anja_pl 01.10.07, 00:54 dopiero teraz zajrzałam na forum, bo wiecie: sobota, niedziela - przyjaciele, znajomi itd i po przeczytaniu stwierdzam, że WAS KOCHAM !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazyrabbit TEZ CIĘ KOCHAMY!!! 01.10.07, 01:07 No bo jak można Cię nie kochać? Zawsze masz czas jak potrzeba , pigwówkę jakby co , no i wogóle.... Odpowiedz Link
ivone7 Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 06:54 jak to milo wstac skoro swit...i uslyszec takie wyznanie...hihi od razu mam swietny humorek... Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 08:29 anja_pl napisała: > ... i po przeczytaniu stwierdzam, że WAS KOCHAM !!! Ojej! Jakie tu wyznania przyjemne padają ) Nowy też się załapie na to uczucie gorące? ;-PP M Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 09:05 Oczywiście, zapomniałem dodać, że też kocham "ciętą" adminkę ) Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 09:13 anja_pl napisała: > "ciętą" powiadasz... > dlatego mnie kochasz? nie napisałem, że dlatego właśnie. Odwzajemniłem po prostu Twoją spontanicznie wyrażoną emocję )) M PS. Mam swoją teorię dotyczącą kochania "za coś". Odpowiedz Link
anja_pl Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 09:15 ja kocham dlatego bo jest, reszta nieistotna... Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 09:18 anja_pl napisała: > ja kocham dlatego bo jest, reszta nieistotna... )) ale tak, to tylko dziecko rodzica (i na odwrót) potrafi kochać. ) Odpowiedz Link
anja_pl Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 09:29 KOCHAM WAS, bo jeteście? czy za to że jesteście? Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 09:50 anja_pl napisała: > KOCHAM WAS, bo jeteście? > czy za to że jesteście? wnosząc z tego, co napisałaś wcześniej: BO ) Odpowiedz Link
a.niech.to Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 11:08 z.odzysku napisał: > anja_pl napisała: > > ... i po przeczytaniu stwierdzam, że WAS KOCHAM !!! > > > Nowy też się załapie na to uczucie gorące? ;-PP Ty jesteś z odzysku, o ile mnie oczy nie mylą. Załatwiasz/eś coś Nowemu? Ciekawe za ile? > M > Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 11:18 a.niech.to napisała: > ... Załatwiasz/eś coś Nowemu? Ciekawe za ile? tajemnica handlowa. )) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 08:42 Jak miło usłyszeć coś takiego z rana) My też Cię uwielbiamy, dzielny sekatorku! A reszta niech się ugryzie w nos. Odpowiedz Link
z_mazur Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 08:51 Też nie zaglądałem na forum przez weekend. Teraz nadrobiłem zaległości. Tamtego nawet mi się komentować nie chciało, bo wszyscy już napisali to co ja o tym myślałem. Spoko Aniu, my Ciebie też. )) Odpowiedz Link
nangaparbat3 to Ty jesteś kochana 01.10.07, 09:49 I bardzo sie cieszę, że zajrzałaś dopiero teraz, los jest łaskawy i madry, madrzejszy od ludzi )) Chyba bardziej powinnismy mu ufać. Odpowiedz Link
i33 Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 17:23 racja anju-----kochajmy się!!! jak nie ma komu w domu...to chociaż tu swoją drogą nie tylko się pragnie wyznania-----ale serce drze się żeby to komuś powiedzieć ja tak kiedyś napisałam na innym forum i ktoś powiedział ---że jak się kocha wszystkich ---to bzdura i niemożliwe tzn że coś nie tak z tą osobą? to chyba był zimny szwed?! Odpowiedz Link
kurka_wodna2 Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 18:14 I znowu mogę stwierdzić: po raz kolejny zgadzam się z Tobą 8)) Odpowiedz Link
rafanetka Re: KOCHAM WAS 01.10.07, 21:16 Anju od pierwszego dnia kiedy tu trafiłam Ty byłaś mi pomocna. I na forum i prywatnie. Ciebie się nie da nie kochać Odpowiedz Link
i33 Re:z odzysku 01.10.07, 21:23 ciebie tu najwięcej na tym "kochaniu"--wnoskuję że albo bardzo kochliwy kochaś z ciebie Odpowiedz Link
rafanetka Re:z odzysku 01.10.07, 21:52 Hmm...może i z odzysku jestem, może i niedpieszczona. Ale czy to napewno do mnie? Odpowiedz Link
i33 Re:z odzysku 02.10.07, 09:05 jestem zdezorientowana...w tym momencie---a ja myślałam że z odzysku to facet---jeśli nie jesteś facet? nieważne ---każdy przecież tylko tego pragnie żeby mu życie przeciekało nie przez palce a przepłyało przez wszystkie odcieni dobrych uczuć życze z całego serca codziennej kąpieli miłości- w pracy od szefa, w urzędzie od paniusi, na drodze od przechodnia i żeby lekarz w przychodni spojrzał czulej, sąsiad żeby nie pukał w kaloryfer, pies żeby nie warczał,................ miłego dnia Odpowiedz Link
sylwiamich Re:z odzysku 02.10.07, 09:29 A co się dziwisz? Przecież tu same baby...to się chłopak zaplątał.Mój przyjaciel tez mówi o sobie Jadżka Odpowiedz Link
z.odzysku Re:z odzysku 02.10.07, 09:41 sylwiamich napisała: > A co się dziwisz? Przecież tu same baby... jak się okazuje, jeszcze nie wszystkich facetów wypłoszyłyście. ;-PPP Odpowiedz Link
aron95 Re:z odzysku 02.10.07, 14:35 z.odzysku napisał: > sylwiamich napisała: > > > A co się dziwisz? Przecież tu same baby... > > jak się okazuje, jeszcze nie wszystkich facetów wypłoszyłyście. Właśnie !! Ja siwe nie dałem i okopałem na pozycji > Odpowiedz Link
z.odzysku Re:z odzysku 03.10.07, 11:59 aron95 napisał: > Właśnie !! Ja siwe nie dałem i okopałem na pozycji Właśnie! i widać, jak z tego okopu ciskasz czasem granatami ) Odpowiedz Link
a.niech.to Re:z odzysku 03.10.07, 21:48 aron95 napisał: > Właśnie !! Ja siwe nie dałem i okopałem na pozycji Dobrze wytrzymujesz trwać w jednej pozycji? Odpowiedz Link
z.odzysku Re:z odzysku 02.10.07, 09:39 i33 napisała: > jestem zdezorientowana...w tym momencie---a ja myślałam że z odzysku to facet---jeśli nie jesteś facet? no własnie! dobrze myślałaś ... to ja przecież! i wciąż facet! (aż sprawdziłem organoleptycznie, gdyż mnie rafanetka zaniepokoiła) ;-PPPP Odpowiedz Link
374.4w Re:z odzysku 02.10.07, 09:47 z.odzysku napisał: > > (aż sprawdziłem organoleptycznie jak ty TO zrobiłeś???przecież, to jest niewykonalne! Odpowiedz Link
z.odzysku Re:z odzysku 02.10.07, 09:48 374.4w napisała: > jak ty TO zrobiłeś???przecież, to jest niewykonalne! wygimnastykowany jestem ;-PPPP Odpowiedz Link
i33 Re:i z wami 02.10.07, 13:43 mącicie, jejku aż organa sobie lepicie czym u licha---ja nie musze mówić on, ona ja moge ono, uny czy jak tam,,,wsio ryba mi byle gadać Odpowiedz Link
z.odzysku Re:z odzysku 02.10.07, 09:35 rafanetka napisała: > Hmm...może i z odzysku jestem.... oooo, wypraszam sobie... z.odzysku, to ja jestem! ))) Odpowiedz Link
ivone7 Re:z odzysku 02.10.07, 14:52 z odzysku nas tu jak mrowkow...a co poniektorzy juz odzyskani na nowo..hihi Odpowiedz Link
jarkoni Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 18:56 Wy tu o nieobecności przez weekend, a co dopiero tak z miesiąc.. Jak ja nie przymierzając..Może wyklęty już jestem Anja, rewolucyjnie odkrywczy raczej nie będę, ale: też Was kocham!!! Sekatorku, bez Ciebie nie byłoby tu porządku i organizacji, bez kilku nicków nie byłoby odpowiedniej temperatury (wiemy o kim mowa), bez innych nie byłoby fachowych porad(wiemy o kim mowa), bez kolejnych nie byłoby afer (wiemy o kim mowa)itd. itp. A tak a propos, jest konkretny facet "z.odzysku", pisze dużo, może pomoże nam mężczyznom w walce na argumenty w matriarchacie forumowym PS. Czemu nie widać Tri? Pozdrawiam, z.odzysku odpisałem na stary post typu "witajcie" Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 19:05 Nie ma Tri , bo nas olał i se poszedł do "konkurencji" P.S. A ja jestem nick od czego? Tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link
a.niech.to Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 21:55 crazyrabbit napisała: > A ja jestem nick od czego? Tak z ciekawości pytam Crazy od Szalonych Pomysłów Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 21:08 jarkoni napisał: > A tak a propos, jest konkretny facet "z.odzysku", pisze dużo, może > pomoże nam mężczyznom w walce na argumenty w matriarchacie > forumowym Dzięki wodzu za ciepłe przyjęcie. ) Postaram się pomóc. Co prawda swoje już po łbie wziąłem od Pań Foremek i pewnie jeszcze nie raz zbiorę, ale nie zrażam się ) Wprawdzie na patriarchat nie mamy szansy, bo faceci są tu w mniejszości, dlatego musimy trzymać się kupy... w końcu kupy nikt nie ruszy ;-PP > Pozdrawiam, z.odzysku odpisałem na stary post typu "witajcie" Widziałem. Dzięki. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 21:28 jak to kolokwialnie napisał z-mazur...nadal jesteście "wyjątki" od reguły.Reguła-rodzaj żeński.Wyjątek-rodzaj męski. Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 21:40 sylwiamich napisała: > ...nadal jesteście "wyjątki" od reguły.Reguła-rodzaj żeński.Wyjątek-rodzaj męski. ale wyjątki potwierdzają regułę... byle dzieci z tego nie było ;-PP jak się tak porządnie "potwierdzi" ;-PP Odpowiedz Link
a.niech.to Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 21:57 z.odzysku napisał: > Wprawdzie na patriarchat nie mamy szansy, bo faceci są tu w > mniejszości, dlatego musimy trzymać się kupy... w końcu kupy nikt > nie ruszy ;-PP Kupa się rozkłada w zależności od klimatu. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 21:52 Tworzysz frakcje. Nie trzeba dzielić, by rządzić. Odpowiedz Link
z.odzysku Re: KOCHAM WAS 03.10.07, 22:06 a.niech.to napisała: > Tworzysz frakcje. Nie trzeba dzielić, by rządzić. on nie dzieli, tylko próbuje nas organizować Odpowiedz Link