Dodaj do ulubionych

djopluwacz000 ...

15.03.11, 15:36
... czy jakoś tak, na pewno coś pokręciłem. Liczę na wybaczenie, bo ja jestem miejscowy prostaczek, niewykształcony, nie znający języków, niemieszkający w dużym mieście. Co innego ty wykształcony, światowy człowiek, znający jezyki i zapewne mieszkający w dużym mieście. Czytanie twoich postów dostarcza mi niepowtarzalnych doznań intelektualnych. Jestem pod wielkim wrażeniem tego o czym piszesz na tym forum. Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem elokwencji oraz politycznej fantazji.Cenię cię za nieprzejednaną i konsekwentną obronę Pana Prezydenta Komorowskiego i Pana Premiera Tuska w obliczu ciągłego ich upokarzania na tym Forum. Jak zawsze z niecierpliwością czekam na twoje kolejne posty, bez których moja codzienność jest szra i bura. To Forum bez ciebie to jak wieś bez głupka. Proszę pisz, pisz więcej, pisz na każdy temat. Przez to będziesz miał znaczący udział w mojej samoedukacji. Zrób to proszę dla mnie - miejscowego prostaczka.
Obserwuj wątek
    • soeinmyst Re: djopluwacz000 ... 15.03.11, 16:12
      ...ooo i swieta racja. Taki lewak jak ja, klika z zakladu zamknietego, totez i ja nie pogardze elokwencja djopluwacza000, co prawda czytajac jego posty mam niestety inne doznania niz Ty, ale zawsze to jakies doznania. Dolaczam sie do Twojej prosby wink pisz rowniez dla mnie i moich kumpli spod celi wink
      • librys Re: djodkurzacz666 ... 15.03.11, 19:45
        Jak nic to jakiś adware z wyrzuconych z tego forum. Nie może znieść, że jest normalnie, nikt nikogo nie nazywa matołem, nie ma polityki i zrobiło się miło. Przeszkadza mu to i stąd takie tematy o bantustanie.
        • mszczyglod_1 dj mamy dwoch 16.03.11, 08:41
          więc ja stawiam na tego mądrego inaczej, miksującego. O niego chodziło autorowi.
          • stereo160 Re: dj mamy dwoch 16.03.11, 09:22
            mszczyglod_1 napisał:

> więc ja stawiam na tego mądrego inaczej, miksującego. O niego chodziło autorowi

tak o niego, bo tylko jednego mamy tak wspaniałego, ale ja musiałem coś pokręcić z jego nickem. Trudno się temu dziwić, zważywszy że jestem niewykształconym, nieznającym jezyków, nieobytym w świecie szarym prostaczkiem z naszego ciemnogrodu.
            Skoro już jestem przy głosie, mam bardzo nieśmiałą sugestię do naszego Admina o rozważenie przyznania wyróżnienia naszemu wspaniałemu wykształconemu, znającemu języki obce, obytemu w świecie i miszkającemu w dużym mieście - djopluwaczowi000 za jego bardzo, ale to bardzo merytoryczne posty i to na kazdy temat. Można by mu przyznać np. "palancikowe w hołdzie djopluwaczowi000". Tym samym byłby zapoczatkowany cały proces przyznawania takich wyróżnień również innym z naszego Forum, tematycznie zbliżonym do wspaniałego opluwacza. Mam w zanadrzu jeszcze kilka nieśmiałych propozycji, ale o tym w kolejnych postach.
            • pawlaczka14 Re: dj mamy dwoch 16.03.11, 16:37
              hahaha ŚWIETNY POST smile ciekawe czy on też to przeczyta smile mam nadzieje że tak smile ukłon BRACHU smile
              • djmixer1 Re: dj mamy dwoch 16.03.11, 16:47
                To tak już jest na tym świecie. Mimo, że bardzo się staramy, to zawsze pojawi się jakiś nieproszony i nielubiany gość. Tak jak chwast na działce, wsza na głowie, wirus w komputerze...
                Mimo, że admin się stara, żeby forum trzymało poziom, to musi się pojawić jakaś czarna owca.
                • kasjan007 Re: dj mamy dwoch 16.03.11, 17:46
                  Popieram wniosek o nagrodę dla opluwacza.
                  • stereo160 Re: dj mamy dwoch 18.03.11, 09:22
                    Moja kolejna nieśmiała sugestia – Wierzę, że nasz Admin wykorzystując swoje koneksje w środowisku dziennikarzy zapewne dołoży wszelkich starań w stworzenie naszemu djopluwaczowi000 szybkiej ścieżki dostępu do wejścia na antenę cieszącej się ogromną oglądalnością „TV Plwam” oraz słuchanego przez miliony z zapartym tchem „Radia Smardzyja”. Można by to połączyć z wręczeniem „palancikowego w hołdzie djopluwaczowi000”
                    ... djopluwaczu000, to byłaby niepowtarzalna inwestycja w twój wielki talent mentora.
                    Tym bardziej, ze swoje głęboko przemyślane eseje mógłbyś równolegle publikować w znanej bulwarówce „Nasz Plemnik” oraz w poczytnym tygodniku „Dość Piekelny”, słynącym z dziennikarskiego obiektywizmu i ludzkiej tolerancji. Dzięki tym mediom miałbyś świetną okazję wypłynięcia na szersze fora prezentując swoją wspaniałą sylwetkę oraz nadając rozgłos naszemu ciemnogrodowi wśród rodaków.
                    Prosimy cię nie odmawiaj nam, skorzystaj z nadarzającej się okazji, będziemy dumni z ciebie i z twoich osiągnięć.
                    • kasjan007 Re: dj mamy dwoch 18.03.11, 16:01
                      Amen.
                      • makler4 Re:djodkurzacz 19.03.11, 11:05
                        Nie wiem dlaczego admin toruje tych paru zadymiarzy?
                        Wyciąć i będzie spokój.
                        Mają już kilka forów, gdzie obrzucają się błotem.
                        • stereo160 Re:djodkurzacz 21.03.11, 11:56
                          Myślę, że przy okazji bytności naszego djopluwacza000 w „TV Plwam” i „Radia Smardzyja” oraz tuż po otrzymaniu przez niego wyróżnienia - „palancikowe w hołdzie djopluwaczowi000” można by sprawić mu kolejną niespodziankę i zaprosić na wykwintny obiad w pobliskiej restauracji pn. „Hetman Czarnecki” (… i znowu coś pokręciłem, tj. chyba „Hetman Czarniecki”wink. Słyszałem, że serwują tam bardzo apetyczne pieczone kaczki nadziewane fotygami i kemparami … ojej, ojej … chyba raczej figami i kaparami (typowe błędy takiego prostaczka jak ja, niewykształconego, nie znającego języków, nieobytego w świecie i mieszkającego w ciemnogrodzie). Podobno zachwalane są również duszone zioberka …?? ... oczywiście żeberka, w sosie z dodatkiem macier … maciar … hm .. chyba macierzanki. W tym wszystkim widzę tylko jeden problem, otóż właściciel tejże restauracji ma kota … na punkcie gotówki. Nie posiada konta w banku i terminala do kart płatniczych. Musimy o tym pamiętać, mając na uwadze płatność za usługę.
                          Sądzę, że po takiej uczcie nasz djopluwacza000 poczuje się wyjątkowo dowartościowany i ze zdwojoną energią zabierze się do tworzenia kolejnych, pełnowartościowych merytorycznie esejów swojego autorstwa, czego z całego serce mu życzymy.
                          • lafare Re:djodkurzacz 21.03.11, 17:04
                            Coś ci nie wyszło,to jakieś takie durne,nie ten styl i nie ta klasa,lepiej zaprzestań, to forum będzie trochę znośniejsze, pisz coś o regionie i pogodzie.
                            • laluna11 Re:djodkurzacz 22.03.11, 07:49
                              Wyszło ,wyszło.Bardzo dobre.DJsracz może sie uczyć.
                          • laluna11 Re:djodkurzacz 22.03.11, 07:46
                            Fajne teksty.Proszę więcej,szczególnie o Fatydze.To specjalistka od interwencji zbrojnych i lotnictwa.
                            • stereo160 Re:djodkurzacz 24.03.11, 09:37
                              Uff ale to była feta, nasz djopluwacz000 odebrał swoje wyróżnienie - „palancikowe w hołdzie djopluwaczowi000” – z rąk samego o. Dyrektora. Zaraz potem wywiad z naszym forumowym eseistą przeprowadził wielki autorytet polskiego dziennikarstwa, sam red. Zaprzeczalski, zapraszając djopluwacza000 do kolejnej edycji własnego, bardzo obiektywnego programu „Zmartą rozrabiać”. Cieszmy się, że wykształcony, znający języki i mający obycie w świecie , djopluwacz000-eseista, będzie promował nasz ciemnogród w tvpis w porze największej oglądalności.
                              Jakże wzruszające było kolejne wydarzenie - gościnne przyjęcie naszego djopluwacza000 przez właściciela restauracji „Hetman Czarniecki”, prezesa Gęsińskiego. W trakcie toastu, wynosząc na piedestał osiągnięcia literackie naszego idola, zwrócił się bezpośrednio do niego m.in. słowami „ … i nikt nie będzie nam mówił, że białe jest białe, a czarne jest czarne …” Na pożegnanie po suto zakrapianym obiedzie (ziobrówką … nie, nie … żubrówką) były wielkie jaja, prezes Gęsiński obdarował djopluwacza000 pisAnkami (… ale prostak ze mnie, oczywiście powinno być - pisankami) w barwach klubowych. Doprawdy powiadam wam, byłem wzruszony, jak na czole naszego djopluwacza000 zobaczyłem charakterystyczny błaszczyk … ? błaszczak …? ojojoj …, chyba raczej błyszczyk (przepraszam, to typowe dla takiego prostaczka jak ja). Spocił się biedaczek z nadmiaru emocji czy co..?? Nasz bohater w słowach podziękowania wyraził wdzięczność prezesowi Gęsińskiemu za fotygę ... ups ... fatygę i zaangażowanie w zorganizowanie tak podniosłej uroczystości. W dowód wdzięczności zaprosił w naszym imieniu prezesa na swojskie jadło do "Sami swoi" do Wrocławskich BIELAN, sugerując że przy okazji będzie mógł zrobić zakupy taniej niż na Okęciu.
                              • stereo160 Re:djodkurzacz 14.04.11, 11:36
                                plwał na lewo i prawo, i co?? ano wypluli go żwawo
    • hersst Re: djopluwacz000 ... 14.04.11, 13:40
      stereo160 napisała:

Przez to będziesz miał znaczący udział w mojej samoedukacji. Zrób to proszę dla mnie - miejscowego prostaczka.

Widzisz miejscowy prostaczku wystarczyło kilka Twoich krytyk i gościa usunięto z forum. Ty to masz moc -choć prostak.
      • stereo160 Re: djopluwacz000 ... 14.04.11, 13:58
        hersst napisał:

> Widzisz miejscowy prostaczku wystarczyło kilka Twoich krytyk i gościa usunięto
        > z forum. Ty to masz moc -choć prostak.

zapomniałeś jednak dodać - "niewykształcony, nie znający języków, niemieszkający w dużym mieście".
        Jestem przekonany, że Twoja sytuacja jest inna, na pewno jesteś wykształcony, znasz języki, obyty w świecie i kto wie może mieszkasz w dużym mieście. Gdzie mi do Ciebie.

• stereo160 hersst 14.04.11, 14:49
          swego czasu miałeś na zbyciu 5 paneli po 10-15 grzejników żeliwnych w dobrym stanie i to w cenie zbliżonej do ceny złomu. Jeśli nie sprzedałeś wszystkich, miałbym dla Ciebie propozycję.Czekam na sygnał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka