awe38 05.10.04, 21:04 mam prosbe-chce umiescic jeszcze wiecej zdjec z wakacji-czy sa jakies limity na blogu ? -udalo mi sie tylko 3 fotki a chce jeszcze 4.Pozdr.A. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastka72 Re: do WW 05.10.04, 21:12 Awe twoje zdjecia maja po 328,365 i 200 kb i to jak na jeden plik to chyba wszystko co mozesz zaladowac .ale ja spec nie jestem .chcac zaladowac nowe zdjecia rowniez musialam usunac stare . nastka Odpowiedz Link
awe38 Re: do WW 05.10.04, 21:20 nastka72 napisała: > Awe twoje zdjecia maja po 328,365 i 200 kb i to jak na jeden plik to chyba > wszystko co mozesz zaladowac .ale ja spec nie jestem .chcac zaladowac nowe > zdjecia rowniez musialam usunac stare . > > nastka Nastka ale tam jest jeszcze kupe miejsca -mozna do 5 ladowac-a ja tak chcialam jeszcze troche slonecznych zdjec przeslac bo tutaj taka wkurzajaca pogoda. Twoje zdjecia sa piekne a zwlaszcza to zimowe na Maz.i Tatry.A. Odpowiedz Link
nastka72 Re: do WW 05.10.04, 21:23 Awe ja wiem ze tam jest do 5 ale chyba na caly blog a nie na pojedyncze pliki . no tak wnioskuje z tego jaka utrzymywalam informacje jak chcialam zaladowac nowe zdjecia . wyedytuj te ,bo sliczne a jutro nastepne :) pozdrowiska, Nastka Odpowiedz Link
awe38 Re: do WW 05.10.04, 21:25 nastka72 napisała: > Awe ja wiem ze tam jest do 5 ale chyba na caly blog a nie na pojedyncze pliki . > > no tak wnioskuje z tego jaka utrzymywalam informacje jak chcialam zaladowac > nowe zdjecia . > nastka a ja taka madra to nie jestem-co mam jeszcze zrobic??? > wyedytuj te ,bo sliczne a jutro nastepne :) > > pozdrowiska, > Nastka Odpowiedz Link
awe38 Re: do WW 05.10.04, 21:28 awe38 napisała: > nastka72 napisała: > > > Awe ja wiem ze tam jest do 5 ale chyba na caly blog a nie na pojedyncze > pliki . > > > > no tak wnioskuje z tego jaka utrzymywalam informacje jak chcialam zaladow > ac > > nowe zdjecia . > > nastka a ja taka madra to nie jestem-co mam jeszcze zrobic??? > > wyedytuj te ,bo sliczne a jutro nastepne :) > > > > pozdrowiska, > > Nastka cholera wszystko mi sie mieszza "w mieszalnie"-jeszcze raz -czy musze jeszcze cos zrobic czy to jest wszystko-reszte nalezy do WW ??? Odpowiedz Link
nastka72 Re: do WW 05.10.04, 21:32 awe :)) mozesz zdjecia wyedytowac sama ,moze to zrobic widmo. aby zrobic to samemu klikasz "edycja" potem "nowy wpis" i dzialasz :) nastka Odpowiedz Link
nastka72 Re: do WW 05.10.04, 21:45 awe a moze po prostu Ci te zdjecia wyedytowac co ? nastka Odpowiedz Link
payuta Re: do WW 05.10.04, 22:46 Jessssu ,po tych zdjeciach mam ochote na gory ,chociaz na lek wysokosci cierpie okrutnie P.P. Odpowiedz Link
awe38 Re: do WW 05.10.04, 22:51 nastka72 napisała: > awe a moze po prostu Ci te zdjecia wyedytowac co ? > > nastka nastka jak nie spisz jeszcze to dzialaj a jak nie dzis to jutro, ja po tych imprezach holenderskich jestem taka przyglupawa ze musze dojsc do siebie troszke.Pozdrowka. A mam jeszcze dla was z10 fotek +incl.ja i moje dziecko. Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: do awe 05.10.04, 23:36 To mi sie podoba,zajety bylem praca na kompie , wiec nie mialem czasu tu zagladac , to mi sie podoba , ze sobie pomagacie.Duze zdjecia sa ladniejsze to na pewno ale na cale zasoby mamy 5MB , ale powinno to zupelnie nam wystarczyc o ile bedziemy od dolu usuwac, usune zaraz lotnikow,bedzie wiecej miejsca.Pozdr.WW Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: do awe 06.10.04, 21:07 Za co , a Nastka fajne zdjecia zamieszczajcie jak najwiecej , bedziemy od dolu usuwac jak bedziemy sie zblizac do 5 MB.Pozdr.Widmo Odpowiedz Link
payuta Re: do awe 08.10.04, 10:07 Widmus cos napapralam na blogu ,wezmiesz i zrobisz dobrze?????P.P. Odpowiedz Link
nastka72 Re: do awe 08.10.04, 14:20 awe daj znac jak bedziesz chciala usunac te zdjecia i wstawic nowe. pozdro, nastka Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: do awe 08.10.04, 21:39 Jak wprowadzisz w zasoby to co najwyzej moge wyedytowac.Jutro jak bede mial troche wiecej czasu postaram sie przywrocic Twoje zdjecia.Jak te corki maja na imie? pamietaj jezeli cos wycofujesz /kasujesz z zasobow to tez znika z blogu.Hellas pindakaas.Pozdr.WW Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: do awe 09.10.04, 01:29 Przywrocilem wszystko, tak przynajmniej mi sie wydaje.Pozdr.Widmo Odpowiedz Link
nastka72 Re: do awe 09.10.04, 09:58 Widmo usun prosze czarno-biale Ady :) wstawiam cos aktualniejszego:) Nastka Odpowiedz Link