Dodaj do ulubionych

Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy")

13.06.10, 21:22
Czy znacie kogoś, kto zasługuje na miano WARRENA naszej lokalnej społeczności?
Człowieka, który jest przyjacielem wszystkich, zawsze gotowym udzielić dobrej
rady? Zapraszam do merytorycznej dyskusji...
Obserwuj wątek
    • mgr_ekspert_specjalista Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 15.06.10, 17:17
      Czy naprawdę nie znacie takiego człowieka? Może ktoś ze znanych osobistości
      naszego miasteczka: ksiądz, burmistrz itp.?
      To dla mnie istotne, mieszkam tu od niedawna i chcę wiedzieć, na kogo w razie
      potrzeby można liczyć...
      • 1.karol7777 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 15.06.10, 23:57
        Przed wyborami samorządowymi możesz liczyć na każdego polityka lokalnego
        Drobne sprawy na pewno pomogą załatwić, to jest dobry moment,
        a większe dadzą słowo, że załatwią i po wyborach zapomną.

Zmień swój pretensjonalny nick na jeszcze bardziej pretensjonalny
        najlepiej
        profesor_doktor_habilitowany_wybitny_ekspert

Wtedy na pewno zaczną ci odpisywać i zacznie się gorąca dyskusja.
        Bo magistrami ekspertami i specjalistami to są tutaj wszyscy forumowicze.

Musisz być bardzo szanowanym magistrem i ekspertem i specjalistą,
        że musiałeś to napisać od razu w nicku na forum internetowym, magistrem, dla
        którego bohaterami są postacie z seriali.
        Naprawdę jestem pod wrażeniem.
        • nocai Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 03:12
          1.karol7777 napisał:
          > Naprawdę jestem pod wrażeniem.

1.karol7777 - wiesz co to jest(są) "Spadkobiercy" ?
          • 1.karol7777 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 09:12
            Nie mam czasu i ochoty na oglądanie telewizji i seriali,
            tytuł kojarzy mi się z jakimś amerykańskim g...
            • mikoj50 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 09:32

Witam serdecznie.

Uzupełnienie tematu.

Ja również nie oglądam tego serialu, jednak na podstawie opinii
              innych ludzi wnioskuję, że są tam dobre jaja wink

Może jednak warto się skusić i obejrzeć chociaż urywek, a nuż okaże
              się, że jest dobry smile

W dzisiejszych czasach trudno o dobre komedie lub kabarety, więc
              może akurat postać WARRENA, okaże się konkurencją dla Ferdka
              Kiepskiego wink Kto, wie?

Pozdrawiam serdecznie.

Kilka opinii w linku smile

www.goldenline.pl/forum/1207278/serial-spadkobiercy-na-tv-4
              • nocai Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 12:27
                Mikoj w dzisiejszych czasach nie potrzeba telewizji, żeby oglądać smile

Polecam : www.youtube.com/results?search_query=spadkobiercy&aq=f
                • mikoj50 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 13:11

Witam serdecznie.

Dzięki Nocai, jednak nie mogę skorzystać z Twojej
                  podpowiedzi, ponieważ sprzęt, z którego korzystam, ma ograniczone
                  możliwości wink

Więcej nie piszę, bo chyba kumasz o co chodzi wink

Pozdrawiam serdecznie.
        • mgr_ekspert_specjalista Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 12:01
          Szanowny karolu7777, jeszcze ze 2-3 lata, a zaproponowany przez ciebie nowy nick
          będzie dla mnie odpowiedni big_grin
          Po pierwsze, na jakiej podstawie uważasz, że mój nick jest pretensjonalny? Ja
          się niczym nie chwalę i nie szukam poklasku/szacunku na forum, to raczej ty masz
          jakieś kompleksy, które ujawniasz naskakując na mnie...
          Po drugie, to nie zrozumiałeś ironicznej metafory... nigdzie nie było napisane,
          że uznaję za bohatera jakąkolwiek postać z jakiegokolwiek serialu, a tym
          bardziej Warrena. Obejrzyj najpierw choć jeden odcinek, to będziesz mógł się
          wypowiedzieć w tym temacie. Zapewne spodoba ci się, bo sam stwierdziłeś, że nie
          lubisz amerykańskich g...
          Po trzecie, na jakiej podstawie określasz moją płeć? Uważasz, że nick
          "mgr_ekspert_specjalista" pasuje tylko do mężczyzny??? Przystopuj, bo myśląc
          stereotypowo i dyskryminując kobiety, narażasz się nie tylko mnie, ale i innym
          forumowym paniom mgr,ekspertkom i specjalistkom, których jak sam stwierdziłeś,
          jest tutaj pełno smile
          Pozdrawiam smile
          • 1.karol7777 Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 16.06.10, 23:04
            A więc bardzo przepraszam, nie zrozumiałem ironii, teraz gdy już wiem, że to
            polski przedśmiewczy serial, nawet twój nick wydaje się teraz nie być
            pretensjonalny, ale ironiczny, jeszcze raz przepraszam.

• mgr_ekspert_specjalista Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 17.06.10, 15:06
              Nie ma sprawy smile
              Pozdrawiam smile
    • mgr_ekspert_specjalista Re: Laskowicki WARREN (vide: serial "Spadkobiercy 21.06.10, 22:47
      Odświeżam wątek. Skoro nikt z Was nie zna osoby chętnie doradzającej wszystkim w
      Laskowicach, to proponuję, aby na forum tytuł Warrena objął djmixer. Zauważyłam,
      że chętnie i często doradza, na kogo młodzi powinni głosować i nie tylko...
      Pozdrawiam wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka