Dodaj do ulubionych

Zdalam!!!:):):):)

12.08.05, 17:25
Zdalam dzis egzamin za drugim podejsciem: Warszawa Odlewnicza:)Rozplywam sie
z radosci:)Wylosowalam zestaw 4: prostopadle przodem + gorka. Poszlo ok, choc
stresu bylo co niemiara:) No a na miescie staralam sie byc caly czas
opanowana i podzialalo. Egzaminator tez byl calkiem w porzadku, choc kilka
osob przede mna uwalil...Trzymam kciuki za wszystkich, ktorzy maja ten
egzamin jeszcze przed soba!!!
Pozdrawiam goraco:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Zdalam!!!:):):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:33
      Gratuluję!
      • Gość: eweltyc Re: Zdalam!!!:):):):) IP: *.chello.pl 12.08.05, 17:42
        Dzieki:):):)
        • Gość: Bacha1979 Re: Zdalam!!!:):):):) IP: 193.25.222.* 16.08.05, 11:37
          Ja tez, ja tez, gratuluje oczywicie. :))
          • Gość: k Re: Zdalam!!!:):):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:50
            jaka mialas trase?
    • Gość: doti Re: Zdalam!!!:):):):) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.08.05, 22:33
      a ja mam pierwszy egzamin pojutrze....juz dzis czuje nerwy a co to bedzie w ten
      sadny piatek...najbardziej boje sie manewrow no ale zobaczymy jak to bedzie :D
      GRATULUJE i zazdoszcze ze masz juz to za soba :)
      • eweltyc Do K.!!! 24.08.05, 12:15
        Co do trasy egzaminacyjnej: przyznam sie szczerze,ze zupelnie nie pamietam
        trasy...A to przez stres oczywiscie.Podczas egzaminu cala uwage skupialam na
        tym, zeby dobrze i przepisowo jechac, a juz jak jechalam i ktoredy...to
        niestety nie pamietam...:)Pamietam tylko, ze przejezdzalam przez kilka
        skrzyzowan rownorzednych i tam tez mialam hamowanie awaryjne.Egzaminator troche
        mnie wymeczyl:jezdzilam pol godziny i non stop mowil: na tym skrzyzowaniu w
        lewo,na tamtym w prawo...Ostrzegam,zeby nie przekraczac predkosci, nawet o 10
        km/h!!!Radze pocwiczyc ogolnie jazde w okolicach osrodka na brodnie, bo nie
        istnieje cos takiego jak trasa egzaminacyjna.Kazdy egzaminator moze pokierowac
        Cie,jak zechce;)Zycze powodzenia!!!
        • Gość: jnk Re: Do K.!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 01:02
          Ja tydzien temu tak samo sie cieszylem, nadal sie ciesze z reszta ;)
          XZdalem za trezecim podejsciem na Powstancow, egzaminator przede mna uwalil
          kilka osob, na placu bylo ok, a na miescie wymeczyl mnie dosc mocno, jakies pol
          godziny jezdzilismy, w kilku miejscach gdzie sa rozne kruczki (ulica
          jednokierunkowa na co nie wskazuje malowanie linii na niej, starte linie itp.
          Jadac na miescie po prostu radze sie skupic i pomyslec jak sie jest dobrym,
          skoro wyjechalismy na nie! Mi pomagalo to jak sobie myslalem, ze jestem tu
          tylko zeby odwiezc tego typa tak jak mi kaze, jakbym byl taksowkarzem hehe i ze
          mam po prostu jechac tak, jakby ziomek mi mowil dokad chce zeby go po imprezie
          zawiesc ;)
          Udalo sie, raz przekroczylem ciagla (na co dzidek obok zaczal sie drzec, ja od
          razu staly tekst uczony na zajeciach: "tak, wiem, jestesm swiadomy tego bledu",
          naprawde dziala) ale to tylko tyle.
          Udalo sie i Wam tez sie uda!
          Pozdr
          j.
    • chani-nr1 Re: Zdalam!!!:):):):) 24.08.05, 22:24
      gratulacje!! i szerokiej drogi!
      • eweltyc Re: Zdalam!!!:):):):) 25.08.05, 14:11
        Dzieki:) Byc moze juz w poniedzialek odbiore moje prawko:)
        Powodzenia na drodze!!!
        • Gość: manius Re: A ja dopiero zaczynam...... IP: *.75.59.84.brzesko59.ptc.pl 08.09.05, 17:39
          A ja dopiero zaczynam......
          Jeku pierwsza teoria dopiero we czwartek 15 o 16:00
          • eweltyc Re: A ja dopiero zaczynam...... 08.09.05, 21:48
            W takim razie zycze Ci powodzenia:) Bo bedziesz sie uczyc juz na nowych
            zasadach...Ale moze to i lepiej.
            Bedzie dobrze! Powodzenia przyszly kierowco!
            • Gość: manius Re: A ja dopiero zaczynam...... IP: *.75.59.146.brzesko59.ptc.pl 10.10.05, 23:50
              jak no na nowych!!!! coprawda duzo po wakcie bo już w ten czwartek ostanie
              wykłady - jakoś miałem po starych
    • mike68 Re: co mam zrobic żeby moja żona poszła na prawko 08.09.05, 21:56
      boi sie nie jazdy ale tych stresów , kupiłem drugie auto i jedno stoi w garażu
      bo nie ma kto jeżdzić , ona chce iść ale ''coś'' ją hamuje - może ma pierta
      tylko nie chce o tym mówić ? troche jeżdziła , po parkingu ale jezdziła - czy
      jest aż tak żle ???? podobno od pażdziernika jakieś zmiany mają być
      • eweltyc Re: co mam zrobic żeby moja żona poszła na prawko 08.09.05, 22:52
        mike68 napisał:

> boi sie nie jazdy ale tych stresów , kupiłem drugie auto i jedno stoi w
        garażu
        > bo nie ma kto jeżdzić , ona chce iść ale ''coś'' ją hamuje - może ma pierta
        > tylko nie chce o tym mówić ? troche jeżdziła , po parkingu ale jezdziła - czy
        > jest aż tak żle ???? podobno od pażdziernika jakieś zmiany mają być
        mike, powiedz zonie, ze radosc z juz zdanego egzaminu stokroc rekompensuje caly
        ten stres:) Mnie tez narzeczony wygonil na kurs. Ja czulam opory przed
        zdawaniem egzaminu w Warszawie. Stres byl, bo chyba zawsze jest, nawet ogromny,
        ale jak sie juz zda, to czlowiek sobie mysli: "Warto bylo, mimo wszystko". Mam
        nadzieje, ze przekonalam Twoja żone. Niech sie nie poddaje:)
        • mike68 Re:Ja myśle żeby ją po prostu zapisać i już 08.09.05, 23:17
          no bo , nie rozumiem tego , daję jej 2,5 letnie megane grand - bedzie
          niezależna i ja nie będę musiał jej wozić wtedy gdy mi nie odpowiada pora , ja
          kupiłem sobie auto bardziej ''męskie'' i chce nim jeżdzić a tak to raz tym a
          raz tym , normalnie nie rozumiem , przecież czy to nie jest motywacja do
          pójscia na kurs ??? ciekaw jestem jak by inne kobiety na to zareagowały
          jezeli mąż dał by na własność 2,5 letnie auto , na pewno długo by nie czekały a
          ja juz od połowy czerwca mam dwa auta
    • Gość: kasiulec Re: Zdalam!!!:):):):) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.05, 22:03
      ja dokladnie to samo!! zdalam wczoraj za drugim podejsciem na Odlewniczej!!
      wciaz nie moge w to uwierzyc:):):)mialam prostopadle
      tylem+zawracanie,a "miasto" tez mi sie fuksnelo bo latwa trasa:)
    • satinka Re: Zdalam!!!:):):):) 08.09.05, 22:29
      to super!
      gratuluję serdecznie!!
      • eweltyc Re: Zdalam!!!:):):):) 08.09.05, 22:46
        Kasiulec - gratuluje:) i ciesze sie razem z Toba:):):)
    • Gość: juz nie kursantka Re: Zdalam!!!:):):):) IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 08.09.05, 23:09
      Gratuluje i szerokiej drogi:)Ja wlasnie we wtorek odebralam prawko i cieszylam
      sie z tego faktu jak dziecko:) A teraz juz pomykam z tata po ulicach i dosyc
      jest zadowolony z mojej jazdy:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka