mgr_ekspert_specjalista 13.06.10, 21:22 Czy znacie kogoś, kto zasługuje na miano WARRENA naszej lokalnej społeczności? Człowieka, który jest przyjacielem wszystkich, zawsze gotowym udzielić dobrej rady? Zapraszam do merytorycznej dyskusji... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgr_ekspert_specjalista Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 15.06.10, 17:17 Czy naprawdę nie znacie takiego człowieka? Może ktoś ze znanych osobistości naszego miasteczka: ksiądz, burmistrz itp.? To dla mnie istotne, mieszkam tu od niedawna i chcę wiedzieć, na kogo w razie potrzeby można liczyć... Odpowiedz Link
1.karol7777 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 15.06.10, 23:57 Przed wyborami samorządowymi możesz liczyć na każdego polityka lokalnego Drobne sprawy na pewno pomogą załatwić, to jest dobry moment, a większe dadzą słowo, że załatwią i po wyborach zapomną. Zmień swój pretensjonalny nick na jeszcze bardziej pretensjonalny najlepiej profesor_doktor_habilitowany_wybitny_ekspert Wtedy na pewno zaczną ci odpisywać i zacznie się gorąca dyskusja. Bo magistrami ekspertami i specjalistami to są tutaj wszyscy forumowicze. Musisz być bardzo szanowanym magistrem i ekspertem i specjalistą, że musiałeś to napisać od razu w nicku na forum internetowym, magistrem, dla którego bohaterami są postacie z seriali. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link
nocai Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 03:12 1.karol7777 napisał: > Naprawdę jestem pod wrażeniem. 1.karol7777 - wiesz co to jest(są) "Spadkobiercy" ? Odpowiedz Link
1.karol7777 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 09:12 Nie mam czasu i ochoty na oglądanie telewizji i seriali, tytuł kojarzy mi się z jakimś amerykańskim g... Odpowiedz Link
mikoj50 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 09:32 Witam serdecznie. Uzupełnienie tematu. Ja również nie oglądam tego serialu, jednak na podstawie opinii innych ludzi wnioskuję, że są tam dobre jaja Może jednak warto się skusić i obejrzeć chociaż urywek, a nuż okaże się, że jest dobry W dzisiejszych czasach trudno o dobre komedie lub kabarety, więc może akurat postać WARRENA, okaże się konkurencją dla Ferdka Kiepskiego Kto, wie? Pozdrawiam serdecznie. Kilka opinii w linku www.goldenline.pl/forum/1207278/serial-spadkobiercy-na-tv-4 Odpowiedz Link
nocai Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 12:27 Mikoj w dzisiejszych czasach nie potrzeba telewizji, żeby oglądać Polecam : www.youtube.com/results?search_query=spadkobiercy&aq=f Odpowiedz Link
mikoj50 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 13:11 Witam serdecznie. Dzięki Nocai, jednak nie mogę skorzystać z Twojej podpowiedzi, ponieważ sprzęt, z którego korzystam, ma ograniczone możliwości Więcej nie piszę, bo chyba kumasz o co chodzi Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mgr_ekspert_specjalista Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 12:01 Szanowny karolu7777, jeszcze ze 2-3 lata, a zaproponowany przez ciebie nowy nick będzie dla mnie odpowiedni Po pierwsze, na jakiej podstawie uważasz, że mój nick jest pretensjonalny? Ja się niczym nie chwalę i nie szukam poklasku/szacunku na forum, to raczej ty masz jakieś kompleksy, które ujawniasz naskakując na mnie... Po drugie, to nie zrozumiałeś ironicznej metafory... nigdzie nie było napisane, że uznaję za bohatera jakąkolwiek postać z jakiegokolwiek serialu, a tym bardziej Warrena. Obejrzyj najpierw choć jeden odcinek, to będziesz mógł się wypowiedzieć w tym temacie. Zapewne spodoba ci się, bo sam stwierdziłeś, że nie lubisz amerykańskich g... Po trzecie, na jakiej podstawie określasz moją płeć? Uważasz, że nick "mgr_ekspert_specjalista" pasuje tylko do mężczyzny??? Przystopuj, bo myśląc stereotypowo i dyskryminując kobiety, narażasz się nie tylko mnie, ale i innym forumowym paniom mgr,ekspertkom i specjalistkom, których jak sam stwierdziłeś, jest tutaj pełno Pozdrawiam Odpowiedz Link
1.karol7777 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 23:04 A więc bardzo przepraszam, nie zrozumiałem ironii, teraz gdy już wiem, że to polski przedśmiewczy serial, nawet twój nick wydaje się teraz nie być pretensjonalny, ale ironiczny, jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link
mgr_ekspert_specjalista Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 17.06.10, 15:06 Nie ma sprawy Pozdrawiam Odpowiedz Link
mgr_ekspert_specjalista Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 21.06.10, 22:47 Odświeżam wątek. Skoro nikt z Was nie zna osoby chętnie doradzającej wszystkim w Laskowicach, to proponuję, aby na forum tytuł Warrena objął djmixer. Zauważyłam, że chętnie i często doradza, na kogo młodzi powinni głosować i nie tylko... Pozdrawiam Odpowiedz Link