Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer

09.03.13, 22:03
Witam. Polecicie mi jakiegoś dobrego fryzjera na terenie JL? Głównie chodzi mi o cięcie. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • natucha24 Re: Dobry fryzjer 11.03.13, 15:21
      Pan Tomek na targu jest super mam na mysli ze fajnie scina wlosy...
      • dorkasz1 Re: Dobry fryzjer 11.03.13, 17:29
        A gdzie na targu jest fryzjer? Ślepnę? wink
        • natucha24 Re: Dobry fryzjer 12.03.13, 19:03
          Na targu od wiaduktu za szklarzem...Nowo postawione lokale...
          • dorkasz1 Re: Dobry fryzjer 12.03.13, 19:30
            Natucha24 -dziękuję za informację smile Dawno już tam nie byłam, więc to nie ślepota smile
    • mimka1982 Re: Dobry fryzjer 11.03.13, 21:09
      Ja polecam Monikę, która ma swój salonik na "hotelu". Potrafi wyczarować naprawdę świetne fryzury jeśli chodzi o strzyżenie. Nigdy nie wyszłam od niej tak, żebym była niezadowolona. Umie dobrać fyzurę do buźki wink Szczerze polecam.
      Ja natomiast szukam dla mamy fryzjerki która robi dobrze trwałą ondulację, mocny i długo utrzymujący się skręt. Znacie taką?
      • ich82 Re: Dobry fryzjer 15.03.13, 10:48
        polecam Beatę - zielony blok, okok Brico.
        • eskarinaaa Re: Dobry fryzjer 15.03.13, 14:11
          jesli chodzi o strzyżenie równiez polecam p.Beatę z zielonego bloku - Studio Blue
          co do fryzur na imprezy to nie czesała mnie nigdy więc się nie wypowiem

• tan30 Re: Dobry fryzjer 18.03.13, 15:29
            Polecam tak sama Monike bylam u niej kilka razy i zawsze zadowolona jak ze sciecia tak i z farbowania.
            • dorkasz1 Re: Dobry fryzjer 18.03.13, 17:44
              Przepraszam, gdzie to jest "na hotelu"? Dla Was, to jest oczywista oczywistość smile, a ja niestety nie wiem gdzie to jest.
              • kamilus456 Re: Dobry fryzjer 18.03.13, 18:23
                nie interesuj sie
              • grubylu Re: Dobry fryzjer 18.03.13, 18:46
                Witaj dorkasz1 na hotelu tzn na osiedlu fabrycznym czyli przy ul. Techników . nazywamy te dzielnice "hotele" bo jeszcze kilkanaście lat temu była to dzielnica hotelowa i tak zostało do dzis!
                • dorkasz1 Re: Dobry fryzjer 18.03.13, 20:33
                  Grubylu - dziękuję. Pana Kamila - pozdrawiam smile
                  • dorkasz1 Re: Dobry fryzjer 08.04.13, 08:24
                    Przetestowałam big_grin pana Tomka z targu. Ostrzegłam go uczciwie, że jak mi zrobi fryzurę, która mnie upodobni do mojej własnej teściowej, to go obsmaruję na forum smile
                    Na szczęście nie muszę, bo cięcie jest świetne, do układanie włosów nie potrzebuję żadnych szczotek, wystarczą moje własne ręce. Polecam pana Tomka.
                    • przebudzonyx Re: Dobry fryzjer 17.04.13, 21:22
                      Od dawna chodzę się strzyc do Pana Tomka z targu i też jestem zadowolony, chociaż może kolejnym razem spróbuję w Miłoszycach na rogu Wrocławskiej i Głównej - żona tam dzisiaj podjechała i jak twierdzi najlepiej jak na razie ją tam ostrzygli [a korzystała już z różnych wrocławskich fryzjerów i Pana Tomka z targu].
                    • mimka1982 Re: Dobry fryzjer - do dorkasz ;) 18.04.13, 16:29
                      Napisz, proszę jakie miałaś włosy, krótkie czy długie i czy miałaś jakąś wymyśloną fryzurę, czy Pan Tomek sam dobrał fryzurę? Jestem ciekawa bo różne są opinie wśród znajomych, a z chęcią sama bym obcieła się gdzie indziej smile
                      • dorkasz1 Re: Dobry fryzjer - do dorkasz ;) 18.04.13, 21:44
                        Włosy miałam krótkie, ale zaczęłam zapuszczać. Skończyło się tym, że gdy poczułam się już wystarczająco "zapuszczona" smile , to poszłam i ścięłam na krótko. Pan Tomek wymyślił mi fryzurę, ja nie jestem w tym najlepsza. Ściął mnie inaczej niż zwykle, bo z lekką asymetrią, ale myślę że jest ok. Przede wszystkim, bardzo dobre cięcie, więc bezproblemowo się układają. Nie jestem jakoś szczególnie wymagająca, bo wychodzę z założenia, że włosy nie zęby - odrosną, ale mam porównanie z wieloma innymi cięciami i to jest naprawdę dobre.
                        • mimka1982 Re: Dobry fryzjer - do dorkasz ;) 18.04.13, 22:50
                          Dziękuję Ci bardzo za informację.
      • mieszkajacywpl Re: Dobry fryzjer 10.04.13, 09:53
        dokładnie
    • natucha24 Re: Dobry fryzjer 08.04.13, 12:15
      Ciesze sie ze Pan Tomek podołał wiedziałam ze mozna na niego liczyc...pozdrawiam
      • motorrek Re: Dobry fryzjer 18.04.13, 22:53
        W J-L fryzjerów jak nasrał
        Dobry fryzjer to taki co strzyze i gole strzała na dole
        • kamilus456 Re: Dobry fryzjer 19.04.13, 09:58
          hehe, oprócz umiejętności liczy sie tez np kultura os.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka