Dodaj do ulubionych

zwłoki nad stawem

13.05.12, 18:33
czy ktoś słyszał o znalezieniu zwłok ludzkich nad stawem ??????? czy to kolejna laskowicka plotka
Obserwuj wątek
    • djmixer1 Re: zwłoki nad stawem 13.05.12, 20:37
      Te zwłoki to męskie, damskie, w jakim wieku czy to topielec czy zabójstwo?
      • przebudzonyx Re: zwłoki nad stawem 14.05.12, 08:18
        To fakt, zwłoki męskie, powieszone na sznurze z foliówką na głowie.

Znalezione w zeszłym tygodniu - wisiały już około tygodnia [czyżby od niedawnej imprezy nad stawem ?].

Wygląda na jakąś egzekucję [w foliówce na głowie raczej nikt się nie wiesza], ale dopiero okaże się co prokurator ustali.

Nieźle się tu ostatnio w okolicy dzieje - najpierw dziabnięty nożem w Oławie nie chce powiedzieć kto go dziabnął, teraz to ... zaczyna się robić jak w Las Vegas za Ala Capone - w sumie też mamy prohibicję [zieloną], więc co się dziwić, że mafie się rozrastają ...
        • przystojna Re: zwłoki nad stawem 14.05.12, 11:23
          To straszne. Coś więcej wiadomo? Skąd ten człowiek był?
          • djmixer1 Re: zwłoki nad stawem 16.05.12, 10:52
            No właśnie, czy to mieszkaniec Laskowic?
            • harpal Re: zwłoki nad stawem 22.05.12, 14:13
              Coraz niebezpieczniej się u Nas robi. To straszne...
              • doa227 Re: zwłoki nad stawem 23.05.12, 19:19
                Miejscowa policja nie potrafi nam zapewnić bezpieczeństwa. Przepraszam bardzo, ale martwe zwłoki ludzkiego nieboszczyka z workiem na głowie, wiszące w okolicznych lasach tak chętnie odwiedzanych przez miejscową ludność to tragedia i zarazem skandal.
                Dzieci katowane przez rodziców, zabójstwa, samobójstwa, naćpani osobnicy z pustym wzrokiem przechadzający się po ulicach naszej miejscowości, patologia. Coraz częściej taki jest właśnie obraz naszego miasteczka, coraz częściej o naszych miejscowych patologiach jest głośno w mediach ogólnopolskich. A gdzie w tym czasie są stróże prawa i porządku??
                • kasjan007 Re: zwłoki nad stawem 23.05.12, 19:23
                  Nie to,żebym chciał się czepiać, ale zwłoki na ogół są martwe. A co d policji - udają,że pracują.Bez nich byłoby podobnie, nie raz zastanawiałem się, po co oni są.
                  • mrowkojad_1 Re: zwłoki nad stawem 23.05.12, 22:01
                    nasza policja nigdy nic nie robiła, nie raz byłam zmuszona skorzystać z ich pomocy i tylko słyszałam : niestety nic nie możemy zrobić
                    nie potrafią nawet mandatu dać za zaparkowanie samochodu na chodniku a matka z dzieckiem w wózku musi obchodzić samochód ulicą ale to tylko u nas jest możliwe bo przecież kierowcy to święte krowy
                    • przebudzonyx Re: zwłoki nad stawem 23.05.12, 23:18
                      Przykre masz doświadczenia bo np. mi kilka razy pomogli - może to kwestia podejścia do drugiego człowieka ... tego na służbie także.

Na źle parkujących kierowców jest sposób o którym pisałem - nalepki "karny łoś" do kupienia w Allegro - sprawdzone - działają smile
    • proszenieregulowacodbiornikow Re: zwłoki nad stawem 24.05.12, 00:29
      To skandal po prostu!
      Człowiek już nie może założyć sobie worek na głowę i po prostu umrzeć nad stawem!
      Od razu obsmarować muszą. Nawet jeśli w plotce !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka