Dodaj do ulubionych

dr Korzeniewski

01.12.04, 10:13
Obserwuj wątek
    • gupik Re: dr Korzeniewski 11.12.04, 19:32
      Co: dr Korzeniewski??
      Jest ok smile
      Pytasz o jakieś szczegóły?
      • corelll Re: dr Korzeniewski 13.12.04, 10:13
        wszelkie opinie mile widziane
        • gupik Re: dr Korzeniewski 13.12.04, 21:25
          Fachowy, ciepły lekarz. Duże poczucie humoru smile
          Przyjmuje na Legnickiej (obok Beverly Hills) w poniedziałki i środy. Jedyny
          mankament to to, że rzadko zapisuje na godziny - z organizacją tego wszystkiego
          u niego słabo i nierzadko trzeba czekać w kolejce kilku babeczek.
          Ale warto. Odpowie na wszystki pytania, doradzi, rozwieje wątpliwości, ma
          zdroworozsądkowe podejście do wszystkiego, polecam szczególnie wszystkim
          przerażonym i przejętym pierwszą ciążą wink
          Pracuje w Klinice na Chałubińskiego, działa tam też świetna szkoła
          rodzenia "Bocianek" (200 PLN). Polecam.
    • zagussia Re: dr Korzeniewski 31.01.05, 18:36
      a jaki jest do niego nr? dzowniłam kilka razy na ten kt znalazłąm w pkt ale
      nikt nie odbierasad
      • gupik Re: dr Korzeniewski 17.02.05, 13:40
        tel. 601720240 - często wyłączony albo zajęty (w czasie prywatnym, w czasie
        odbierania porodów, operacji... itp. to zrozumiałe), dobrze jest dzwonić w
        godzinach, w których przyjmuje w swoim gabinecie (napisałam wyżej), wtedy od
        razu można umówić się na wizytę i zapytać o szczegóły - byle się nie rozwlekać:
        pan dr jest bardzo uprzejmy i udziela spokojnych, uspokajających zwykle i
        wyczeprujących odp., ale grzeczność nakazuje, żeby mu nie zabierać czasu, gdy
        akurat ma w gabinecie pacjentkę wink lepiej dokładniej zapytać osobiście w czasie
        wizyty.
        A-ha! Do 21-go lutego dr Korzeniewski jest poza zasięgiem - wyjechał na narty
        za granicę. Niech mu to wyjdzie na zdrówko, bo to strasznie "rozrywany" i
        pracowity człowiek smile)
        • gupik Re: dr Korzeniewski 17.02.05, 13:42
          gupik napisała:

> tel. 601720240

NIEE!! Sorki - machnęłam się w numerze.
          Właściwy to:

601729240

Pozdr.
          • corelll Re: dr Korzeniewski 18.02.05, 10:25
            powiedz jeszcze czy specjalizuje sie tylko w ciążach, czy jakis choróbskach
            kobiecych tez? czy ma usg, czy pobiera jakies próbki do badania? i ile bierze
            za wizytę? dziekuje za wszystkie rady...aha, z tego co pisałas to pracuje w
            szpitalu, wiec chyba warto chodzic do niego w ciąży zeby potem ew mógł byc przy
            porodzie? o ile to możliwe (mnie to czeka za kilka lat..ale warto sie juz
            rozglądac za dobrym lekarzemsmile
    • corelll Re: dr Korzeniewski 18.02.05, 10:27
      cos nie widze tego nr stacjonalrnego do gabinetu- mogłabyś mi go jeszcze
      podac/smile
      • gupik Re: dr Korzeniewski 18.02.05, 15:05
        Stacjonarny do gabinetu z jego wizytówki: 354 61 34, ale ja dzwoniłam zawsze
        tylko na komórę. smile
        Wiesz, nie wiem, czy pobiera materiał do badań, bo ja się przeniosłam do niego
        w 3 miesiącu ciąży, więc cytologię miałam już zrobioną i wpisaną w kartę ciąży.
        Musisz go spytać.
        Jest specjalistą ginekologiem położnikiem, na choróbskach kobiecych się zna
        (ostatnio umówiłam się u niego na Klinikach na USG i musiałam długo czekac, bo
        jakąś operacje guzów czy przerostów na jajnikach robił i nikt go nie mógł
        zastąpić).
        USG w gabinecie ma trochę starszego typu i wcale tego nie ukrywa, dlatego jak
        ma jakieś wątpliwości to można pogadać i się z nim ustawić na Klinikach albo
        zrobić gdzie indziej.
        Myślę, że warto do niego chodzić i bez ciąży, i planując ciążę i w ciąży.
        Zresztą przy pierwszej wizycie u niego, kiedy jeszcze nie byłam zdecydowana,
        czy zostać u mojej poprzedniej ginki (zraziłam się, ona tez pracuje - jak się
        okazało - na Klinikach i jest ups jego kumpelą z pracy wink) czy prowadzić ciążę
        już u niego, powiedział, że to mój wybór, więc albo do zobaczenia wkrótce albo
        za kilka miesięcy na sali porodowej wink smile)) bo mu powiedziałam, że na Klinikach
        chcę rodzić i nigdzie indziej.
        Świetny jest i wyrozumiały. Żeby go już tak nie wybielać - prywatnie jara
        szlugi i klnie wink big_grin smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka