gupik Re: dr Korzeniewski 11.12.04, 19:32 Co: dr Korzeniewski?? Jest ok Pytasz o jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: dr Korzeniewski 13.12.04, 21:25 Fachowy, ciepły lekarz. Duże poczucie humoru Przyjmuje na Legnickiej (obok Beverly Hills) w poniedziałki i środy. Jedyny mankament to to, że rzadko zapisuje na godziny - z organizacją tego wszystkiego u niego słabo i nierzadko trzeba czekać w kolejce kilku babeczek. Ale warto. Odpowie na wszystki pytania, doradzi, rozwieje wątpliwości, ma zdroworozsądkowe podejście do wszystkiego, polecam szczególnie wszystkim przerażonym i przejętym pierwszą ciążą Pracuje w Klinice na Chałubińskiego, działa tam też świetna szkoła rodzenia "Bocianek" (200 PLN). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zagussia Re: dr Korzeniewski 31.01.05, 18:36 a jaki jest do niego nr? dzowniłam kilka razy na ten kt znalazłąm w pkt ale nikt nie odbiera Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: dr Korzeniewski 17.02.05, 13:40 tel. 601720240 - często wyłączony albo zajęty (w czasie prywatnym, w czasie odbierania porodów, operacji... itp. to zrozumiałe), dobrze jest dzwonić w godzinach, w których przyjmuje w swoim gabinecie (napisałam wyżej), wtedy od razu można umówić się na wizytę i zapytać o szczegóły - byle się nie rozwlekać: pan dr jest bardzo uprzejmy i udziela spokojnych, uspokajających zwykle i wyczeprujących odp., ale grzeczność nakazuje, żeby mu nie zabierać czasu, gdy akurat ma w gabinecie pacjentkę lepiej dokładniej zapytać osobiście w czasie wizyty. A-ha! Do 21-go lutego dr Korzeniewski jest poza zasięgiem - wyjechał na narty za granicę. Niech mu to wyjdzie na zdrówko, bo to strasznie "rozrywany" i pracowity człowiek ) Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: dr Korzeniewski 17.02.05, 13:42 gupik napisała: > tel. 601720240 NIEE!! Sorki - machnęłam się w numerze. Właściwy to: 601729240 Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
corelll Re: dr Korzeniewski 18.02.05, 10:25 powiedz jeszcze czy specjalizuje sie tylko w ciążach, czy jakis choróbskach kobiecych tez? czy ma usg, czy pobiera jakies próbki do badania? i ile bierze za wizytę? dziekuje za wszystkie rady...aha, z tego co pisałas to pracuje w szpitalu, wiec chyba warto chodzic do niego w ciąży zeby potem ew mógł byc przy porodzie? o ile to możliwe (mnie to czeka za kilka lat..ale warto sie juz rozglądac za dobrym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
corelll Re: dr Korzeniewski 18.02.05, 10:27 cos nie widze tego nr stacjonalrnego do gabinetu- mogłabyś mi go jeszcze podac/ Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: dr Korzeniewski 18.02.05, 15:05 Stacjonarny do gabinetu z jego wizytówki: 354 61 34, ale ja dzwoniłam zawsze tylko na komórę. Wiesz, nie wiem, czy pobiera materiał do badań, bo ja się przeniosłam do niego w 3 miesiącu ciąży, więc cytologię miałam już zrobioną i wpisaną w kartę ciąży. Musisz go spytać. Jest specjalistą ginekologiem położnikiem, na choróbskach kobiecych się zna (ostatnio umówiłam się u niego na Klinikach na USG i musiałam długo czekac, bo jakąś operacje guzów czy przerostów na jajnikach robił i nikt go nie mógł zastąpić). USG w gabinecie ma trochę starszego typu i wcale tego nie ukrywa, dlatego jak ma jakieś wątpliwości to można pogadać i się z nim ustawić na Klinikach albo zrobić gdzie indziej. Myślę, że warto do niego chodzić i bez ciąży, i planując ciążę i w ciąży. Zresztą przy pierwszej wizycie u niego, kiedy jeszcze nie byłam zdecydowana, czy zostać u mojej poprzedniej ginki (zraziłam się, ona tez pracuje - jak się okazało - na Klinikach i jest ups jego kumpelą z pracy ) czy prowadzić ciążę już u niego, powiedział, że to mój wybór, więc albo do zobaczenia wkrótce albo za kilka miesięcy na sali porodowej )) bo mu powiedziałam, że na Klinikach chcę rodzić i nigdzie indziej. Świetny jest i wyrozumiały. Żeby go już tak nie wybielać - prywatnie jara szlugi i klnie )) Odpowiedz Link Zgłoś