stereo160 25.03.11, 10:47 wiadomosci.onet.pl/kraj/teza-prezesa-pis-jest-nieprawdziwa,1,4221511,wiadomosc.html zastanawiam się, skąd profesor to wszystko wie, bynajmniej nie z TV "Plwam" ani z polskojęzycznej rozgłośni "Smardzyja" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hersst Re: L.Balcerowicz - 25.03.11, 11:06 stereo160 napisała: > wiadomosci.onet.pl/kraj/teza-prezesa-pis-jest-nieprawdziwa,1,4221511,wiadomosc.html > zastanawiam się, skąd profesor to wszystko wie, bynajmniej nie z TV "Plwam" ani > z polskojęzycznej rozgłośni "Smardzyja" Silisz się na coś mądrego, a wychodzą bzdury. Odpowiedz Link
stereo160 Re: L.Balcerowicz - 25.03.11, 12:26 hersst napisał: > Silisz się na coś mądrego, a wychodzą bzdury. no wiesz, ja jestem miejscowym niewykształconym prostaczkiem, nie znajacym jezyków i nieobytym w świecie., mieszkajacym w ciemnogrodzie. Gdzież mi do ciebie, dlatego pozostaje mi jedynie ... silenie się na coś mądrego ... liczę na zrozumienie Odpowiedz Link
laluna11 Re: L.Balcerowicz - 25.03.11, 11:07 Balcerowicz tego nie wie on to zgadł.Wiedze ekonomiczną posiadl Jarosław Wielki Kaczyński,który zakupy robi nie tylko w małych i dużych sklepach ale także w Paryżu,Rzymie czy Londynie.Jak wiadomo ma kilka kont a kart kredytowych więcej niz rusek złotych zębów. Odpowiedz Link
mieszkajacywpl po ile dzisiaj jabłka..? 25.03.11, 14:06 W świetle informacji na temat "świata finansów", które w czasie kryzysu finansowego wydostały się pod tak zwane strzechy, posiadanie kart kredytowych jest.....no własnie czym A jeśli chodzi o poznawanie zdrowych zasad ekonomicznych to polecam myślicieli konserwatywno-liberalnych, do których, żaden z wymienionych tutaj "autorytetów" chyba się nie zalicza..?? Odpowiedz Link
djodkurzacz666 Absolutnie się zgadzam!! 25.03.11, 22:09 Polski rząd obecnie odpowiada jedynie tylko za orliki. To takie zgrupowanie chłopczyków w krótkich spodenkach, które nie ma odwagi zmierzyć się z problemami, więc radośnie pogrywa w piłeczkę. Nie odpowiadają za ceny, podatki, bezrobocie, itp.Co złego, to nie oni. Co innego Kaczor, który winien był kilka lat temu wysokiej cenie jabłek Odpowiedz Link