rostalski.l 29.12.09, 15:20 Witam, ma może ktoś zdjęcia Jelcza-Laskowic takie jak ze strony geoportal.gov.pl tylko nowsze gdzie są już bloki tbs? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrocek251 Re: Zdjęcia 29.12.09, 15:54 zdjęcia ( mapy ) satelitarne są jeszcze na mapach googla , ostatnio nawet uaktualnili bo większość Wrocławia ( np. widac juz przebieg AOW ) jest już w maksymalnej rozdzielczości , uaktualnili też J-L , bo jest parę rzeczy widocznych których wcześniej nie było, ale nie jest to niestety tak dokładne jak mapy googla z Wrocka, czy też choćby geoportal , może w przyszłości przy następnej aktualizacji też nam google ładne zdjęcia miasta zrobi. Puki co niczego w stylu dokładnej fotomapy J-L nie widziałem. Co do zdjęć to ja bym chętnie zobaczył takie zwykłe ale ze starych laskowic , z początków osiedla , czy jeszcze wcześniejsze, też nigdzie nie ma takich fotek ( mam na myśli takie jakich masa np. na "hydralu" pokazujących stary Wrocław i inne miejscowości , J-L niestety są tam, ale tylko współczesne. Odpowiedz Link
matejkoo Re: Zdjęcia 29.12.09, 18:07 Kiedyś widziałem ofertę firmy która robi na zlecenie fotografię danego obszaru w jakiej tam chcesz rozdzielczości. Niby to były małe dolary za kilometr, tylko że takie zdjęcie to też spooory obszar Odpowiedz Link