rafi.raf 26.01.05, 00:44 prosze o wpisanie sie... tych, ktorzy tu zagladaja, a nie pisza i tych, ktorzy zagladaja i pisza. musimy wiedziec ilu nas jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oiwona1 Re: SPIS POWSZECHNY 10.04.10, 22:09 witam z tej strony Iwona, no bywam tu Odpowiedz Link Zgłoś
sharkpl1 Re: SPIS POWSZECHNY 28.01.05, 08:47 Witam, pora na mnie, jako numero 4. Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: SPIS POWSZECHNY balshoy 28.01.05, 22:30 Miałem taką samą myśl RAFI! jeszcze dodałbym krótko,wiek i nazwę miejscowości w której żyjemy... 33 lata, Gdynia ps. wolałbym być zapisany z "6" bo to moja ulubiona, szczęśliwa cyfra...jako lewy pomocnik na boisku muuusiałem mieć szósteczkę, bo wtedy gra w piłkę nożną wychodziła mi rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: SPIS POWSZECHNY balshoy 28.01.05, 22:34 no to powtorze siebie 26 lat Warszawa/Łomianki/Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: SPIS POWSZECHNY balshoy 29.01.05, 16:37 ok, powtórka danych krikra, 26 lat Dąbrowa Górnicza Odpowiedz Link Zgłoś
kocbor1 Re: SPIS POWSZECHNY 29.01.05, 19:48 kocbor 16lat tczew(koło gdańska.Jestem nowym fanem ale mam nadzieję że zostane przyjęty do tego wspaniałego grona Odpowiedz Link Zgłoś
diesel46 Re: SPIS POWSZECHNY 29.01.05, 21:22 > kocbor 16lat tczew(koło gdańska.Jestem nowym fanem ale mam nadzieję że > zostane przyjęty do tego wspaniałego grona Ja sie zawsze cieszę z mlodych fanów. Mam siostre w Twoim wieku więc wiem czego teraz to pokolenie słucha. Chociaż zauważyłem, że Flamboyant Jej sie bardzo spodobał. Pozdrawiam Andrzo Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: SPIS POWSZECHNY 29.01.05, 22:16 Hehe, więc chyba zacząłeś słuchać PSB w dość niefortunnym czasie, tzn. dlatego, że ostatnio głównie chłopaki się obijają ;0 - tym większe gratulacje Ale rzeczywiście, fajnie, że do fanów PSB dołączają się młodsi - witaj więc Kocbor Odpowiedz Link Zgłoś
diesel46 Re: SPIS POWSZECHNY 29.01.05, 21:28 Andrzo 25 latek Wielkopolska/Lubuskie Odpowiedz Link Zgłoś
sharkpl1 Re: SPIS POWSZECHNY 30.01.05, 10:58 no to jeszcze raz... sharkpl1, 26 lat, Olsztyn, Warmińsko-Mazurskie Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: SPIS POWSZECHNY 01.02.05, 22:15 z ilości wpisów to jest nas trochę))) Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: SPIS POWSZECHNY 03.02.05, 15:04 jestem tu nowy, dopiero zalozylem konto, bo dopiero teraz znalazlem to miejsce pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: SPIS POWSZECHNY 18.02.05, 20:01 Doliczyłem się w tym spisie jedenastu osób... Czy ktoś jeszcze chciałby być zaliczonym do grona fanów? Odpowiedz Link Zgłoś
krikra fanów PSB: szt. 11 18.02.05, 21:44 11 osób... no nieźle. Chyba jednak nie jesteśmy najliczniejszą europejską grupą fanów PSB, nie mówiąc już o reszcie świata, jak myślicie? haha )) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafankapetshopboys Re: fanów PSB: szt. 11 19.02.05, 13:25 asia wrocław, lat 13 nie 11 tylko 12, ponieważ ja też uwielbiam P.S.B.( walczę z miłością do Neila). jakby się wam nudziło, to piszcie: asiadudas@wp.pl bo u mnie to nie ma za dużo ludzi, którzy lubią p.s.b.(moja mama tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual SPIS POWSZECHNY - więc pisze 17.04.05, 19:09 Paweł 13 lat - Dąbrowa Górnicza. Interesuje się Pet Shop Boys od 2002 roku. Tak samo jak w przypadku WielkiejfankiPSB nie ma u mnie w szkole ani w okolicy osoby do lat 15 która lubi PSB. Lubie najbardziej albumy z lat 90 i piosenki Se a Vida, Go west, Can You Forgive Her, So hard i inne, Chętnie poznam WFPSB bo myśle ze to ciekawe ze 2 tak młode osoby lubią taki... troszke starszy zespół Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: SPIS POWSZECHNY - więc pisze 17.04.05, 20:13 verybilingual napisał: > Paweł 13 lat - Dąbrowa Górnicza. Interesuje się Pet Shop Boys od 2002 roku. Witaj, Pawle. To faktycznie ciekawe, że zainteresowałes się PSB akurat w takim dośc "jałowym" roku 2002... może wpiszesz się w wątku "jak to się stało"? --> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24244&w=19445040 Odpowiedz Link Zgłoś
anthares_psb Re: SPIS POWSZECHNY 19.02.05, 13:36 Ja też się dołączam do spisu powszechnego . Inni pewnie się kamuflują . Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: SPIS POWSZECHNY 19.02.05, 17:50 anthares_psb napisał: > Inni pewnie się kamuflują . To może już czas na "coming out"? Hej, reszta, ujawnijcie się )) Odpowiedz Link Zgłoś
kentalie Re: SPIS POWSZECHNY 30.04.06, 07:50 Jeszcze mnie tu brakowało - Kasia, 3o lat, Wrocław (kiedyś Jelenia Góra), fanka od 1987 Odpowiedz Link Zgłoś
rosesinbloom Re: SPIS POWSZECHNY 19.02.05, 18:04 Wychodzę z cienia: mówcie mi Rojza. Jestem z Trójmiasta, co widać, słychać i czuć. Nie należę może do tych największych fanów PSB - nie posiadam singli i DVD! ale bardzo lubię ich muzykę. Chyba ostatnio, "na starość", nawet odkrywam ją na nowo, czytam teksty... Pozdrawiam Asię z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sz_t Re: SPIS POWSZECHNY 03.03.05, 20:28 Jako kolejna osoba - wpisuję się do Spisu Powszechnego: Mam na imię Marta, pochodzę z Tychów i mam już prawie 27 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: SPIS POWSZECHNY 03.03.05, 22:05 Witamy kolejną fankę PSB )). To cieszy, że kolejne osoby się pokazują, dobźe dobźe i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: SPIS POWSZECHNY 04.03.05, 16:47 Witaj... sporo nas łączy, jak widzę - wiek, imię, nawet rejony zamieszkiwania podobne ) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sz_t Re: SPIS POWSZECHNY 04.03.05, 17:47 krikra napisała: > Witaj... sporo nas łączy, jak widzę - wiek, imię, nawet rejony zamieszkiwania > podobne ) No tak, na to wyglada że sporo nas łączy... ale najbardziej to chyba PSB)) Odpowiedz Link Zgłoś
jack.psb Re: SPIS POWSZECHNY 04.03.05, 10:33 ...halo, jeszcze ja jestem )... Jacek 32 lata, Łęczyca, woj. Łódzkie Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: SPIS POWSZECHNY 09.03.05, 14:34 Jeśli dobrze liczę, jesteś 17 osobą (całkiem nieźle..) Witamy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.68 Re: SPIS POWSZECHNY 27.10.05, 10:26 Zaglądam od początku, choć nie piszę. Pozdrawiam z Lublina wszystkich tu obecnych. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
acidpet Re: SPIS POWSZECHNY 23.12.05, 07:12 hej! znowu slucham PSB po ponad 10 letnie przerwie. Odkrywam na nowo to co wy znacie pewnie na pamiec. Mozecie mi troche zazdroscic bo dla mnie wszystkie plyty po Very sa nowe. Zagladam tu od wrzesnia teraz zaczalem tez robic wpisy. Dzieki ze jestescie bo dzieki temu moge uzupelnic wiadomosci. Pozdrowionko i tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
acidpet Re: SPIS POWSZECHNY 23.12.05, 09:38 jeszcze raz ja sorki nie podalem swoich danych Peter 33, Plock i Kutno Ps. przeczytalem wszystkie wpisy i jestem w szoku ze PSB sluchaja i sie do tego przyznaja nastoletni fani. Teraz troche zaluje ze nie mam potomka w wieku powiedzmy 12 lat i bysmy razem katowali pozostalych czlonkow rodziny muzyka PSB, to dopiero bylby odjazd. A poza tym zwroccie uwage to jest dopiero wielkosc zespolu ktora laczy dwa a moze i trzy (troche sie zagalopowalem chyba) pokolenia. I to niby muzyka pop jest wtorna i jednorazowa, kto to powiedzial? i co lyso mu teraz! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
puchala40 Re: SPIS POWSZECHNY 02.01.06, 15:47 hej, Artur, 31 lat, warszawa. Słucham PSB od początku ( Please ) aż do Nitelife. Miałem wszystkie płyty ale piosenka Home&dry i zmiana stylu spowodowała, ze przestałem kupować ich NOWE płyty. Ale za to w święta przesłuchałem od nowa wszystkie stare rzeczy na nowo odkrywając. Aktualnie kocham METAMORPHOSIS z Bilingual. Wspaniały tekst, aranżacja i muzyka !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: SPIS POWSZECHNY 18.01.06, 17:09 Ania 23, lubelskie (zakamarki tegoż województwa) Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: SPIS POWSZECHNY 18.01.06, 17:18 O! kolejny fan z bardzo mi bliskiego miasta jakim jest niewątpliwie Będzin w którym mieszkałem przez ponad 11 lat. Niewiedziałem że w Będzinie ktoś sucha PSB. grono fanów z górnego Śląska powiększa się Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: SPIS POWSZECHNY 18.01.06, 19:53 sorry , ale czepiam się ...Będzin to ZAGŁĘBIE... znam też z tych rejonów Lidkę z Sosnowca, który wpisywała się już kilka razy w księdze gości na naszej stronie; Ale faktycznie na Śląsku i w okolicach, jak widać fanów jest najwięcej... Odpowiedz Link Zgłoś
kocbor1 Re: SPIS POWSZECHNY 18.01.06, 21:51 Bo poprostu to najwieksze skupisko ludzi i łatwiej jest tam spotkać fana PSB niz np. w okolicach suwałk......Chociaż dziwi mnie troche że w trójmieście i okolicach jestesmy tylko ja i balshoy... Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: SPIS POWSZECHNY 19.01.06, 12:04 tak, tam jest największe skupisko... a nasze rejony...no cóż, znam w Gdyni choćby dwie osoby , które kiedyś były bardzo za psb, ale im to przeszło... no, ale jest też moja żona, która bywała ze mną na zlotach, czy kumpel jeszcze z podstawówki Tomek ... ( pozdrawiam Tomi, gdybyś to czytał ,który był z nami choćby w Gliwicach na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny85 Re: SPIS POWSZECHNY 25.01.06, 18:27 Witam wszystkich mam 20 lat.Studiuję prawo,mieszkam w Kielcach, o ile nie jestem na uczelni w Lublinie.Chyba tyle o mnie wystarczy.Pet shop boys słucham w sumie od 15 lat,choć z przerwami.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
dafio1 Re: SPIS POWSZECHNY 03.02.06, 13:12 Witam wszystkich fanów PSB.Niedawno dowiedziałem się o tym forum, więc dopiero teraz się odzywam. PSB słucham od 1986 roku i jest to dla mnie zdecydowany nr 1 w muzyce! Mam 34 wiosny, na imię Darek i mieszkam w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb Re: SPIS POWSZECHNY 18.03.06, 12:26 Piotr (Ruski) rocznik 74 Skierniewice. Pojawiam sie i znikam, albowiem dostępu stałego do netu nie mam. Szczęsć Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_insanity Re: SPIS POWSZECHNY 22.04.06, 15:54 lepiej pozno niz wcale, tez sie dopisuje, Eliza z Tomaszowa Maz, lat 28, wielka fanka od niepamietnych czasow.... Odpowiedz Link Zgłoś
lj0404 Re: SPIS POWSZECHNY 02.05.06, 10:13 rafi.raf napisał: > prosze o wpisanie sie... tych, ktorzy tu zagladaja, a nie pisza i tych, ktorzy > zagladaja i pisza. > > musimy wiedziec ilu nas jest! > > > Ja tez tu zaglądam i pozdrawiam wszystkich Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
polaa33 Re: SPIS POWSZECHNY 21.05.06, 18:49 Basia, lat 33, Bielsko-Biała. Forum czytuję od dawna a Pet Shop Boys sucham prawie od 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś