Dodaj do ulubionych

L.Balcerowicz -

25.03.11, 10:47
wiadomosci.onet.pl/kraj/teza-prezesa-pis-jest-nieprawdziwa,1,4221511,wiadomosc.html
zastanawiam się, skąd profesor to wszystko wie, bynajmniej nie z TV "Plwam" ani z polskojęzycznej rozgłośni "Smardzyja"
Obserwuj wątek
    • hersst Re: L.Balcerowicz - 25.03.11, 11:06
      stereo160 napisała:

> wiadomosci.onet.pl/kraj/teza-prezesa-pis-jest-nieprawdziwa,1,4221511,wiadomosc.html
      > zastanawiam się, skąd profesor to wszystko wie, bynajmniej nie z TV "Plwam" ani
      > z polskojęzycznej rozgłośni "Smardzyja"

Silisz się na coś mądrego, a wychodzą bzdury.
      • stereo160 Re: L.Balcerowicz - 25.03.11, 12:26
        hersst napisał:

> Silisz się na coś mądrego, a wychodzą bzdury.

no wiesz, ja jestem miejscowym niewykształconym prostaczkiem, nie znajacym jezyków i nieobytym w świecie., mieszkajacym w ciemnogrodzie. Gdzież mi do ciebie, dlatego pozostaje mi jedynie ... silenie się na coś mądrego ... liczę na zrozumienie
    • laluna11 Re: L.Balcerowicz - 25.03.11, 11:07
      Balcerowicz tego nie wie on to zgadł.Wiedze ekonomiczną posiadl Jarosław Wielki Kaczyński,który zakupy robi nie tylko w małych i dużych sklepach ale także w Paryżu,Rzymie czy Londynie.Jak wiadomo ma kilka kont a kart kredytowych więcej niz rusek złotych zębów.
      • mieszkajacywpl po ile dzisiaj jabłka..? 25.03.11, 14:06
        W świetle informacji na temat "świata finansów", które w czasie kryzysu finansowego wydostały się pod tak zwane strzechy, posiadanie kart kredytowych jest.....no własnie czym smile
        A jeśli chodzi o poznawanie zdrowych zasad ekonomicznych to polecam myślicieli konserwatywno-liberalnych, do których, żaden z wymienionych tutaj "autorytetów" chyba się nie zalicza..??
    • djodkurzacz666 Absolutnie się zgadzam!! 25.03.11, 22:09
      Polski rząd obecnie odpowiada jedynie tylko za orliki. To takie zgrupowanie chłopczyków w krótkich spodenkach, które nie ma odwagi zmierzyć się z problemami, więc radośnie pogrywa w piłeczkę. Nie odpowiadają za ceny, podatki, bezrobocie, itp.Co złego, to nie oni. Co innego Kaczor, który winien był kilka lat temu wysokiej cenie jabłek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka