a.na 03.11.08, 08:20 dziś o 14 mam II sprawę rozwodową - proszę o pozytywne fluidy i trzymanie kciuków za ostateczne rozwiązanie.... opowiem jutro jak było Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allaas2 Re: II sprawa 03.11.08, 09:22 Ja miałam 2 i ostatecną sprawę /chyba ,że były będzie sie odwoływał bo wyszło z orzeczeniem jego wyłącznej winy/ w ubiegłym tygodniu.Też bardzo sie denerwowałam.Trzymam za Ciebie kciuki ,bedzie dobrze.Radze tylko zachować spokój i opanowanie.Powodzenia.Jutro bedzie lepszy dzień. Odpowiedz Link
markac28 Re: II sprawa 03.11.08, 09:53 trzymam kciuki, mam nadzieję, że uzyskasz to, czego chcesz Odpowiedz Link
a.na będzie III ;( 04.11.08, 08:03 niestety będzie III sprawa w grudniu przed samymi świętami - ex (marzenie) nie stawił się ale sąd uznał że 2 wezwania na sprawę to mało i teraz wysle trzecie i wiecie gdzie ... do mnie bo to w moim domu jest zameldowany więc to tu jest wg sądu pewne prawdopodobieństwo na jego odebranie ..... absurd jakiś - sama sprawa trwała 15 min ale była z 1.5 godz opóźnieniem - to tyle dzięki za kciuki odwdzięczę się na pewno Odpowiedz Link
plujeczka Re: będzie III ;( 04.11.08, 14:54 rozumowanie godne sądu a nuż sie jasnie Pan pojawi u Ciebie a tutaj niespodzianka awizo na sprawę wezwanko-Boze jaki ten sąd madry no, no a na serio szkoda ,ze się odwlekło zawsze to strata czasu, stres i zwalnianie sie z pracy niepotrzebne ale ...co się odwlecze to nie uciecze powodzenia. Odpowiedz Link