Dodaj do ulubionych

Dr Pawlowicz.

02.02.13, 13:59
Jak ktoś tak prymitywny może byc posłem i wykładać na uczelni? Co to za sens, żeby w miasteczkach takich jak Ostrołęka tworzyć wyższe uczelnie. Skoro wyglądają tam takie oszolomy to co naucza sie studenci?
Obserwuj wątek
    • neologin Re: Dr Pawlowicz. 02.02.13, 16:00
      "Krycha go home"
      www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/bialystok-pozegnal-poslanke-pawlowicz-krycha-go-home,303932.html
      • przebudzonyx Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 16:08
        Podoba mi się jeden z rozsądnych komentarzy pod tym artykułem:

"Nie popieram pani Pawłowicz ale widzę ogromną manipulację. Zawsze się znajdzie garstka ludzi którzy są za a nawet przeciw. Według GW stutysięczna manifestacja to garstka ludzi a 5 osób manifestujących w sprawie którą GW popiera to wielki hepening. Moim zdaniem to był niewypał nie wart najmniejszej wzmianki. Ale cóż GW łyka wszystko "
        • hersst Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 17:41
          Jeszcze niedawno upominano, że tematy poruszane na tym forum mają dotyczyć spraw regionalnych i ma być ono wolne od polityki. Ale jak widać jest tu kilku lewackich zboczeńców, którzy ciągle łamią ta zasadę.Jeżeli nikt przeciw temu nie protestuje to rozumiem, że jedziemy na całego.

• stereo160 Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 18:31
            to ta co przed wejściem na mównicę nażarła się hormonów? czy może coś pochrzaniłem?
            • hersst Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 18:54
              stereo160 napisała:

> to ta co przed wejściem na mównicę nażarła się hormonów? czy może coś pochrzan
              > iłem?

U Ciebie to normalka ciągle coś pi-tolisz - chlasz czy ćpasz ?

• hersst Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 18:46

Jak nisko upadliśmy jako społeczeństwo, że chory psychicznie facet zajmuje sobą i swoją upośledzoną przypadłością uwagę społeczeństwa i organów państwa . Czy w tym kraju nie ma większych problemów ? Komu zależy na tym żeby w tak trudnym czasie dzielić polaków.
      Uważam, że Ruch Palikota jest największym szambem moralnym i politycznym jakie kiedykolwiek istniało w naszym kraju. Nawet komuniści mieli swoje zasady i nie przekraczali pewnych granic. To co robi Palikot to chamstwo polityczne i cynizm. Testem dla przyszłości Palikota (jego ruchu) będzie stanowisko jakie zajmie Kwaśniewski (jako patron) w rozmowach o fuzjii RP i środowisk lewicowych. Co by tu nie mówić o byłym prezydencie jest on "cwanym lisem" mam dobre wyczucie polityczne. Jeżeli nie wejdzie do układu to będzie oznaczać, że "czuje smród" - i będzie po Palikocie.
      • tlk115 Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 19:20
        hersst napisał:

>
        > Jak nisko upadliśmy jako społeczeństwo, że chory psychicznie facet zajmuje sobą
        > i swoją upośledzoną przypadłością uwagę społeczeństwa i organów państwa . Czy
        > w tym kraju nie ma większych problemów ? Komu zależy na tym żeby w tak trudnym
        > czasie dzielić polaków.
        > Uważam, że Ruch Palikota jest największym szambem moralnym i politycznym jakie
        > kiedykolwiek istniało w naszym kraju. Nawet komuniści mieli swoje
        > zasady i nie przekraczali pewnych granic. To co robi Palikot to chamstwo polity
        > czne i cynizm.

A jak nazwać zachowanie twojego idola i pracodawcy wraz z jego świtą i zapleczem go popierającym (Wspólnota Interesu vel Wspólnota Samorządowa oraz znaczna część PiS – Dudkowski, Dudek, Bajsarowicz, jedynie Stachnio zachował kręgosłup), którzy kolegują się, jeżdżą na polowania z osobami od wielu lat nieustannie łamiącymi prawo i przedkładają interes tych osób nad interes uczciwych i porządnych ludzi (sprawa Pani Woźnej, Pana Kozłowskiego – część z nich była nawet opisywana w GP-WO)? Dodatkowo jeszcze w sposób lekceważący odnoszą się do tych spraw, nie pomagają ludziom i kpią sobie z ich ciężkiej sytuacji? Po co czepiasz się Ruchu Palikota, kiedy to na lokalnym, bliskim terenie dzieją się takie ekscesy? Jakich zasad przestrzega twój pryncypał jeśli sam siebie nazywa księciem i pozwala w swoim służbowym gabinecie walnąć dwóm młodzieniaszkom nogi z buciorami na stół? Czy nie jest obłudą tolerowanie łamania prawa przez paru cwaniaków, a jednocześnie czepianie się uczciwej Pani Dyrektor ZEA?
        • wygadana Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 19:54
          Pani Grodzka to nie jest mój ideał ale należy potępić takie osoby jak pani Pawłowicz. Nie można pozwolić, aby osoba z wyższym wykształceniem, nauczyciel akademickim i poseł obrażał innego człowieka.
        • hersst Re: Panie tlk115 03.02.13, 20:50
          ...czyjego pracodawcy ?, czyjego idola? - Pan masz złe dane - lecz się Pan puki czas, bo przy takich emocjach zawał - na bank. A tak na marginesie to skąd Pan wie kogo ja popieram ?. A Pan z jakiej opcji, że wszystkich Pan krytykujesz i obrażasz ?-neutralny ?.
          • stereo160 Re: Panie tlk115 03.02.13, 21:48
            hersst napisał:
            - lecz się Pan puki czas,

Prezesie nie wiem w jakich szkołach i jak uczono Cię gramatyki, mnie w moich uczono, że "puki czas" pisane ma być - póki czas
            rozumiem, że na Twoim stołku za nasze podatki gramatyka nie jest konieczna, jeśli tak, to nie mam więcej pytań
          • tlk115 Re: Panie tlk115 05.02.13, 01:07
            hersst napisał:

> ...czyjego pracodawcy ?, czyjego idola? - Pan masz złe dane - lecz się Pan puki
            > czas, bo przy takich emocjach zawał - na bank. A tak na marginesie to skąd Pan
            > wie kogo ja popieram ?. A Pan z jakiej opcji, że wszystkich Pan krytykujesz i
            > obrażasz ?-neutralny ?.

Jeśli się pomyliłem, przepraszam Pana. Nie mam w zwyczaju czegoś orzekać/stwierdzać jeśli brak mi pewności, ale proszę zauważyć, że swoimi odpowiedziami skierowanymi do geparta35, sam Pan przyznał się niejako do tego, co Panu zarzucano...

forum.gazeta.pl/forum/w,24395,141998039,,Ile_bedziemy_placic_za_smieci_od_1_lipca_.html?v=2
            Jeśli jest to mylna interpretacja, przepraszam. Pozdrawiam Pana.
            • hersst Re: Panie tlk115 05.02.13, 14:34
              tlk115 napisał:

> hersst napisał:
              >
              > > ...czyjego pracodawcy ?, czyjego idola? - Pan masz złe dane - lecz się Pa
              > n puki
              > > czas, bo przy takich emocjach zawał - na bank. A tak na marginesie to sk
              > ąd Pan
              > > wie kogo ja popieram ?. A Pan z jakiej opcji, że wszystkich Pan krytykuj
              > esz i
              > > obrażasz ?-neutralny ?.
              >
              > Jeśli się pomyliłem, przepraszam Pana. Nie mam w zwyczaju czegoś orzekać/stwier
              > dzać jeśli brak mi pewności, ale proszę zauważyć, że swoimi odpowiedziami skier
              > owanymi do geparta35, sam Pan przyznał się niejako do tego, co Panu zarzucano..
              > .
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/w,24395,141998039,,Ile_bedziemy_placic_za_smieci_od_1_lipca_.html?v=2
              > Jeśli jest to mylna interpretacja, przepraszam. Pozdrawiam Pana.
              Uważam, że wątek personalny już zakończyliśmy.
      • stereo160 Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 21:43
        hersst napisał:
        > Uważam, że Ruch Palikota jest największym szambem moralnym i politycznym jakie
        >kiedykolwiek istniało w naszym kraju.

hola hola Prezesie, wg tatusia Dyrektora z Torunia to największym szambem była śp. Maria Kaczyńska i gdzie tam do niej takiemu Palikotowi
    • hersst Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 20:57
      Zabawię się w djmixera i też powklejam - znalezione w sieci - coś z życiorysu Ani:
      www.wykop.pl/ramka/1394769/czy-ten-komunistyczny-aparatczyk-begowski-przypomina-grodzka/
      • makler4 Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 22:15
        A czego prezesem jest herst. Poglądy ma iście radiomaryjne.
      • proszenieregulowacodbiornikow Re: Dr Pawlowicz. 03.02.13, 22:29
        Jestem w stanie uznać, ze Anna Grodzka jest kobietą jeśli posiada cechy płciowe oraz oba chromosomy X. Na razie mam wątpliwości, ale można rozwiać je badaniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka