bidford 18.01.10, 17:49 Witam, nie wiecie czy w naszym mieście jest notariusz? Macie namiar? Dajcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cenz0r Re: Notariusz. 18.01.10, 21:26 Notariuszy masz w Oławie. Jedna nazywa się Kiełbowicz, drugiej nazwiska zapomniałem ale kancelarię ma w ratuszu tam gdzie kiedyś urzędował Obrocki. Odpowiedz Link
bidford Re: Notariusz. 18.01.10, 21:34 Dzięki. Myślałem że jest już w Jelczu, ale zawiodłem się Odpowiedz Link
cinczak Re: Notariusz. 18.01.10, 21:41 W ratuszu to chyba nie bardzo, byłem tam ostatnio i oprócz budowlańców nikogo nie znajdziesz. Odpowiedz Link
cenz0r Re: Notariusz. 18.01.10, 21:49 Nie wiedziałem. W ratuszu byłem dwa razy, raz jak jeszcze był Obrocki drugi u takiej młodej pani notariusz. Udało mi się nawet utargować taksę notarialna. Większość spraw jednak załatwiam u Kiełbowicz. Jestem z usług zadowolony. Raz tylko niezbędna była poprawka w akcie notarialnym. Wszystko zostało poprawione błyskawicznie i bez opłat. Osobiście mogę polecić. Odpowiedz Link
anna0601 Re: Notariusz. 19.01.10, 10:19 Druga notariusz w Oławie to p. Beata Śliwa. Kiedyś była w ratuszu teraz nie wiem gdzie ale telefon chyba ten sam 71 313 93 54. Załatwiałam u niej kilka spraw - nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link
smarcin_79 Re: Notariusz. 16.12.13, 18:59 Byłem dzisiaj u nowej pani notariusz, ma biuro przy Bożka w zielonym budynku nad sklepem elektrycznym. Już nie muszę jeździć do Oławy Odpowiedz Link
mar.30 Re: Notariusz. 24.12.13, 11:59 Korzystałem wczoraj również z usług Pani notariusz POLECAM !!! Nie trzeba będzie już ciągać się po Oławie Odpowiedz Link
mszczyglod_1 po 3 latach wyciągasz wątek? 25.12.13, 13:34 Po 3 latach wyciągnąłeś stary wątek robiąc reklamę? nieumiejętnie zmieniając nicki? Odpowiedz Link
mar.30 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 26.12.13, 12:06 mszczyglod_1 napisał: > Po 3 latach wyciągnąłeś stary wątek robiąc reklamę? nieumiejętnie zmieniając ni > cki? > Przykro mi ale , to czysty zbieg okoliczności, że w nicku pojawia się "mar", a po nowym roku jak wszystko pójdzie dobrze sam podpisze u Pani notariusz akt notarialny. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mar.30 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 26.12.13, 12:22 Dlaczego widzisz tu jakiś reklama, już bardziej perfidne reklamy widziałem na tym forum ? Myślę że, w takim miasteczku jak nasze potrzebna, a przy okazji może uda się pomóc komuś kto szuka notariusza i ceni swój czas. Odpowiedz Link
anna0601 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 26.12.13, 16:33 Bardzo dobrze, ze odnowiony wątek. Nie wszyscy wiedzą o nowym biurze. Nawet jeśli miałaby być to reklama. Nie trzeba jeżdzić do Oławy. Odpowiedz Link
lila63 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 27.12.13, 22:05 Bardzo pomocna informacja. Dzięki ! Odpowiedz Link
paskudekjl Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 14.01.14, 11:02 Zgadza się. Nie każdy wie, że pojawił się notariusz. Sam przechodziłem kilkakrotnie obok budynku i nie zauważyłem szyldu notariusza (zaawansowana ślepota banerowa). A że skorzystałem dziś z usług pani notariusz, to pozwolę sobie jeszcze dla potrzebujących podać adres www: notariusz.jelcz.net Odpowiedz Link
tofika30 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 14.01.14, 21:02 Korzystałam dziś z usług p.notarisz. Biuro znajduje się przy ul.Bożka naprzeciw Pepco. Pani bardzo sympatyczna, kompetentna. Dobrze, że otworzyła biuro w J-L, nie trzeba jeździć do Oławy. Szczerze polecam. Odpowiedz Link