leptis 21.06.08, 20:38 A w Krakowie piękny zachód słońca właśnie trwa)) Dzisiaj przecież magiczna Świętojańska Noc. Cieplutko wszystkich pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leptis tu nie pada:))) 21.06.08, 21:06 Z tego co Kret po Dzienniku TVP pokazywał..Przez kraj, centralnie przechodzi pas chmur, dużego zachmurzenia. Kraków jest poza tym. Na naszej Brackiej zapewniam Ciebie nie leje)) cieplutko pozdrawiam Odpowiedz Link
manderla Re: Noc Świętojańska 21.06.08, 21:10 Wlasnie zaliczyłam piekny zachod słońca na spacerze z psem. Z drugiej strony ile to razy sobie mowiłam, ze pójdę wreszcie na te Noc Świetojańską...., jak zawszwe, na mówieniu sie skonczyło. Ale, może w nastepnym roku, moze... Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Noc Świętojańska 21.06.08, 22:17 to wianki trzeba wić )) i te... orgie urządzac na zachodzie bez zmian, również pięknie zachodziło... Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Noc Świętojańska 21.06.08, 22:48 orgie czy wianki? to róbmy małe wianuszki i malutkie, chocby dwuosobowe, orgietki )) i malutkie ogniska do kompletu )) (hmmm... albo wielkie wianki i straszne orgie... z miotłami i na golasa ))))))) Odpowiedz Link
leptis ... 21.06.08, 22:54 bo też taki obraz całe lata miałem tego święta...chłopcem będąc się z niego śmiałem...ot takie takie pensjonarskie zachowania... Dzisiaj na Niebie przed zachodem była pełna skala uczuć...stąd a magicznym aspekcie tej nocy wspomniałem...bo niezwykły widok dojrzałem za oknem... To chyba zcalenie wszystkich mitów naraz w jednej Nocy...zajechanej Prozerpiny..Świtezianki..Ziemowita....wszystkich kochających poranek..kolejny dzień...i następny ten.... cieplutko pozdrawiam życząc spokojnej Nocy Odpowiedz Link
misbaskerwill już wiem... 21.06.08, 23:35 zcalenie... Wreszcie wiem, za co podpadłeś Jarkoniemu))) Choć widzę, że na polskim jednak trochę uważałeś... Miłej nocy Odpowiedz Link
fiabei Re: Noc Świętojańska 21.06.08, 23:46 noc świętojańska, to noc z 23 na 24.06... jeszcze jets czas żeby zorganizowac orgietkę Odpowiedz Link
misbaskerwill nie do końca... 21.06.08, 23:58 pl.wikipedia.org/wiki/Noc_Kupa%C5%82y Jeśli uwzględniać astronomię, to Noc Kupały była wczoraj Odpowiedz Link