marysienka85 20.01.11, 21:01 Mam pytanie do forumowiczów. Czy w naszym mieście jest możliwa nauka włoskiego?proszę o odpowiedź, bo zależy mi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2karolinka Re: Język włoski 02.02.11, 18:10 Też jestem zainteresowana nauką języka włoskiego Odpowiedz Link
justyna_olawa Re: Język włoski 03.02.11, 10:35 Forumowiczom w tym miejscu włoski nie jest potrzebny. Wystarczy piwo i jakiś środek powstrzymujacy ślinotok. jeżeli jesteście już dwie to nie sądzę aby były jakiekolwiek trudności ze ściągnięciem kogoś z Wrocławia. Nie wyjdzie drożej niż 30 zł za godzine z dojazdem od osoby. Proponuję zasiegnac języka chyba u jedynej dobrze zorientowanej osoby we Wrocławiu. To pan Andrzej Nowacki i jego firma bodajże italservice. Jako jedyny załatwia prace na terenie Włoch i co najważniejsze posiada licencję do posrednictwa pomiedzy pracodawcami włoskimi a Polakami. Jego Małżonka jest tłumaczem przysiegłym oraz biegłym sądowym w zakresie włoskiego. Jestem przekonana, ze pomoze. www.italiano.com.pl/pl/kontakt.html Odpowiedz Link
zenek_spawacz Re: Język włoski 04.02.11, 13:35 Ciao belle Można też zacząć naukę online bez większych kosztów np. tutaj: www.wloski.6ka.pl/ i oczywiście nie sposób pominąć tak znakomitego nauczyciela jak Marcello ))) Odpowiedz Link