Dodaj do ulubionych

can u forgive her? - swing version

05.02.05, 19:43
to jest najlepsza piosenka PSB! (a raczej najlepsza wersja)

co za klimat!!!! tylko papierosek i drink... mozna sie rozmarzyc smile))
jakie macie zdanie na temat nagrywania nowych wersji piosenek? nie chodzi o remixy tylko o nowe wersje.

cos takiego zrobil zespol SPARKS, album nazywal sie plagiarism - najlepszy w ich historii.

hmmm?
Obserwuj wątek
    • michal_psb Re: can u forgive her? - swing version 05.02.05, 19:48
      Owszem, owszem ciekawa i nastrojowa wersja "Can you forgive her"?? A co powiesz
      Rafale na "Overture to performance", poswingować można a pomarzyć swoją drogą
      też możnawink)
      • rafi.raf Re: can u forgive her? - swing version 05.02.05, 19:53
        zgadzam sie smile)) - widze, ze performance zyje drugim zyciem razem ze swoje reedycja smile))
        • krikra Re: can u forgive her? - swing version 05.02.05, 22:23
          Bo nic nie zasługuje bardziej na "drugie życie", niż PERFORMANCE... wink)
    • eliks Re: can u forgive her? - swing version / It's aSin 07.02.05, 09:44
      ja ujme to tak - pierwowzow CYFH? to czolowka moich ulubionych piosenek PSB, i
      nawet doskonale remixy rollo to tylko dodatek. wersja swingowa, no coz...,
      przypomina cos w rodzaju auto-coverusmile, zapewne w celach zartobliwych. milo
      jest uslyszec 'przerobki', widac ze ktos umie bawic sie muzyka, ale jakos w
      postaci dania glownego tego nie widze.
      pytanie: czy ktos ma jakakolwiek wiedze na temat nowej wersji It's a Sin, ktora
      ponoc byla prezentowana na koncertach w zeszlym roku, m.in. w Budapeszcie?
      • krikra Re: can u forgive her? - swing version / It's aSi 07.02.05, 13:15
        eliks napisał:

> pytanie: czy ktos ma jakakolwiek wiedze na temat nowej wersji It's a Sin, ktora
        > ponoc byla prezentowana na koncertach w zeszlym roku, m.in. w Budapeszcie?
        Ja nic nie wiem, ale też chętnie bym sie coś dowiedziała na ten temat, bo IT'S A
        SIN to jedna z moich ulubionych piosenek... poza tym moim zdaniem nieźle nadaje
        się do różnorakich przeróbek i remixów...
        Jak ktoś coś wie, to niech śmiało podzieli się z nami wiedzą na ten temat smile
        • balshoy It's a Sin sziget festival 07.02.05, 14:36
          była na czeskiej stronie technology do dorwania, być może jeszcze tam jest (tu
          znowu jest sytuacja,że posiadam ten kawałek, ale problemy z przesyłanie mmp3..:-
          ( - w ogóle jest taka electro i ma jak mnie ucho nie myli bardzo podobne
          efekty, jak w LIES
          • eliks Re: It's a Sin sziget festival 07.02.05, 14:43
            balshoy napisał:

> była na czeskiej stronie technology do dorwania, być może jeszcze tam jest

a gdzie owa strone mozna znalezc?
            • balshoy Re: It's a Sin sziget festival 07.02.05, 21:36
              www.psb-technology.net a jakby co,to szukać przez główną stronę psb..tam też
              znajduje się link; ale,jak sprawdziłem, nie ma już tam tej wersji IT'S A SIN sad
              ... porzucamy jeszcze paroma tytułami to może się czymś wymienimy? raczej bez
              problemu powiniem przygotować jakąś płytkę audio, byle tylko komp całkiem nie
              zastrajkował...
              • balshoy nowe wersje piosenek 07.02.05, 22:23
                oprócz it's a sin psb jakiś czas temy przytgotowali nową west end girls -
                dostałem to od Neili, chłopaki prezentowli ją w jakimś programie, ma trochę ze
                starej wersji a jednocześnie brzmi nowocześnie -najbardziej podoba mi się w
                niej taki stały motyw, jakby basik, bo praktycznie na tym jest zbudowana;
                z innych "nowych-starych" klasyką już jest paninaro , ale ipewnym zaskoczeniem
                było in the night'95...a wspominane it's a sin chciałbym usłyszeć w formie
                studyjnej , takiej bardziej czystej wersji, żeby móc docenić jak najwięcej jej
                walorów.
                • eliks Re: nowe wersje piosenek (Balshoy) 08.02.05, 09:26
                  znam ta wersje WEG - bardzo efektowna. mam zreszta gdzies ten fragment
                  programu, podczas ktorego wykonuja ja.
                  ta nowa wersja bazuje na pomysle remixu WEG Dj Hella z dodatkow do Flamboyant,
                  czyli polaczenia starych WEG (1984) z wlasciwymi, plus troche magicznego touchu
                  bardziej nam wspolczesnego.

Balshoy - co do wymiany plytek pomysl jest dobry, choc mysle ze emailem bedzie
                  skuteczniejszy. wlasnie przynioslem ze soba ta wersje Before o ktorej pisalem
                  wczesniej, i sprobuje nadac ja do Ciebie tak za jakis czas (jestem w pracy,
                  hehesmile.
                • krikra Re: nowe wersje piosenek 08.02.05, 12:57
                  In the night'95? nowe wersje It's a sin i WEG? Chłopaki, podzielcie się ze mną
                  tymi cudami na maila, pleeease.... smile))
                  • eliks Re: nowe wersje piosenek 08.02.05, 14:24
                    ITN95 znajdziejsz na singlu "Before" i Further Listening do Bilingual

filmiku z nowym WEG nie uda mi sie wyslac, bo to ponad 40 MB
                    poszukam jeszcze w mp3, ale marne szanse

natomiast o nowy Sin trzeba prosic Balshoya

krikra napisała:

> In the night'95? nowe wersje It's a sin i WEG? Chłopaki, podzielcie się ze mną
                    > tymi cudami na maila, pleeease.... smile))
                  • eliks Re: nowe wersje piosenek 09.02.05, 11:52
                    krikra napisała:

> In the night'95? nowe wersje It's a sin i WEG? Chłopaki, podzielcie się ze mną
                    > tymi cudami na maila, pleeease.... smile))

jesli chcesz zobaczyc jak graja nowe WEG, to podaj emaila, moge wyslac, okazuje
                    sie ze tylko 7MB
                    • krikra Re: nowe wersje piosenek 09.02.05, 23:27
                      krikra@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka