kaszka-manna 26.05.10, 19:58 Witam, Jestem studentką pierwszego roku pedagogiki. Szukam pracy- najlepiej biurowej- mam doświadczenie- byłam zatrudniona jako sekretarka. Dobrze znam język angielski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amigos4 Re: Szukam pracy 03.06.10, 00:08 To chyba nie jest najlepsze miejsce na szukanie pracy, ale kto wie . Proponuje poczytac ogloszenia, powysylac CV, pochodzic popytac. Zajrzyj do UP. Pewnie nie bedzie latwo znalezc cos fajnego, ale takie czasy... Odpowiedz Link
wilk189 Re: Szukam pracy 05.07.10, 22:14 Co to znaczy,że dobrze znasz język angielski? Potrafisz przeprowadzić rozmowę telefoniczną? Odpowiedz Link
kaszka-manna Re: Szukam pracy 06.07.10, 17:14 Maturę na poziomie podstawowym zdałam: Pisemny egzam- 88 % Ustny egzam- 90 % Uważam, że moja znajomość jest na dobrym poziomie, ale cały czas się uczę- studia mnie też do tego zmuszają W pracy język wykorzystywałam w kontaktach z klientami z zagranicy np. pytanie o ceny sprzętu, wyszukiwanie części.... Zaznaczam, że poziom mojego języka nie jest bardzo dobry- czasem zdarza mi się go (język) okaleczyć Odpowiedz Link