mysza_33 21.02.07, 08:57 Napisałam parę szczegółów odnośnie mojego miejsca bytowania tutaj :-) No i czekam na odpowiedź... Papatki Mysza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniatko2 Re: Aniatko2 - odbierz gazetowego maila :-) 21.02.07, 09:25 odpowiedz juz poszla:) do milego pogadania:) ania Odpowiedz Link
mysza_33 Re: Aniatko2 - odbierz gazetowego maila :-) 21.02.07, 09:34 Wpadaj, tylko położę młodego spać, prysznic i czekam. Tak od 12.00 o każdej porze. Pukaj do drzwi, Irek na pewno się nie wystraszy ;-) Nas słyszałaś :-) Mysza Odpowiedz Link
aniatko2 Re: Aniatko2 - odbierz gazetowego maila :-) 21.02.07, 09:40 ok - bede jakos ok 12:):):) buziaki Odpowiedz Link
mad_die Re: Aniatko2 - odbierz gazetowego maila :-) 21.02.07, 10:39 Widzę, że najciemniej pod latarnią ;) Fajnie, że mieszkacie tak blisko :D Zazdroszczę... Odpowiedz Link
mysza_33 No Mad_die, a Ty kiedy do mnie przyjedziesz? 21.02.07, 12:18 Bo już środa, a miało być w tym tygodniu... ;-) Jutro mamy międzynarodowe, a pojutrze już piątek. Zbieraj się zbieraj, kawa czeka... :-) Odpowiedz Link
mad_die Re: No Mad_die, a Ty kiedy do mnie przyjedziesz? 21.02.07, 12:44 To ja może na to międzynarodowe się załapię? ;) Albo piątkowe, polskie ;) Albo obydwa, ale nie chcę się narzucać moją jakże skromną osobą ;) Teraz w domu jestem, bo ferie mam i jakoś tak im więcej czasu mam dla siebie, tym mniej rzeczy robię ;) Nie wiem, ale tak mam :D Ewidentny brak organizacji ;) Dziś wzięłam się za dom, i uwierz mi - latanie z piętra na piętro wykańcza ;) Także dziś odpada, ale jutro lub piątek - jak najbardziej :D Odpowiedz Link
mysza_33 Re: zapraszam, zapraszam 21.02.07, 15:19 no to czekam, bardzo chętnie, nawet jutro, w końcu do przedszkola to tylko na 2 godziny idziemy, piątek też może być :-) Mysza Odpowiedz Link
mad_die Re: zapraszam, zapraszam 21.02.07, 17:50 A jutro to tak kiedy mniej więcej? Bo rozumiem, że w piątek to po 12 można ;) Odpowiedz Link
mysza_33 Jutro czy piątek... 21.02.07, 20:21 Jutro czy piątek to lepiej po 13.00, bo właśnie w czwartki mamy przedszkole :-) A w piątek mamy teraz wizytę umówioną w Zuid Zorg (to ta organizacja zajmująca się zdrowiem dzieci, wtedy źle napisałam skrót) baby-clinic, na 11.00 Właśnie dziś przyszło pismo, więc w piątek też wychodzi, że po 13.00 :-( No, ale można drugą kawę wypić w ciągu dnia :-( Nie? Mysza Odpowiedz Link