diesel46 25.10.06, 10:53 Ma już ktoś? Ja zamówiłem w Merlinie, ale dzis dostałem wiadomość, że termin realizacji wydłuzy się o tydzień ;/ Czyżby znowu poślizg w dostawie do Polski? -- Andrzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.kowalewski Re: Concrete 25.10.06, 12:24 diesel46 napisał: > Ma już ktoś? > Ja zamówiłem w Merlinie, ale dzis dostałem wiadomość, że termin realizacji > wydłuzy się o tydzień ;/ Empik twierdzi, że ma na składzie. Dziś idę (próbować) kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Concrete 25.10.06, 15:50 74 zł Nie lepiej poczekać aż na allegro będzie za kilka dni po około 50- 55zł? a potem jeszcze taniej?..na empiku nie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Concrete 25.10.06, 19:10 Nie, nie lepiej. Bo wolniej A w Empiku jednym nie wypakowali jeszcze z dostawy (więc jutro drugie podejście). A w drugim pani powiedziała, że "chwilowo" nie ma. Obraziła się na uwagę, że premiera była dwa dni temu, więc trudno mówić o chwilowości, skoro jeszcze w ogóle nie dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Concrete 25.10.06, 19:54 Postanowiłem że poczekam jakieś 2 tygodnie, jeśli do tej pory na allegro nie będzie concrete biore za 74 (a może troche stanieje)W sumie to 1 CD koncert Dla zainteresowanych na allegro jest Numb - aukcja CD+ DVD oraz samo CD. 1 aukcja już ma wartość ponad 50zł, skończy się na 100 a to dlatego że zdesperowani ludzie nie mają gdzie kupić singla wartego o połowe mniej - czemu nie wydają u nas singli, to jest chore a potem narzeka policja że ściagamy piosenki z internetu... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Concrete 25.10.06, 20:17 verybilingual napisał: > 1 aukcja już ma wartość ponad 50zł, skończy się na 100 a to dlatego że > zdesperowani ludzie nie mają gdzie kupić singla wartego o połowe mniej ??? A sklepy internetowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Concrete 25.10.06, 21:59 Podaj mi Michale sklep polski gdzie jest Numb w wersji CD i DVD to będe twoim dłużnikiem Ja znalazłem tylko jeden (przed chwilą) - sklep.smstep.pl/index.php? menu=wyniki Ale jakieś dziwne to bo co oznacza: Prawdopodobieństwo dostawy 85% tzn że co 15 osoba załóżmy z grymasu sklepu nie dostaje płytki Wszystko pozatym jest ok, łącza cena 58zł a na allegro te single dwa są już za ....180 - w głowie się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Concrete 26.10.06, 07:19 Bo nie mam pojęcia jak się brać za kupowanie z amazonu czy gdziekolwiek indziej, niedość że płyta długo idzie to jeszcze, przyjdzie popękana, a koszty transportu pewnie wyższe dwukrotnie niż sam CD Singiel. Gdyby tak łatwo i przyjemnie się tam kupowało to chyba Numb na allegro nie osiągnąłbym 180zł>? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Concrete 26.10.06, 08:15 verybilingual napisał: > Bo nie mam pojęcia jak się brać za kupowanie z amazonu czy gdziekolwiek > indziej, To nietrudne, naprawdę. > niedość że płyta długo idzie Przeciętnie trzy dni z brytyjskiego (oczywiście jeśli towar jest na składzie) > to jeszcze, przyjdzie popękana, Zdarzyło mi się dwa razy na kilkadziesiąt zakupów. > a koszty > transportu pewnie wyższe dwukrotnie niż sam CD Singiel. Połowę niższe. A przy zamawianiu kilku płyt rozkłada się rozsądnie. > Gdyby tak łatwo i przyjemnie się tam kupowało to chyba Numb na allegro nie > osiągnąłbym 180zł>? Jak ktoś jest skłonny zapłacić 300zł to i tak cena nie byłaby dziwna. Po co sprzedawać taniej, jak ktoś kupi za więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
diesel46 Re: Concrete 26.10.06, 22:04 verybilingual napisał: > Podaj mi Michale sklep polski gdzie jest Numb w wersji CD i DVD to będe twoim > dłużnikiem www.fan.pl - jest prawie wszystko psb... A z moim Concrete gdzieś kurier zabłądził bo z Merlina juz wczoraj wyszło. -- Andrzo Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Concrete 26.10.06, 08:23 verybilingual napisał: > Dla zainteresowanych na allegro jest Numb - aukcja CD+ DVD A! Jeszcze jedno: masz pewność, że wydali DVD? A nie CD-Enhanced z teledyskiem? Mnie się wydaje, że jednak CD-E. Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Concrete 26.10.06, 22:14 Tak, CD-Enhanced, masz rację, po prostu szybko pisząć wpisałem DVD, skojarzenie po prostu z tym że jest klip. Ja chętnie bym kupował na Amozonie, gdybym wiedział jak tam płacić i w ogóle był zorientowany w tej stronie, nie umiem tak angielskiego by po kilku minutach już zamawiać album Ale jak spojrzałem na Yesterday When I Was Mad za 2funty ahhh Możesz podsunąć mi Michale kilka wskazówek jak zamówić płytę na Amazon, mam już konto, nawet udało mi się jakoś dodać do koszyka Numb , ale chodzi mi o płatność, wysyłke, podanie danych... Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Propo Fan.pl 26.10.06, 22:29 Fan jest ok sklep i kupowałbym tam chętnie gdybym był pewien że płyta dojdzie w miare szybko, a teraz patrze np. na IWS (CD) i zniechęca mnie wiadomość że ta płyta maxymalnie ma dojść w 105 dni To jakieś żarty, CD mam, ale to przykład, ja chce DVD - i tu wersja z max 60 dni też nie jest zachęcająca Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Concrete 27.10.06, 17:03 Concrete juz u mnie Dziś po szkole wybrałem się do M1, gdzie jest Empik i Media Markt. W Empiku nie było W MM zostało już tylko kilka sztuk, ale zdążyłem... Wkładka jak zawsze kiepska, płytka...nie słuchałem musze jeszcze obejść kilka miejsc w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Concrete 02.02.07, 00:15 Czy są jakieś zapisy wideo z koncertu w Mermaid Theatre? Chodzi mi konkretnie o "Integral". Czy tam gra żywa orkiestra? Odpowiedz Link Zgłoś