bozenadwa 01.07.08, 21:00 wlasnie w innym watku zaproponowalam sadadze Co wy na to ????? Moze krakow tez przyjedzie ??????Tylko nie wiem gdzie i jak . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron95 Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 21:09 OOOO !! Gratulacje a w moim watku reprymendę Ci dałem . Widzę że na wyrost . Sorki Odpowiedz Link
z_mazur Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 21:11 Ja myślę, że mógłbym dołączyć. Co do miejsca, to zależy na co byłoby bardziej nastawienie, czy na pogaduchy, czy na takie prawdziwe imprezowanie. Odpowiedz Link
mala30latka Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 21:21 Nareszcie ) oczywiście, że na Śląsku, ja dołączam z Zagłębia ) Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 21:27 ja się piszę. termin? miejsce? najbliższa sobota? 3 poziomy? Taak, zróbmy to szybko- jak będziemy odwlekać to znowu się rozlezie Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 21:47 Mnie termin odpowiada nie wiem jak inni ,tylko nie znam knajpy ,co tam mozemy robic ,bo tylko gadac to chyba nie....... Ja uwielbiam tanczyc ,tylko do soboty cholerka nie schudne ,Aron odpisalam Ci w Twoim watku i miales szczescie ,ze dostalam miedzyczasie telefon A tak wogole Aron przybedziesz??? Odpowiedz Link
lalolula Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 21:52 a ja tez jestem prawie ze slaska, tzn wcielili nas do slaska jakis czas temu haha tylko wychodnego jeszcze nie mam, a wy juz o tancach, buuu ale jakby sie udalo to nastepnym razem moze jeszcze pod koniec wakacji pokaffkowac troche i pogadac face to face?! pozdrowionka Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 22:07 No co ????? co taka cisza???? jesli chodzi o termin ,moze byc jak dla mnie w najblizsza sobote i moze byc tez w nastepna ,a jak Wam pasuje lepiej ??? I kto zna ta knajpe ??? co moze o niej powiedziec ??? Odpowiedz Link
dsz27 Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 22:42 W piątek przyjeżdża chrzestny Kubusia więc ja odpadam na bank. Poza tym póki nie dorobię się auta będę marudzić w kwestii powrotu. A wy gdzie nocujecie? Odpowiedz Link
sagaretia Re: Impreza na Slasku 01.07.08, 22:52 Śląsk? ......też bym wpadła ,ale z pomorza tak daleko ......nie da rady,przynajmniej nie teraz Odpowiedz Link
juztylkomama Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 00:26 sagaretia napisała: też bym wpadła ,ale z pomorza tak daleko .... To sie trzeba z babkami z pomorza zgadaćgrupa raźniej i taniej,zeby jakis nocleg skombinować Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 15:16 hej !! pomyslcie i dajcie znac ,kiedy komu pasuje ,moze nastepna sobota ,aby inni mieli czas sie przygotowac ,moze tez byc ta sobota.Ja napisalam o tancach ,mozemy tez tylko na pogaduchy ,A najlepiej byloby ,zeby mozna i to i to.Nie znam knajp ,dajcie jakis pomysl i kiedy najlepiej ,Krakow moze tez sie odezwie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
a.b1 moja konkretna propozycja terminowa 02.07.08, 15:21 ta sobota lokalowo Kraków się dostosuje Odpowiedz Link
bozenadwa Re: moja konkretna propozycja terminowa 02.07.08, 21:21 ab1 czy Krakow sie odzywal do ciebie ,przybeda??? Odpowiedz Link
a.b1 Re: moja konkretna propozycja terminowa 03.07.08, 10:54 hihihihhi....nie Bożenko, tylko ja jestem narazie taki dziwoląg TyskoKrakowski Odpowiedz Link
a.b1 Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 11:05 Jeśli ta sobota i tańcowe hulanki to jestem za....miejsce bez znaczenia aaaaaaaa...ostatnio w Gliwicach odkryłam gdzie te Browary są Odpowiedz Link
salsa13 Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 18:39 w tym tygodniu nie dam rady mam już bilety na meczyk Polska - Chiny Odpowiedz Link
irena815 Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 20:29 Witajcie,ja również jestem ze Ślaska i chętnie pisałabym się na taką imprezę,ale żebyśmy spotkali się wcześnie,bo ja bym musiała do domu wracać.Nie ma mowy o nocce poza domem.Tylko następną sobotę pracuję,to chyba nic z tego.Następnym razem,gdyby tak bliżej Katowic,to ja się piszę.Pozdrawiam Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 21:29 No wiec tak ,zrobilam wywiad wsrod moich starych dzieci ,i ich przyjacioL W Katowicach ,jest pab Longman ,podobno najbardziej sensowny ,Mozna tanczyc na dole ,mozna siedziec na gorze i plotkowac,W katowicach na Gliwickiej , blisko Placu wolnosci ,Ale nie wiem ,jaki termin ,Jutro juz jest czwartek ,nie wiem kto bylby napewno chetny ,pojechalabym moze zarezerowac ,Ale daje ku przemysleniu ,moze za krotki termin w ta sobote ,ale moze jednak w przyszla ,zeby bylo nas wiecej jakos tak malo osob sie odezwalo ,Ale jak bedziecie chcieli to w ta ,Tylko kto i kiedy ?? Odpowiedz Link
irena815 Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 22:18 To miejsce bardzo mi odpowiada.Ja się pisze na pewno.Termin do uzgodnienia z pozostałymi zostawiam.Pozdrawaim Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 23:01 Longman jak najbardziej.Jeśli w tą sobotę to ja jestem na 100 % Bożena zamawiaj stolik- najwyżej będziemy we dwie i tak się opłacaJeśli będzie nas więcej i będziemy mieli ochotę na większe szaleństwa zawsze możemy się przemieścić Hej z_mazur na Ciebie liczę też Umawiajmy się nooo plizzzz Widzę, że nie wszystkim nocne wyjście odpowiada, więc proponuję między 18 - 19 I halo dziewczyny i chłopaki przybywać do Katowic katarzynka, vanilia, kaja-p mala30latka,kochanek Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 23:05 Aha!jakby ktoś z daleka chciał dołączyć, to mam dwa wolne miejsca do spania.Przy czym jedno niestety ze mną Jeśli przyjedzie kaja-p to ilość miejsc noclegowych u mnie kurczy się do 1 . Odpowiedz Link
z_mazur Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 23:11 Jeśli się zdecydujecie na tą sobotę, to myślę, że dołączę, ale raczej odrobinę później. Jeśli za tydzień, to na ten moment trudno mi odpowiedzieć, ale myślę, że też dałbym radę. Odpowiedz Link
irena815 Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 23:12 Jeśli mogę,to chętnie się piszę.Sobota ok.Godzina może być nawet wcześniejsza,jeśli oczywiście odpowiada innym.W ostateczności może być 18.Ale jest następująca kwestia.Nigdy nie byłam na jakichkolwiek spotkaniach i nie wiem,jak ewentualnie spotkam się z Wami.Ale myślę,że to kwestia uzgodnienia.Pozdrawiam Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: Impreza na Slasku 02.07.08, 23:17 Podsumujmy Termin: sobota 5 lipiec godzina od 18. Miejsce: Longman Katowice Lista obecności: wmiedzyczasie bozenadwa z_mazur z opóźnieniem irena? ..... Bożenko- rezerwuj stolik Odpowiedz Link
a.b1 Re: Impreza na Slasku 03.07.08, 11:03 więc prosze jeszcze dopisac a.b1 +Futrzak, będziemy ok 20 jeśli ktoś z okolic Tychów, to możemy zabrać 2 wolne miejsca w autku będę jeszcze pisać do Kasiara74 Salsa,Mamba...dziewczyny a z Wami co? Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Impreza na Slasku 03.07.08, 11:24 No wiec Tak ,poniewaz wiekszosc jest za opcja aby sie spotkac 5 lipca ,wybieram sie ,aby zarezerwowac stoli ,Na razie ?? chetnych na spotkanie ,chetnych pewniacko jest osob w liczbie 6 sztuk , chyba ze cos pomylilam psia kosc ,totez , mysle zamowic stolik na 12 osob ,gdyby jeszcze ktos dojechal .Najwyzej cos wymyslimy na miejscu,Zaprazszamy ,przybywajcie ,wania jakis nocleg sie znajdzie napewno ,a jak nie to knajpa jest blisko dworca PKP . Bardzo chcialabym Cie poznac.szkoda .ze drugie zycie nie moze ,ale cos sie odwlecze to...itd. w krakowie jeszcze z Toba ma inmininy w lipcu czyba ania ?? nie wiem czy dobrze pamietam,i hej dziewczyny fajnie byloby was spotkac i poznac,,Pozdrawiam Bozena Odpowiedz Link
irena815 Re: Impreza na Slasku 03.07.08, 21:10 No to do zobaczenia w sobotę ,ale jak z godziną?czy 18.00?Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link
kaja-p Re: Impreza na Slasku 03.07.08, 21:32 no ja mam nadzieję, na nocleg u wmiedzyczasie jak wszystko będzie ok z moim dzickiem, to będę pozdrawiam Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Impreza na Slasku 03.07.08, 22:41 Potwierdzam ,stolik zarezerwowany ,miejsce ,pub LONGMAN Katowice ul Gliwicka 10 / blisko placu Wolnosci ,,godz . 18 ... Ciesze sie ze Was poznam .Dozobaczenia Bozena, acha teraz w sobote czyli 5 lipca. Odpowiedz Link