Dodaj do ulubionych

Erwin Monastyrski

22.03.13, 21:47
https://www.gazeta.olawa.pl/archiwum2/aktobrazki/27102007203925646906.pjpeg

Prezesem PKS w Oławie został ponownie Erwin Monastyrski, dotychczasowy prezes tej firmy (od 2010 roku). Wcześniej, bo w latach 2007-2010 pełnił on funkcję wiceprezesa tegoż PKS-u.
Obserwuj wątek
    • djmixer1 Re: Erwin Monastyrski 22.03.13, 22:04
      On jest z PO czy z PiS? Z tego co słyszałem, to nie jest dobry menadżer tylko polityczny karierowicz.
      • poodzian Szkoda PKSu. 23.03.13, 18:51
        Ten gość okazał się niezłym cwaniakiem. Mimo tego, że jego kilkuletnie zarządzanie było fatalne, udało mi się znowu zostać prezesem. Metoda okazała się bardzo prosta. Ogłoszenie o konkursie ukazało się tylko w lokalnych mediach i na BIPir starostwa, czyli tam gdzie potencjalni konkurencji nie zaglądają. Po za tym tak sprytnie sporządzono treść, aby aktualny prezes miał największe szanse. A dwóch z trzech wybierających to jego podwładni.
        Okazało się, że zgłosił tylko jeszcze jeden kandydat i stało się to co można było w takiej sytuacji się spodziewać. Taka sytuacja spowoduje dalszą marginalizacje tej spółki i problemy pracowników. Przykra sprawa.
    • hersst Re: Erwin Monastyrski 23.03.13, 21:08
      tlk115 napisał:

> https://www.gazeta.olawa.pl/archiwum2/aktobrazki/27102007203925646906.pjpeg
>
      >
      > Prezesem PKS w Oławie został ponownie Erwin Monastyrski, dotychczasowy prezes t
      > ej firmy (od 2010 roku). Wcześniej, bo w latach 2007-2010 pełnił on funkcję wic
      > eprezesa tegoż PKS-u.

Temat jest mi obojętny ale forma jest przejawem typowego chamstwa. Jeżeli już się posunąłeś do krytyki tej osoby i to w tak perfidny sposób z przedstawieniem jej wizerunku to sam się przedstaw . Jeżeli mam coś oceniać (przecież twój post kierujesz do wszystkich ) to chcę wiedzieć co Ty tak wartościowego sobą prezentujesz. Słyszałem, że wkrótce może się pojawić tu Twoja biografia i zdjęcia też więc nie wiem czy warto tak szaleć.
      • dorkasz1 Re: Erwin Monastyrski 23.03.13, 21:47
        hersst napisał:
        >
        > Temat jest mi obojętny ale forma jest przejawem typowego chamstwa. Jeżeli już s
        > ię posunąłeś do krytyki tej osoby i to w tak perfidny sposób z przedstawieniem
        > jej wizerunku to sam się przedstaw.

Czy jakiś post został usunięty? O ten pierwszy ze zdjęciem? Bo jeśli tak, to nie bardzo rozumiem o co chodzi... Sucha informacja, że ktoś ponownie został wybrany, to chamstwo? Przecież będąc prezesem PKS, chyba nie raz jego zdjęcie znalazło się w lokalnej prasie, więc czemu się tak oburzasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka