jelcznin 23.05.10, 20:01 Witam , gdzie można kupić w naszym mieście buty w przyzwoitej cenie i wykonaniu. Z góry dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milakowie Re: Buty 23.05.10, 20:03 Jedynie cos fajnego i uryginalnego to galeria Oława w Jelczu sama kicha www.fotopasja.klm.net.pl Odpowiedz Link
przystojna Re: Buty 23.05.10, 20:13 Dobre buty od lat można kupić w sklepie "Jedynka" na ul. Liliowej. Odpowiedz Link
mikoj50 Re: Buty 24.05.10, 14:21 Witam serdecznie. Chociaż pytanie dotyczy butów, jednak podpowiem, że całkiem przyswoite sandały kupiłem sobie w "Sarelu 2" w sklepie "Boti", chyba nazwy nie przekręciłem Zależy co kto uważa za dobre buty? jedni uważają, że dobre, to znaczy bardzo drogie, ale ja z tą teorią się nie zgadzam. U Mitręgi na Liliowej też są fajne buty, ale w podkowie również jest sklep z butami. Można pochodzić, odległości nie są zbyt wielkie Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
jelcznin Re: Buty 24.05.10, 15:34 Ja kupiłem dzis buty w sklepie w galeri sarel 1 na pierwszym piętrzę , jest to chyba sklep powizany z CCC ponieważ ma rekalmówki tej sieci i mozna u nich zapłaćic kartą. POLECAM miła i profesjonalna obsługa. Odpowiedz Link