 o której będiesz jechać? Możemy umówić się na autostradzie (ja jadę z Chrzanowa), i razem gdzieś zaparkować. Odpowiedz Link
betuana Kruszynka 14.02.07, 11:02 Nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć, bo zbieram trzy kobiety. Planuje wyjazd z Krakowa na ok. 18.00, ale jak to wyjdzie w realu to tego najstarsi górale we wsi nie wiedzą... Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Kruszynka 14.02.07, 11:06 no tak, jak zbierasz 3 kobiety, to faktycznie jedna wielka niewiadoma)))). Odpowiedz Link
z_mazur Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 11:05 Najbliższy parking strzeżony jest koło Novotelu. Tak teraz wpadłem na to, że jak będziecie jechać od Krakowa autostradą to do 1- go Maja najlepiej dojechać zjeżdżając z Autostrady koło Praktikera i Stacji BP, przejechać przez Osiedle Paderewskiego i ulicą Graniczną dojeżdża się do 1-go Maja. Odpowiedz Link
ak70 Mam pytanie: 14.02.07, 14:17 czy ktoś będzie jechał z Wawy samochodzikiem na to spotkanie? I moze przypadkiem zahaczyć o Kielce?? Bo - jak znowu odpukać coś nie wypadnie - to może tez bym się zjawiła? Przyjmiecie taka po przejściach, ale "nierozwódke"? Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Mam pytanie: 14.02.07, 15:03 ja tez jeszcze nie rozwiedziona jestem przyjex, bardzo byłoby by miło cie poznac Odpowiedz Link
ak70 Re: Mam pytanie: 15.02.07, 08:39 Kasia... wiesz, że chętnie przyjechałabym... kurcze, ale jakoś źle spojrzałam na datę ( To spotkanie jest w piątek, a ja mam II zmianę.... nie dam rady dojechać. Cholerka!!!!! Nie wiem czemu jakies zaćmienie miałam i wydawało mi się, że to będzie 17 lutego... buuuu..... Bawcie sie dobrze... (((( chlip... chlip.... (( Odpowiedz Link
kruszynka301 jakie hasło???? 14.02.07, 15:40 Czy jest jakieś hasło do stolika (albo mniej więcej gdzie jest stolik) - bo pytanie się o stolik rozwodników chyba nie jest najszczęśliwszym pomysłem))? Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 17:17 Nie, to nie jest daleko. Muszę dokładnie popatrzeć na mapkę, ale z tego, co wstepnie oglądałam, to jakieś dwa - trzy przystanki tramwajem. Jeśli zostawisz auto na parkingu z tyłu dworca to możemy się spotkać pod dworcem i pojedziemy na miejsce razem. Ja już zdecydowalam, że moje autko zostaje grzecznie pod domem. Acha, uwaga - ten parking jest płatny. Odpowiedz Link
betuana Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 15.02.07, 12:29 Nie mogę się umawiać, bo trudno mi powiedzieć jak dojadę - zbieram trzy kobiety, które muszą się przedrzec przez korki krakowskie Ale na pewno spotkami sie w lokalu, a ja zgodnie z sugestią Z_Mazura spróbuję zaparkować, gdzieś blisko. Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 14.02.07, 21:00 Pytanie szczególnie do z_mazura: nie byłam nigdy w tym klubie, nie wiem jak tam jest. Czy tam się da potańczyć? Tańce jakieś też przewidujemy? To jedna z moich najulubieńszych czynności Odpowiedz Link
beta20073 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 15.02.07, 11:58 kasiar74 napisała: > w piatek 16 lutego spotykamy się w Katowicach ok. godz. 17 z honorowym > gościem Crazzyrabit > zapraszamy chętnych, świeży dopływ krwii bardzo wskazany Postaram sie stawić na tym spotkaniu celem zapewnienia dopływu świeżej krwi. ALe mam tremę..... Odpowiedz Link
kasiar74 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 15.02.07, 13:57 wczoraj wspominałam jak szłam zestresowana na pierwsze spotkanie, a jak potem zagadalismy się i jak to dalej trwa) wpadnij do nas koniecznie Odpowiedz Link
ladyhawke12 wspominki 15.02.07, 14:15 Ja sobie przypomniałam krakowskie pierwsze spotkanie, i znak rozpoznawczy "duża moja torbe sportowa", dziewczyny faktycznie szukaly duzej torby, a przygladalam sie z uwaga kazdej dziewczynie wchodzacej do knajpki. Odpowiedz Link
374.4w Re: wspominki 15.02.07, 16:10 Lady niedawno o tym myslałam. Jeszcze Twoje długie kolczyki, a torba wcale nie była taka duża Odpowiedz Link
kasiar74 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 16.02.07, 14:59 zaczynamy odliczanie..ciekawe kto przybędzie Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 16.02.07, 15:06 Kasiu, o której będziecie z Mambą? Ja dotrę po 18-tej. Odpowiedz Link
ak70 Re: górny śląsk -16 spotkanie w Katowicach 16.02.07, 17:31 Oni sie dobrze bawią... a ja siedze w pracy... buuuuuu.... a mogłam tam być : (((( Odpowiedz Link