25.10.06, 10:53
Ma już ktoś?
Ja zamówiłem w Merlinie, ale dzis dostałem wiadomość, że termin realizacji
wydłuzy się o tydzień ;/
Czyżby znowu poślizg w dostawie do Polski?

--
Andrzo
Obserwuj wątek
    • michal.kowalewski Re: Concrete 25.10.06, 12:24
      diesel46 napisał:

> Ma już ktoś?
      > Ja zamówiłem w Merlinie, ale dzis dostałem wiadomość, że termin realizacji
      > wydłuzy się o tydzień ;/

Empik twierdzi, że ma na składzie. Dziś idę (próbować) kupić.
      • verybilingual Re: Concrete 25.10.06, 15:50
        74 zł surprised Nie lepiej poczekać aż na allegro będzie za kilka dni po około 50-
        55zł? a potem jeszcze taniej?..na empiku nie lepiej uncertain
        • michal.kowalewski Re: Concrete 25.10.06, 19:10
          Nie, nie lepiej. Bo wolniej smile
          A w Empiku jednym nie wypakowali jeszcze z dostawy (więc jutro drugie podejście).
          A w drugim pani powiedziała, że "chwilowo" nie ma. Obraziła się na uwagę, że
          premiera była dwa dni temu, więc trudno mówić o chwilowości, skoro jeszcze w
          ogóle nie dotarło.
          • verybilingual Re: Concrete 25.10.06, 19:54
            Postanowiłem że poczekam jakieś 2 tygodnie, jeśli do tej pory na allegro nie
            będzie concrete biore za 74 (a może troche stanieje)W sumie to 1 CD koncert smile
            Dla zainteresowanych na allegro jest Numb - aukcja CD+ DVD oraz samo CD.
            1 aukcja już ma wartość ponad 50zł, skończy się na 100 uncertain a to dlatego że
            zdesperowani ludzie nie mają gdzie kupić singla wartego o połowe mniej uncertain -
            czemu nie wydają u nas singli, to jest chore uncertain a potem narzeka policja że
            ściagamy piosenki z internetu...
            • michal.kowalewski Re: Concrete 25.10.06, 20:17
              verybilingual napisał:

> 1 aukcja już ma wartość ponad 50zł, skończy się na 100 uncertain a to dlatego że
              > zdesperowani ludzie nie mają gdzie kupić singla wartego o połowe mniej uncertain

??? A sklepy internetowe???
              • verybilingual Re: Concrete 25.10.06, 21:59
                Podaj mi Michale sklep polski gdzie jest Numb w wersji CD i DVD to będe twoim
                dłużnikiem big_grin
                Ja znalazłem tylko jeden (przed chwilą) - sklep.smstep.pl/index.php?
                menu=wyniki
                Ale jakieś dziwne to bo co oznacza: Prawdopodobieństwo dostawy 85% surprised tzn że co
                15 osoba załóżmy z grymasu sklepu nie dostaje płytki surprised
                Wszystko pozatym jest ok, łącza cena 58zł a na allegro te single dwa są już
                za ....180 surprisedsurprisedsurprised - w głowie się kręci.
                • michal.kowalewski Re: Concrete 25.10.06, 22:51
                  A dlaczego musi byc polski?
                  • verybilingual Re: Concrete 26.10.06, 07:19
                    Bo nie mam pojęcia jak się brać za kupowanie z amazonu czy gdziekolwiek
                    indziej, niedość że płyta długo idzie to jeszcze, przyjdzie popękana, a koszty
                    transportu pewnie wyższe dwukrotnie niż sam CD Singiel.

Gdyby tak łatwo i przyjemnie się tam kupowało to chyba Numb na allegro nie
                    osiągnąłbym 180zł>?
                    • michal.kowalewski Re: Concrete 26.10.06, 08:15
                      verybilingual napisał:

> Bo nie mam pojęcia jak się brać za kupowanie z amazonu czy gdziekolwiek
                      > indziej,

To nietrudne, naprawdę.

> niedość że płyta długo idzie

Przeciętnie trzy dni z brytyjskiego (oczywiście jeśli towar jest na składzie)

> to jeszcze, przyjdzie popękana,

Zdarzyło mi się dwa razy na kilkadziesiąt zakupów.

> a koszty
                      > transportu pewnie wyższe dwukrotnie niż sam CD Singiel.

Połowę niższe. A przy zamawianiu kilku płyt rozkłada się rozsądnie.

> Gdyby tak łatwo i przyjemnie się tam kupowało to chyba Numb na allegro nie
                      > osiągnąłbym 180zł>?

Jak ktoś jest skłonny zapłacić 300zł to i tak cena nie byłaby dziwna. Po co
                      sprzedawać taniej, jak ktoś kupi za więcej?
                • diesel46 Re: Concrete 26.10.06, 22:04
                  verybilingual napisał:

> Podaj mi Michale sklep polski gdzie jest Numb w wersji CD i DVD to będe twoim
                  > dłużnikiem big_grin

www.fan.pl - jest prawie wszystko psb...
                  A z moim Concrete gdzieś kurier zabłądził bo z Merlina juz wczoraj wyszło.

--
                  Andrzo
            • michal.kowalewski Re: Concrete 26.10.06, 08:23
              verybilingual napisał:

> Dla zainteresowanych na allegro jest Numb - aukcja CD+ DVD

A! Jeszcze jedno:
              masz pewność, że wydali DVD? A nie CD-Enhanced z teledyskiem?
              Mnie się wydaje, że jednak CD-E.
              • verybilingual Re: Concrete 26.10.06, 22:14
                Tak, CD-Enhanced, masz rację, po prostu szybko pisząć wpisałem DVD, skojarzenie
                po prostu z tym że jest klip.

Ja chętnie bym kupował na Amozonie, gdybym wiedział jak tam płacić i w ogóle
                był zorientowany w tej stronie, nie umiem tak angielskiego by po kilku minutach
                już zamawiać album uncertain Ale jak spojrzałem na Yesterday When I Was Mad za 2funty
                ahhh smile
                Możesz podsunąć mi Michale kilka wskazówek jak zamówić płytę na Amazon, mam już
                konto, nawet udało mi się jakoś dodać do koszyka Numb big_grin, ale chodzi mi o
                płatność, wysyłke, podanie danych...
    • verybilingual Re: Propo Fan.pl 26.10.06, 22:29
      Fan jest ok sklep i kupowałbym tam chętnie gdybym był pewien że płyta dojdzie w
      miare szybko, a teraz patrze np. na IWS (CD) i zniechęca mnie wiadomość że ta
      płyta maxymalnie ma dojść w 105 dni surprised To jakieś żarty, CD mam, ale to
      przykład, ja chce DVD - i tu wersja z max 60 dni też nie jest zachęcająca uncertain
    • verybilingual Re: Concrete 27.10.06, 17:03
      Concrete juz u mnie smile Dziś po szkole wybrałem się do M1, gdzie jest Empik i
      Media Markt. W Empiku nie było uncertain W MM zostało już tylko kilka sztuk, ale
      zdążyłem...
      Wkładka jak zawsze kiepska, płytka...nie słuchałem musze jeszcze obejść kilka
      miejsc w internecie smile
    • michal.kowalewski Re: Concrete 02.02.07, 00:15
      Czy są jakieś zapisy wideo z koncertu w Mermaid Theatre?
      Chodzi mi konkretnie o "Integral".
      Czy tam gra żywa orkiestra?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka