Dodaj do ulubionych

Notariusz.

18.01.10, 17:49
Witam,
nie wiecie czy w naszym mieście jest notariusz? Macie namiar? Dajciesmile
Obserwuj wątek
    • cenz0r Re: Notariusz. 18.01.10, 21:26
      Notariuszy masz w Oławie. Jedna nazywa się Kiełbowicz, drugiej nazwiska
      zapomniałem ale kancelarię ma w ratuszu tam gdzie kiedyś urzędował Obrocki.
      • bidford Re: Notariusz. 18.01.10, 21:34
        Dzięki. Myślałem że jest już w Jelczu, ale zawiodłem sięsad
      • cinczak Re: Notariusz. 18.01.10, 21:41
        W ratuszu to chyba nie bardzo, byłem tam ostatnio i oprócz budowlańców
        nikogo nie znajdziesz.
        • cenz0r Re: Notariusz. 18.01.10, 21:49
          Nie wiedziałem. W ratuszu byłem dwa razy, raz jak jeszcze był Obrocki drugi u
          takiej młodej pani notariusz. Udało mi się nawet utargować taksę notarialna.
          Większość spraw jednak załatwiam u Kiełbowicz. Jestem z usług zadowolony. Raz
          tylko niezbędna była poprawka w akcie notarialnym. Wszystko zostało poprawione
          błyskawicznie i bez opłat.
          Osobiście mogę polecić.
          • anna0601 Re: Notariusz. 19.01.10, 10:19
            Druga notariusz w Oławie to p. Beata Śliwa. Kiedyś była w ratuszu teraz nie wiem
            gdzie ale telefon chyba ten sam 71 313 93 54. Załatwiałam u niej kilka spraw -
            nie mam zastrzeżeń.
    • smarcin_79 Re: Notariusz. 16.12.13, 18:59
      Byłem dzisiaj u nowej pani notariusz, ma biuro przy Bożka w zielonym budynku nad sklepem elektrycznym. Już nie muszę jeździć do Oławy big_grin
      • mar.30 Re: Notariusz. 24.12.13, 11:59
        Korzystałem wczoraj również z usług Pani notariusz POLECAM !!! Nie trzeba będzie już ciągać się po Oławie
        • mszczyglod_1 po 3 latach wyciągasz wątek? 25.12.13, 13:34
          Po 3 latach wyciągnąłeś stary wątek robiąc reklamę? nieumiejętnie zmieniając nicki?

• mar.30 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 26.12.13, 12:06

mszczyglod_1 napisał:

> Po 3 latach wyciągnąłeś stary wątek robiąc reklamę? nieumiejętnie zmieniając ni
            > cki?
            >
            Przykro mi ale , to czysty zbieg okoliczności, że w nicku pojawia się "mar", a po nowym roku jak wszystko pójdzie dobrze sam podpisze u Pani notariusz akt notarialny. Pozdrawiam
          • mar.30 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 26.12.13, 12:22
            Dlaczego widzisz tu jakiś reklama, już bardziej perfidne reklamy widziałem na tym forum ? Myślę że, w takim miasteczku jak nasze potrzebna, a przy okazji może uda się pomóc komuś kto szuka notariusza i ceni swój czas.
            • anna0601 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 26.12.13, 16:33
              Bardzo dobrze, ze odnowiony wątek. Nie wszyscy wiedzą o nowym biurze. Nawet jeśli miałaby być to reklama. Nie trzeba jeżdzić do Oławy.
              • lila63 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 27.12.13, 22:05
                Bardzo pomocna informacja. Dzięki !
                • paskudekjl Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 14.01.14, 11:02
                  Zgadza się. Nie każdy wie, że pojawił się notariusz. Sam przechodziłem kilkakrotnie obok budynku i nie zauważyłem szyldu notariusza (zaawansowana ślepota banerowa).
                  A że skorzystałem dziś z usług pani notariusz, to pozwolę sobie jeszcze dla potrzebujących podać adres www: notariusz.jelcz.net
                  • tofika30 Re: po 3 latach wyciągasz wątek? 14.01.14, 21:02
                    Korzystałam dziś z usług p.notarisz. Biuro znajduje się przy ul.Bożka naprzeciw Pepco.
                    Pani bardzo sympatyczna, kompetentna. Dobrze, że otworzyła biuro w J-L, nie trzeba jeździć do Oławy. Szczerze polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka