Dodaj do ulubionych

Nowy sklep

05.03.11, 00:05
Witam , prowadzę o obecnie rozmowy na temat otwarcia sklepu OKAY w Jelczu-Laskowicach jest to sklep typu Hause , Cropp , Butik , Modo. Ceny w tym sklepie są bardzo przystępne od 19 zł , Mam prośbę o wyrażenie swojej opini na temat tego sklepu .
Tu znajduję się link do strony : www.okay-sklepy.pl
z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • dogbono166 Re: Nowy sklep 05.03.11, 00:39
      • a_lidka Re: Nowy sklep 05.03.11, 09:20
        Młodzież pewnie będzie zadowolonasmile
      • ktos.pl Re: Nowy sklep 10.03.11, 09:47
        Z niecierpliwością czekam na otwarcie sklepu.Ja ten pomysł kupuję smile
        Masz kolejnego klienta smile)
    • dorka1986 Re: Nowy sklep 05.03.11, 18:08
      Podobają mi się ciuchy. No i ceny nie są takie najgorsze. Jak otworzysz to daj znać. Chętnie zajrzymy. Pozdrawiamwink
    • jelcznin Re: Nowy sklep 07.03.11, 17:29
      dziękuje za opinie
      i proszę o więcej
    • harpal Re: Nowy sklep 08.03.11, 00:46
      Czekam na otwarcie. Świetne ciuszki, dobre ceny... Napewno będę stałym klientem smile
    • dogbono166 Re: Nowy sklep 08.03.11, 15:35
      Podoba mi sie t-shirt "Viva Las Vegas" i bluza "thx sound" w meskiej kolekcji, nie ma na stronie cennika, czy mozesz podac przyblizone ceny tych dwu szmatek? Bedzie wiadomo jakich cen spodziewac sie ogolnie wink
      pozdro
      • jelcznin Re: Nowy sklep 08.03.11, 19:38
        T-shirt 29 lub 39 zł bluza 59 lub 69 zł
        • dogbono166 Re: Nowy sklep 08.03.11, 19:45
          Calkiem przyzwoite ceny, zycze powodzenia smile
          _______________________________________________________________________
          Prawdziwy seks - to taki, po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić...
          • jelcznin Re: Nowy sklep 19.03.11, 15:40
            dziękuje za wyrażenie swojej opini
    • mszczyglod_1 Re: Nowy sklep 08.03.11, 20:25
      W jakim wieku są odbiorcy sklepu? od do? jaka ma być lokalizacja bo to też ważne. Proponuję jeszcze rozważyć sieć Pepco- jak szaleć to szaleć wink może otworzysz 2 sklepy. A może ktoś inny?
      Gratuluję pomysłu i odwagi.
      • jelcznin Re: Nowy sklep 08.03.11, 20:32
        Sklep miałby znajdować się Galerii Sarel (stara) sklep jest przeznaczony głownie dla ludzi gdzieś do 30 , i starszych lubiących sportowy styl. Na przykład oprócz zwykłych ciuchów znajdują się tam dresy Amerykańskiej firmy która produkuje dla dresy reeboka za 1/3. Produkty są bardzo dobrej jakości .
        Niestety Pepco nie działa na zasadach franczyzy , otwierają tylko sklepy własne tak jak rossmann
        • mszczyglod_1 Re: Nowy sklep 08.03.11, 20:42
          a od? Myślę, że jak będziesz miał jeszcze dziecięce ubrania(nie wiem czy sklep ma)też byłoby dobrze. Szkoda, że nie na parterze gdzieś
          • jelcznin Re: Nowy sklep 08.03.11, 20:48
            standardowo czas otwarcia to 6 tygodni , niestety oferta ogranicza się do damskiej i męskiej , ale za to bardzo ciekawej i w super cenach
            • mszczyglod_1 Re: Nowy sklep 08.03.11, 20:51
              z tym "od" chodziło mi o wiek wink nie czas pracy ale już wyjaśniłeś.
              O pepco znalazłem to www.pepco.pl/wspolpraca więc chyba tylko właściciele lokali mogą, szkoda bo to też ciekawa sieć ale chyba takich lokali u nas brak.
              Jeszcze raz życzę powodzenia i czekam na otwarcie. Stary Sarel- koło CCC?
              Jolka będzie miała konkurencję wink
              • jelcznin Re: Nowy sklep 08.03.11, 20:58
                Tak jak najbardziej w tym budynku co znajduje się sklep CCC .
    • kkwiatek100 Re: Nowy sklep 24.03.11, 18:01
      Zdecydowanie popieram otwarcie takiego sklepu. Jest bardzo duże zapotrzebowanie na takie produkty dla młodych ludzi , którzy potrzebują się dobrze ubrać a nie chcą jechać specjalnie na Wrocław żeby coś kupić. Biznes na pewno się rozkręci jestem tego pewna. Z reszta widać to po konkurencji jakie duże obroty mają i co jakiś czas powstają nowe butiki z odzieżą dlatego że jest ogromne zainteresowanie.Życzę powodzenia, a jeśli potrzeba pracownika do takiego sklepu to ja z miłą chęcią robiłabym duże utargi dla właściciela.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka