Dodaj do ulubionych

Początek...

25.08.11, 15:12
Witam

jestem mamą 21 miesięcznego Jaśka.synek ma niedoczynność tarczycy i samodzielnie nie chodzi.pięknie przemieszcza się za rączkę,przy meblach ale nie sam.od 3 miesięcy jeździmy na rehabilitację(pediatra stwierdził wiotkość mięśni) są widoczne postępy.przy rutynowym badaniu lekarka zleciła badanie ck.wyszło ponad 7 tysięcy.po następnym badaniu ponad 3 tysiące,,ALAT-347,ASAT-285.neurolożka postawiła diagnozę:podejrzenie dystrofii mięśniowej.Jaśko dostał skierowania do kardiologa,ortopedy,do poradni chorób mięśni.w tej ostatniej nie ma miejsc więc staramy się o prywatną wizytę u dr Kostery.
wiem,że jesteśmy na początku drogi ale nie wiem jakiej.boję się o naszego Synka.proszę podzielcie się doświadczeniem co nas czeka,jakie badania musimy zrobić?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • edyta426 Re: Początek... 25.08.11, 16:27
      Witam. Nasz synek był zdiagnozowany w 3-cim miesiącu życia,więc bliśmy w podobnej sytuacji. Mój numer gg 5179865 .
      Pozdrawiam.Edyta
      • cat4444 Re: Początek... 25.08.11, 20:58
        Trochę informacji o chorobie znajdziesz tu:
        www.parentproject.org.pl

Ja również polecam dr Kosterę, w tej chwili możecie wykonać ECHO serca, jeżeli chodzi o resztę badań to dr Kostera powie co i jak.

Do mnie oczywiście też możesz zawsze napisać, mój synek ma niecałe 5 lat. Mój mail to cat4444@wp.pl
        • cat4444 Re: Początek... 25.08.11, 20:59
          www.parentproject.org.pl/
      • karnao1977 Re: Początek... 26.08.11, 14:44
        Edytko,nie mam gg a może podasz mi swojego maila?
        Pozdrawiam
        • edyta426 Re: Początek... 26.08.11, 22:35
          edyta426@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka